supergoga Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Wiadomość z allegro w sprawie suni: proszę o poinformowanie nas, kiedy sunia zostnie już tylko z jednym góra z dwoma szczeniaczkami , może wówczas ją i szczeniaki (2) przygarniemy ,mamy aż 2000m ogrodu. Sylwia kom. 501763306 Może zadzwońcie i pogadajcie, Matylda z 2 dzieci miałaby dom. Zostałaby tylko 5. Quote
wandul 66 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 byłoby super , maluchy mają już chyba z 10 dni!!! Quote
supergoga Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Pani potwierdziła jeszcze, że wzięłaby Matyldę najchętniej z jedna córeczka, ale jeśli będzie trzeba, to weźmie z dwójką szczeniaków - pewnie dziewuszki najlepsze byłyby, ale w razie czego to może byc parka. Czyli musimy najbardziej zintensyfikować szukanie domku dla dzieci, jak tylko jeszcze dorosną Quote
wandul 66 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 to wspaniałe wieści , czyli mamusia z dwoma dziewczynkami poszłaby do domku , pozostanie nam wtedy szukać domu dla 5 szczeniąt!!! o matko!!! Quote
wandul 66 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Admin , czy maluchy otworzyły już oczka??? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wandul 66 napisał(a):Admin , czy maluchy otworzyły już oczka??? Dzisiaj otworzyły swoje piękne ślipka:):) Z całej gromadki jest jedna suczka największa i jeden chłopak(chyba się pierwsze urodziły;) Niepokojące są 3 szczeniaki które marnie wyglądają. Wet stwiedził że są mniej dokarmiane a więc trzeba je podkarmić butelką. Warto również je w przyszłym tygodniu odrobaczyć. Quote
MARCHEWA Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Super,gdyby sunia tak szybko znalazła dom!Oby wypaliło:kciuki: Quote
wandul 66 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Dzisiaj otworzyły swoje piękne ślipka:):) Z całej gromadki jest jedna suczka największa i jeden chłopak(chyba się pierwsze urodziły;) Niepokojące są 3 szczeniaki które marnie wyglądają. Wet stwiedził że są mniej dokarmiane a więc trzeba je podkarmić butelką. Warto również je w przyszłym tygodniu odrobaczyć.PEWNIE TE DWA NAJWIEKSZE NIE POZWALAJĄ IM DOPCHAC SIE DO MLECZKA !!! Czekamy na fotki z pięknymi oczętami!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maupa4 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a): Warto również je w przyszłym tygodniu odrobaczyć. już w przyszłym tygodniu ???? ja zuzine dzieci mam odrobaczać jak będą miały 4 tygodnie ... a dzieci leśnej Zuzi są starsze o tydzień .... Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Maupa4 napisał(a):już w przyszłym tygodniu ???? ja zuzine dzieci mam odrobaczać jak będą miały 4 tygodnie ... a dzieci leśnej Zuzi są starsze o tydzień .... Wet powiedział że w wieku 3 tygodni mozna odrobaczać. Quote
marmar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Wet stwiedził że są mniej dokarmiane a więc trzeba je podkarmić butelką. Warto również je w przyszłym tygodniu odrobaczyć czy zostalo pyrantelum ,ktore bylo zakupione dla szczeniakow od dużek Mi? dawkowanie mam zapisane czyli: 1ml na /3kg masy ciala Quote
Amanita Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 W górę Matyldo! Przespaceruj się z dzieciątkami na 1! Quote
MARCHEWA Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Podnoszę Matyldę ze szczeniaczkami:loveu: Quote
Amanita Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Mati i dzieciątka właśnie wskakują na 1 i rozglądają się powoli za domkami. Quote
Recommended Posts