Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To już nie jest Omiś - to co najmniej sułtan Omar. Co prawda nie ma jeszcze haremu, ale wszystko jest do nadrobienia :)
Drzalka, wstaw księciunia do podpisu, bo się poczuje pominięty...

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ojć racja, Omiś - kolejna ksywa do kolekcji :D, dzięki ;P

I avatarek do wymiany, a tak w ogóle drodzy modzi tytuł temaciku do zmiany także, i chyba już można go przenieść w bezpieczne miejsce :D:D

Posted

:lol:No do zmiany, jak Alusia wróci z pracy to napewno pozmienia:lol::lol::lol:
Smutna historia:shake:, ale jakie zakończenie:loveu::loveu::loveu:
Teraz to już inne psy i będą tworzyły inną historię:lol:, piękną i przepełnioną miłością:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='hecia13']To prawda, sama była zdziwiona, że taka przyjaźń od razu zapanowała... Maryśka Bulleta pędziła, warczała na niego, jedyna zabawa, do jakiej go dopuszczała, to wspólne przeciąganie piłki (a raczej jej pozostałości). A Shara potrafi sama zaczepić, popodgryzać, pacnąć łapą :D

Sharunia wiedziała , że jedzie do nowego braciszka więc pewnie już od początku kombinowała w co się będą bawić ;)

[quote name='drzalka']hecia13 to świetnie że tak szybko się zkumplowali. !!!
Ja ładuję aparacik na foty kanapowe ;) sasasasasa :P

Omarek przespał ze mną całą noc, później doszła tez Lenka i zaakceptowała w łóżku intruza ;P.
Kurcze, łóżko 200 x 90 [cm ] to stanowczo za mało, to już dla mnie miejsca niema .... cfffaniaki :D:D:D:D

jak można mieć takie małe łóżko :shock:

A tu oboje z TZtem z podziwu wyjść nie możemy :)

http://img600.imageshack.us/img600/9595/dsc0245q.jpg

Posted

Z Lenką się jeszcze mieściłam, teraz to już będzie ciężko :P

Omar w domu już się nie ślini, na dworze co raz mniej. Pewnie powodem jest stres i wielki apetyt ;)

Właśnie Lenka zaczęła zabawę w chowanego z Omciem, cuda wianki wyprawiali, szkoda że nie miałam pod ręką aparatu :D

Posted

:lol::lol:Cuda wianki? To musiało być piękne:lol: Moja Sabcia pomęczyła trochę Tofika i oba podły:eviltong: bo gorąco. Upały to nie dla boksera:shake:, spacerek dopiero ok. 18-tej:lol:

Posted

[quote name='hecia13']Dzisiaj rano zrobione:

:eviltong:

:loveu::loveu::loveu: Cudooownie!! Shara tak trzymać:lol: Mam nadzieję że juz wkrótce będzie tak leżała jak Bullecik:loveu::loveu:Jak ich nie kochać:loveu::loveu::loveu:

Posted

hecia13 napisał(a):
Bullet nie ma szans... Shara jest prawie dwa razy taka jak on :D

:cool3:No! to duża i piękna sunia:loveu: Jak nabierze ciałka;), to...ho,ho! Prawdziwe cudo:loveu:

Posted

Dzisiejsze fotki. Poranne - i niespodzianka: Shara w pościeli :D (plama na prześcieradle to spadek po Maryśce - krwawiły jej dziąsła, jakoś nie mogę się zebrać, żeby to zlikwidować :() A potem popołudniowe swawole :eviltong:

Posted

:lol: :lol: własnie wróciłam z boksiowego forum i podziwiałam te perwersyjne zabawy :lol:...kto by pomyślał , że Sharunia taka dziewucha do tańca ;):lol:

Heciu ...zamawiamy sterylke na cito bo nam się towarzystwo rozhula na dobre :lol:

Posted

Bullet chyba pierwszy pójdzie pod nóż, bo jest trochę napastliwy dla innych piesków, już miał być dawno kastrowany, ale miał jakąś paskudną infekcję jelit i sprawa się odwlekła - w piątek robimy badanie krwi :) Zresztą zapytamy weta, czy można oboje w tym samym czasie. W piątek Sharunię zważymy i dowiemy się o koszty sterylki, bo to zależy od wagi delikwentki :)

Posted

hecia13 napisał(a):
Bullet chyba pierwszy pójdzie pod nóż, bo jest trochę napastliwy dla innych piesków, już miał być dawno kastrowany, ale miał jakąś paskudną infekcję jelit i sprawa się odwlekła - w piątek robimy badanie krwi :) Zresztą zapytamy weta, czy można oboje w tym samym czasie. W piątek Sharunię zważymy i dowiemy się o koszty sterylki, bo to zależy od wagi delikwentki :)

no to Bullecikowi zostaną wydmuszki ;)

Posted

[quote name='hecia13']Dzisiejsze fotki. Poranne - i niespodzianka: Shara w pościeli :D (plama na prześcieradle to spadek po Maryśce - krwawiły jej dziąsła, jakoś nie mogę się zebrać, żeby to zlikwidować :() A potem popołudniowe swawole :eviltong:

:crazyeye:No proszę, wracam ze spacerku i co ja widzę:cool3:, no, no....suuuuuper fotki:lol::lol::lol:
Widzę że parka się naprawdę niezle dogaduje:razz:, nawet za bardzo:razz:
Ale cieszę się bardzo, bardzo!!!! Jak miło takie szczęśliwe fotki oglądać:loveu:

Posted

Omarek sie aklimatyzuje , już jest spokojniejszy, nie wstaje za każdym razem żeby sprawdzić gdzie i poco gdzieś idę :p
Na spacerku chodzi z Lenką na dwójniku i nawet daje sobie z nimi sama radę ;)
Omar uwielbia wszystkie psy, ale nie które chcą go zjeść, a on tego nie rozumie ;P

Chłopak powoli się rozkręca, robi się zaborczy, powoli uczy się bawić zabawkami.
Dzisiaj mondzioły, po porannej zabawie miały pierwszą małżeńska kłótnie ;P, chłopakowi coś nie pod pasowało, że mu baba kłapie nad pyskiem :P
I tak trzeba się powoli na kastracje przygotować, bo nie wiadomo co będzie dalej jak chłopak się rozkręci ;D
Mam nadzieje że zostanie gentlemanem i baba w domu będzie rządzić.

Jest chłopak uparty, ale najważniejsze że jest karny i otwarty na świat.

Mam nawet filmik jak Lenka sprytnie ucieka mu z zabawka, jak mi się uda to wstawię go dzisiaj ;)

Proszę, jeszcze na tym filmiku Omar ciapa :P

http://www.youtube.com/watch?v=0iiw5d5eD9c

Pozdrówka ;)

Posted

Hihiiiii, Drzalka - zobacz jakie Hecia ma duże łóżko, a i tak miejsca dla niej jak na lekarstwo :)
Omar do tej pory był "ustawiany" przez Sharę, to teraz sobie odbija i próbuje jednak zająć męską "miejscówkę" w nowym stadzie. Lenka - nie daj się!!!!! :)