GoniaP Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ale jaja!!! Dobrze, że choc jest bezpieczna... Tylko co z tą siódemką:crazyeye:?? Quote
marmar Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 z tego co wiem u nas nie ma warunków na szczeniaki:-( ,mamy tylko Azyl nie schron Quote
wandul 66 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 o kurcze , to narobiła niezłego kłopotu !!! może weżcie ją na działkę , na miejsce po Mosku , tylko noce takie zimne!!! Quote
beka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ale dzielna mamusia. Żeby tylko nie chcieli jej do schronu przenieść Quote
marmar Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Sunia nie jest wysterylizowana wiec sadze ze jest bezpieczna Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 :shake:bosz jaka ona kochana i ten wzrok....... Quote
Amanita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Sunia została przeniesiona do innego kojca - tak, żeby wokół nie było innych psów. Dostała również ciepłą kołdrę. Zajrzałam do niej ok.16 - szczeka bidula, broni swoich maleństw. A mnie się nadal w to nie chce wierzyć. Przecież z niej taki chudzielec był... Mam teraz w domu innego szczeniaczka - siedmiotygodniową Funię, znalezioną wczoraj na polach przez policjantów. Już kombinowaliśmy, że damy ją Matyldzie, że może... Ehhh, kobita się postarała i ma siedem swoich. Czarno to widzę:-( Quote
marmar Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ciociu Amanitko w altanie jest słoma po Mosku,moze by jej do budy wrzucic?noce są wilgotne.... Quote
marmar Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 acha ciociu jest ogłoszenie u nas ,ze zaginał szczeniak ,pojde z psami na spacer to je jeszzce raz przeczytam Quote
Amanita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Ciociu to daj znać w sprawie tego ogłoszenia, bo Funia może będzie miała od jutra dom. Ale jeśli komuś zaginęła... Chociaż nie chce mi się wierzyć, że ktoś mógł zgubić taką kruszynkę:shake: Quote
marmar Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 widze ze ciocia Amanitka powoli robi przymiarke do d;) rugiego psiaka Quote
Amanita Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Oj ciociu nie:shake: TŻ już zapowiedział, że to ostatni szczeniak. Niestety Aza bardzo przeżywa obecność szczeniaka - niby się cieszy, ale dzisiaj np. nasikała nam podczas naszej nieobecności na środek łóżka. Może to taka jej cicha zemsta, a może myślała, że jak zrobi na naszą kołdrę siusiu, to będę ją jak Funię na rękach nosić. W każdym razie mam zakaz sprowadzania psiaków do domu:-( Ehh, te TŻ-ty:shake: Quote
syla00 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Biedna Matylka! Jak ona ochrania te swoje pociechy i takie pełne smutku oczyska ma:placz: Quote
wandul 66 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 KURCZE , I CO TERAZ BEDZIE Z TYMI MALUCHAMI , ??? Slepy miot , nawet nie chce mysleć!!!! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 marmar napisał(a):jest słoma po Mosku,moze by jej do budy wrzucic?Myśle że obędzie się bez tego;) Sunia i maluszki mają kołderki na wymianę;)Mają mniejszą budkę w której mają na tyle ciepełka że mamusia wychodzi sobie na zewnątrz odsapnąć:) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 P.S. Maluszki to 4 dziewczyni i 3 chłopaki:D:D Wyobraźcie sobie miny w biurze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 miny sobie wyobrażam , tylko co teraz???? Quote
Maupa4 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 wandul 66 napisał(a):miny sobie wyobrażam , tylko co teraz???? Wandul - a może byś je wzięła zamiast Zuzi ???? Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 tak , tylko to wielkie psisko , już zaczynam to rozpatrywać po cichu , chciałabym najpierw coś o niej więcej się dowiedzieć !!!! a do tego nie ustawia się kolejka po szczeniaki , mam 2 swoje psy , jednego na tymczasie , dodaj sukę z 7 szczeniakami i wychodzi ich już tylko 11 Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 admin , napisz dokładnie jaka jest duża , jak się zachowuje w stosunku do innych psów , kotów . Poróbcie eksperymenty!!! Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Na tych fotach nie za bardzo ją widać ponieważ jest duużo większa niż widać.bo to admin co napisałeś , może być nawet wielkością od ratlerka po wilczarza , napisz do kolan , powyżej , poniżej , wielkości onka czy krowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 wandul 66 napisał(a):tak ,..., mam 2 swoje psy , jednego na tymczasie , dodaj sukę z 7 szczeniakami i wychodzi ich już tylko 11 Wiem Wandul - ale gdybyś nie miała swoich 2, jednego na tymczasie ... to gwarantuję Ci że nawet byś nie "rozpatrywała po cichu" :evil_lol: ... Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 nawet nie wiesz , jak intensywnie myślę , a najgorsze jest to ,że domyślam się , co może się z nimi lada MOMENT STAĆ:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: aDMIN , NAPISZ COŚ:mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts