Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie , czy nie znasz kogoś z Lublina lub okolic kto jeździ na wystawy psów i wybiera się na wystawę, która będzie w Będzinie w najbliższą niedzielę:smile:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Mam pytanie , czy nie znasz kogoś z Lublina lub okolic kto jeździ na wystawy psów i wybiera się na wystawę, która będzie w Będzinie w najbliższą niedzielę:smile:

Elu,ja nikogo takiego nie znam z okolic Lublina, ale zrobię rozeznanie.

Posted

[quote name='EVA2406']Przepraszam za zaległości finansowe, ale już uzupełniłam.

Tak, pieniążki od Evy wpłynęły 14.01.2013 w kwocie 50 zł.

Dziękujemy bardzo Eva.:multi:

Posted

W zeszłym tygodniu pisałam do pani Magdy (behiawiorystki) w sprawie hotelikowania Szafranka, niestety do tej pory nie odpisała mi. Nie wiem czy ona nadal go chce zabrać, niepokoi mnie ta cisza i ciągłe odwlekanie. Może Wy znacie jakiegoś dobrego behiawioryste, który by się podjął zadania resocjalizacji Szafranka?

Posted

ULKA12 napisał(a):
W zeszłym tygodniu pisałam do pani Magdy (behiawiorystki) w sprawie hotelikowania Szafranka, niestety do tej pory nie odpisała mi. Nie wiem czy ona nadal go chce zabrać, niepokoi mnie ta cisza i ciągłe odwlekanie. Może Wy znacie jakiegoś dobrego behiawioryste, który by się podjął zadania resocjalizacji Szafranka?

Zapytam Hani z Zamościa, ale nie róbmy sobie nadziei. Ma kogoś kto by mógł tylko Tobą pokierować przez telefon. Tylko nie wiem czy Hania nie wyczerpała limitu próśb.
Szafranekm nie masz lepszego kontaktu z Hanią, chyba się znacie i jestescie w tym samym wieku.

Posted

A kto to jest Hania? Funia? Pani Magda mówiła, że dla Szafranka najlepiej by było żeby trafił do jakiegoś tymczasu gdzie nie ma innych psów ewentualnie jeden spokojny i ugodowy. Ale znaleźć taki tymczas w dodatku żeby znał się na "takich" psach raczej chyba niemożliwe.

Posted

ULKA12 napisał(a):
A kto to jest Hania? Funia? Pani Magda mówiła, że dla Szafranka najlepiej by było żeby trafił do jakiegoś tymczasu gdzie nie ma innych psów ewentualnie jeden spokojny i ugodowy. Ale znaleźć taki tymczas w dodatku żeby znał się na "takich" psach raczej chyba niemożliwe.

Funia i Hania to prawie to samo bo obie działają razem w tej samej Fundacji.

Nie słyszałam o takim tymczasie dla trudnego pieska..:shake: Behawiorystów bedzie z czasem więcej bo u nas otworzyli taki kierunek na uczelni która teraz gupio się nazywa Instytut Przyrodniczy:p

Posted

[quote name='Poker']
Czy on ma założoną obrożę?[/QUOTE]
Tak nareszcie ma, ale ja nie odważę się jej zdjąć i ponownie założyć, ona jest raczej tak luźno założona, żeby się przyzwyczajał.