Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Państwo zainteresowani Matylda napisali dziś, na kiedy mniej więcej sunia i maluch będą gotowe do adopcji. I poprosili o bieżący kontakt. Jak będą fotki to obiecałam że wyślę.

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeju, ale się cieszę:multi: Fotki będą. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, będę w azylu w sobotę i postaram się zrobić mamusi jakieś nowe foteczki.

Posted

A jak się mają malce, zwłaszcza te słabsze? Najpierw będziemy się starali poszukac domków dla dzieci. Mam nadzieję, że Państwo poczekają na Matyldę. Bo róznie w zyciu bywa - wiem z autopsji niestety.
Pomału pokazuje szczeniaki, i czekamy na fotki z oczkami
:lol:

Posted

marmar napisał(a):
Z nieoficjalnego zrodla zostalam poinformowana iz 3 szczeniaczki TM.

:crazyeye: :crazyeye: co się stało??? Przecież było ok! Czy wogóle sunie i małe badał jakiś wet??

Posted

wiem tyle ze szczeniaki mialy biegunke wczesniej,a w poniedzialek zostala podana informacja (kilka watkow wczesniej),iz 3 szczeniaki sa slabe(niedozywione),podobno trzeba bylo je dokarmiac sztucznie.
Trzeba poczekac na potwierdzenie informacji,iz 3 szczeniaki sa za TM,moze ktos sie zlituje i nie bedzie trzymal dogo w niepewnosci.

Posted

To takie trochę nieładne nie podac nam informacji. W końcu staramy się szukac domków, pomagać, a wygląda na to że zbyt poważnie się nas nie traktuje.
Może rzeczywiście ktoś się ulituje nad naszą niewiedzą i da znać, co się stało i jakie szczeniaki - jakiej płci i ile szuka domu.

Posted

:-(:-(:-( Nie mam żadnych oficjalnych informacji - trzeba czekać na wujka Admina. Faktycznie jednak trzy maleństwa były słabsze i chudsze, miały również biegunkę. Miał je wtedy zobaczyć wet, ale co było dalej...