Alicja Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sama radość :loveu: Quote
baster i lusi Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='drzalka']Wszystkiego najlepszego dla tej boksi, by jej historia skończyła się tak jak naszych skarbów !! Uwaga, zobaczcie sami ! : jaka zgoda i miłość:loveu::multi::loveu::multi: Quote
baster i lusi Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Alicja napisał(a)::lol: jakie gerlsa ma super stringi ;) oj Alu zamiast napisać śliczne boxie to tobie się stringi podobają:eviltong: Quote
Alicja Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 a pisać że śliczne nie muszę bo wszyscy wiedzą że najpiękniejsze :loveu: Quote
Iv_ Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Śliczne :p http://img151.imageshack.us/img151/5449/dsc0323g.jpg Boskie :p https://lh3.googleusercontent.com/-pD7xJTh40ek/TeDX4voM_KI/AAAAAAAACa8/ejSu7I4UPH0/s640/S6300668.JPG Quote
sabinka40 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 :multi:Ale fotki!!!!!!!! To mi się zaraz humor poprawił:lol::lol::lol: Co tam deszcz, jak tu tyle szczęścia:loveu: Widać że boksie w obu domkach bardzo się kochają:loveu: A stringi Shary to prawdziwy hit:razz: Quote
hecia13 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 No musimy sobie jakoś radzić :D Zamówiłam jej bardziej profesjonalne na allegro, ale na razie muszą nam stringi wystarczyć :eviltong: Byliśmy dzisiaj na pobieraniu krwi Bulisia, jutro mają być wyniki, będziemy coś wiedzieć na temat terminu kastracji. Shara ma przed sobą więcej czasu, sterylka lipiec-sierpień, w zależności od tego kiedy się cieczka skończy. W ostateczności może dostać hormony w celu wyciszenia cieczki i wtedy sterylka byłaby szybciej,ale dla jej zdrowia lepiej poczekać aż sama minie... Aha, Shara waży 26 kg - zdziwiło mnie to trochę, myślałam, że ze 30 bedzie, a 26 to tyle co Bullet :-o Quote
Alicja Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 O kurcze , Heciu , to pomyśl jak Sharunia ciałka trochę nabierze to będzie kawal baby ;) Jak już Sharunia po cieczce będzie to myslę na spokojnie doczekacie . To teraz za wyniki Bullecika :kciuki: Quote
sabinka40 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 hecia13 napisał(a):No musimy sobie jakoś radzić :D Zamówiłam jej bardziej profesjonalne na allegro, ale na razie muszą nam stringi wystarczyć :eviltong: Byliśmy dzisiaj na pobieraniu krwi Bulisia, jutro mają być wyniki, będziemy coś wiedzieć na temat terminu kastracji. Shara ma przed sobą więcej czasu, sterylka lipiec-sierpień, w zależności od tego kiedy się cieczka skończy. W ostateczności może dostać hormony w celu wyciszenia cieczki i wtedy sterylka byłaby szybciej,ale dla jej zdrowia lepiej poczekać aż sama minie... Aha, Shara waży 26 kg - zdziwiło mnie to trochę, myślałam, że ze 30 bedzie, a 26 to tyle co Bullet :-o :lol:Moja Saba też takie nosiła:eviltong:, bo po co kupować jak więcej cieczki mieć nie będzie:cool3: Zostaw takie:razz:, ślicznie wyglada:loveu::loveu::loveu: Quote
hecia13 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 sabinka40 napisał(a)::lol:Moja Saba też takie nosiła:eviltong:, bo po co kupować jak więcej cieczki mieć nie będzie:cool3: Zostaw takie:razz:, ślicznie wyglada:loveu::loveu::loveu: Też tak myślałam, ale 4 tygodnie to dość długo, a cena niewysoka. Mają regulowany pasek i miejsce na wkładki :eviltong: - a po sterylce oddam fundacji albo komuś potrzebującemu :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 hecia13 napisał(a):Też tak myślałam, ale 4 tygodnie to dość długo, a cena niewysoka. Mają regulowany pasek i miejsce na wkładki :eviltong: - a po sterylce oddam fundacji albo komuś potrzebującemu :evil_lol: to koniecznie foty w eleganckich majtaskach :) Moja Kama chodziła w rajstopach stylonach :lol: najlepiej na doopsku się trzymały ... potem jak chorowała i miała opatrunki na brzuszku to rajstopy też były niezawodne Quote
hecia13 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 A to świetny pomysł!! A na razie fotki w dotychczasowych majtach. No i proszę: mamy Sharę do góry kołami :D Quote
Nutusia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 A nawet do góry... faflami! Bulet przybiera super pozy, jak nasza Lili :) Quote
Nutusia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ciekawe jak by się dopasowywali z naszą Lili - pozwolę sobie pokazać jedną z póz :) Quote
Alicja Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 skoro wklejamy jak sypiają psiaki ;) mój HARLEY sypiał tak : Quote
hecia13 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Proszę bardzo :D A tak sypiała Maryśka : A tak Dinuś : :D Quote
sabinka40 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 :lol:No to się doczekałam:multi::multi::multi: Quote
sabinka40 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 :lol: moja księżniczka na siedmiu poduszkach :eviltong: Uploaded with ImageShack.us Quote
sabinka40 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 hecia13 napisał(a):Łomatko, jaka ona do mojej Marysi podobna :D :lol:No! Też tak pomyślałam, jak zobaczyłam Maryśkę:loveu: Quote
Recommended Posts