Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia została przeniesiona do innego kojca - tak, żeby wokół nie było innych psów. Dostała również ciepłą kołdrę. Zajrzałam do niej ok.16 - szczeka bidula, broni swoich maleństw. A mnie się nadal w to nie chce wierzyć. Przecież z niej taki chudzielec był... Mam teraz w domu innego szczeniaczka - siedmiotygodniową Funię, znalezioną wczoraj na polach przez policjantów. Już kombinowaliśmy, że damy ją Matyldzie, że może... Ehhh, kobita się postarała i ma siedem swoich. Czarno to widzę:-(

Posted

Ciociu to daj znać w sprawie tego ogłoszenia, bo Funia może będzie miała od jutra dom. Ale jeśli komuś zaginęła... Chociaż nie chce mi się wierzyć, że ktoś mógł zgubić taką kruszynkę:shake:

Posted

Oj ciociu nie:shake: TŻ już zapowiedział, że to ostatni szczeniak. Niestety Aza bardzo przeżywa obecność szczeniaka - niby się cieszy, ale dzisiaj np. nasikała nam podczas naszej nieobecności na środek łóżka. Może to taka jej cicha zemsta, a może myślała, że jak zrobi na naszą kołdrę siusiu, to będę ją jak Funię na rękach nosić. W każdym razie mam zakaz sprowadzania psiaków do domu:-( Ehh, te TŻ-ty:shake:

Posted

marmar napisał(a):
jest słoma po Mosku,moze by jej do budy wrzucic?
Myśle że obędzie się bez tego;)
Sunia i maluszki mają kołderki na wymianę;)Mają mniejszą budkę w której mają na tyle ciepełka że mamusia wychodzi sobie na zewnątrz odsapnąć:)

Posted

tak , tylko to wielkie psisko , już zaczynam to rozpatrywać po cichu , chciałabym najpierw coś o niej więcej się dowiedzieć !!!! a do tego nie ustawia się kolejka po szczeniaki , mam 2 swoje psy , jednego na tymczasie , dodaj sukę z 7 szczeniakami i wychodzi ich już tylko 11

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
Na tych fotach nie za bardzo ją widać ponieważ jest duużo większa niż widać.
bo to admin co napisałeś , może być nawet wielkością od ratlerka po wilczarza , napisz do kolan , powyżej , poniżej , wielkości onka czy krowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
tak ,..., mam 2 swoje psy , jednego na tymczasie , dodaj sukę z 7 szczeniakami i wychodzi ich już tylko 11

Wiem Wandul - ale gdybyś nie miała swoich 2, jednego na tymczasie ... to gwarantuję Ci że nawet byś nie "rozpatrywała po cichu" :evil_lol: ...

Posted

nawet nie wiesz , jak intensywnie myślę , a najgorsze jest to ,że domyślam się , co może się z nimi lada MOMENT STAĆ:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: aDMIN , NAPISZ COŚ:mad: :mad: :mad: