Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:multi:Ale fotki!!!!!!!! To mi się zaraz humor poprawił:lol::lol::lol:
Co tam deszcz, jak tu tyle szczęścia:loveu: Widać że boksie w obu domkach bardzo się kochają:loveu: A stringi Shary to prawdziwy hit:razz:

Posted

No musimy sobie jakoś radzić :D Zamówiłam jej bardziej profesjonalne na allegro, ale na razie muszą nam stringi wystarczyć :eviltong:
Byliśmy dzisiaj na pobieraniu krwi Bulisia, jutro mają być wyniki, będziemy coś wiedzieć na temat terminu kastracji. Shara ma przed sobą więcej czasu, sterylka lipiec-sierpień, w zależności od tego kiedy się cieczka skończy. W ostateczności może dostać hormony w celu wyciszenia cieczki i wtedy sterylka byłaby szybciej,ale dla jej zdrowia lepiej poczekać aż sama minie... Aha, Shara waży 26 kg - zdziwiło mnie to trochę, myślałam, że ze 30 bedzie, a 26 to tyle co Bullet :-o

Posted

O kurcze , Heciu , to pomyśl jak Sharunia ciałka trochę nabierze to będzie kawal baby ;)

Jak już Sharunia po cieczce będzie to myslę na spokojnie doczekacie .

To teraz za wyniki Bullecika :kciuki:

Posted

hecia13 napisał(a):
No musimy sobie jakoś radzić :D Zamówiłam jej bardziej profesjonalne na allegro, ale na razie muszą nam stringi wystarczyć :eviltong:
Byliśmy dzisiaj na pobieraniu krwi Bulisia, jutro mają być wyniki, będziemy coś wiedzieć na temat terminu kastracji. Shara ma przed sobą więcej czasu, sterylka lipiec-sierpień, w zależności od tego kiedy się cieczka skończy. W ostateczności może dostać hormony w celu wyciszenia cieczki i wtedy sterylka byłaby szybciej,ale dla jej zdrowia lepiej poczekać aż sama minie... Aha, Shara waży 26 kg - zdziwiło mnie to trochę, myślałam, że ze 30 bedzie, a 26 to tyle co Bullet :-o

:lol:Moja Saba też takie nosiła:eviltong:, bo po co kupować jak więcej cieczki mieć nie będzie:cool3:
Zostaw takie:razz:, ślicznie wyglada:loveu::loveu::loveu:

Posted

sabinka40 napisał(a):
:lol:Moja Saba też takie nosiła:eviltong:, bo po co kupować jak więcej cieczki mieć nie będzie:cool3:
Zostaw takie:razz:, ślicznie wyglada:loveu::loveu::loveu:

Też tak myślałam, ale 4 tygodnie to dość długo, a cena niewysoka. Mają regulowany pasek i miejsce na wkładki :eviltong: - a po sterylce oddam fundacji albo komuś potrzebującemu :evil_lol:

Posted

hecia13 napisał(a):
Też tak myślałam, ale 4 tygodnie to dość długo, a cena niewysoka. Mają regulowany pasek i miejsce na wkładki :eviltong: - a po sterylce oddam fundacji albo komuś potrzebującemu :evil_lol:

to koniecznie foty w eleganckich majtaskach :)

Moja Kama chodziła w rajstopach stylonach :lol: najlepiej na doopsku się trzymały ... potem jak chorowała i miała opatrunki na brzuszku to rajstopy też były niezawodne