piescofajnyjest Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ech....ja mam same problemy z nia;) wszystkie psy atakuje:) kazdy spacer to jest tragedia! (a ja spedzam na spacerach ok 3 godzin dziennie)......na widok malego, bialego psa, szczekajacego dostaje histerii (Czarna, nie ja;) ......wiem, dlaczego ja ludzie oddawali! Quote
Mysza2 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ech....ja mam same problemy z nia;) wszystkie psy atakuje:) kazdy spacer to jest tragedia! (a ja spedzam na spacerach ok 3 godzin dziennie)......na widok malego, bialego psa, szczekajacego dostaje histerii (Czarna, nie ja;) ......wiem, dlaczego ja ludzie oddawali! to witaj w klubie:):):) moja nienawidzi Yorków:):), a nie jest maleństwem, wazy 38 kg teraz, ale dajemy radę:):) Quote
piescofajnyjest Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ja jeszcze zrobilam blad, bo wzielam jeszcze jedna sunie ze schronu...myslalam, ze Czarna bedzie sie lepiej wychowywac w towarzystwie....i oczywiscie blad!!! Czarna Laski nie lubi....ale przynajmniej ja toleruje...:( ech...jak ja chodze na spacer, to jestem wydarzeniem w miasteczku...a przedramiona mam jak Popeye :( Quote
szafranekm Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ech....ja mam same problemy z nia;) wszystkie psy atakuje:) kazdy spacer to jest tragedia! (a ja spedzam na spacerach ok 3 godzin dziennie)......na widok malego, bialego psa, szczekajacego dostaje histerii (Czarna, nie ja;) ......wiem, dlaczego ja ludzie oddawali! Ludzie oddawali - bo tak dla nich najłatwiej, pozbyć się jak pojawia się problem.:-( zamiast poświecić trochę czasu. Quote
szafranekm Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Zaglądam do Szafranka na dobranoc. Quote
szafranekm Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Dzień Dobry w niedzielę, u mnie poprószyło białym puchem. Na razie nie było żadnego telefonu z ogłoszeń Szafranka - :shake: Quote
Mysza2 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 szafranekm napisał(a):Dzień Dobry w niedzielę, u mnie poprószyło białym puchem. Na razie nie było żadnego telefonu z ogłoszeń Szafranka - :shake: a on jest taki niepowtarzalny z tym wspaniałym futrem, nie do zrozumienia to jest Quote
ULKA12 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dzwoniła pani w sprawie Szafranka, jest światełko w tunelu ale trzeba czekać do 03.12.2012 bo dopiero wtedy państwo będą mogli podjechać obejrzeć Szafranka. Quote
andegawenka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 ULKA12 napisał(a):Dzwoniła pani w sprawie Szafranka, jest światełko w tunelu ale trzeba czekać do 03.12.2012 bo dopiero wtedy państwo będą mogli podjechać obejrzeć Szafranka. Jezu Ula, czy ta Pani wie jaki jest Szafranek...napisz cos jeszcze bo się zsikam....sorry :oops: Quote
ULKA12 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Tak pani wie jaki jest Szaranek. Szafran mieszkałby na podwórku solidnie ogrodzonym, pani ma jeszcze sunie owczarka niemieckiego. Nie jest problemem to że Szafranek nie chce sobie pozwolić założyć obroży. W tym domu mieszka jeszcze mąż pani i ich 15 letnia córka. Dodatkowo pani mieszka niedaleko tej pani behawiorystki, do której ma jechać Szafranek więc może by ona coś im pomogła. Quote
andegawenka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Strasznie daleko do tego grudnia no ale widoki jakiejś są....tym bardziej ze sunia rezydentka...gorzej ze nasz Szafranek to kawaler pełną gębą;) Quote
ULKA12 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Sunia niestety nie wysterylizowana, ale Szafranek nie ma zbyt mocnego węchu, nie reaguje jakoś szczególnie na sunie w czasie cieczki. Może wybierzemy się z Szafrankiem wcześniej do państwa na zapoznanie, tylko muszę to jeszcze z nimi omówić. Quote
Poker Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ojej, ojej nie mogę uwierzyć. Szafranek jest mały , chyba nie da rady się dobrać do ONki. A z jakiego powodu trzeba czekać do 3 grudnia? Quote
piescofajnyjest Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
szafranekm Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) ULKA12 napisał(a):Tak pani wie jaki jest Szaranek. Szafran mieszkałby na podwórku solidnie ogrodzonym, pani ma jeszcze sunie owczarka niemieckiego. Nie jest problemem to że Szafranek nie chce sobie pozwolić założyć obroży. W tym domu mieszka jeszcze mąż pani i ich 15 letnia córka. Dodatkowo pani mieszka niedaleko tej pani behawiorystki, do której ma jechać Szafranek więc może by ona coś im pomogła. Ojej jest iskierka nadziei. Dziś rano otrzymałam pierwszego maila od Pani, która mieszka niedaleko Żarek, na wsi, mają ogrodzone duże podwórze, mają też sunię, ale owczarka collie - która mogłaby być towarzyszem dla Szafranka.Pani pytała czy nasz chłopak jest wysterylizowany i czy można dostać budę.Odpowiedziałam na maila, prosząc też o telefon jeżeli dalej będzie zainteresowana, ale nikt więcej nie odpisał - ani telefonu nie miałam.W ogłoszeniach są podane 2 numery Ulki i mój - może to ta pani.:roll: tylko mają sunię Collie a ta jest Onką. Edited October 28, 2012 by szafranekm Quote
andegawenka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Może się jeszcze zastanawiają, ale ta buda to duży koszt. Gdzie ten Żarek? Quote
szafranekm Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 andegawenka napisał(a):Może się jeszcze zastanawiają, ale ta buda to duży koszt. Gdzie ten Żarek? Żarek na Dolnym Śląsku - jak się nie mylę, a Szafranek też jest w Żarkach ok. Dol. Śląska.Nie mam pojęcia jakie są teraz koszty budy, moje psy w domu.Myślałam przez chwilę, że to ta sama Pani. Quote
Mysza2 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 andegawenka napisał(a):Może się jeszcze zastanawiają, ale ta buda to duży koszt. Gdzie ten Żarek? Żarki, między Katowicami a Częstochową:) Quote
Mysza2 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 szafranekm napisał(a):Żarek na Dolnym Śląsku - jak się nie mylę, a Szafranek też jest w Żarkach ok. Dol. Śląska.Nie mam pojęcia jakie są teraz koszty budy, moje psy w domu.Myślałam przez chwilę że to ta sama Pani. a to pokliklałam:):) Quote
Poker Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Miejscowości Żarek nie ma na Dolnym Śląsku. Quote
andegawenka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Poker napisał(a):Miejscowości Żarek nie ma na Dolnym Śląsku. a Żarki?.... Quote
piescofajnyjest Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ciekawe.....trzymam kciuki!!!!!! Quote
Recommended Posts