Mysza2 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Muszę zmienić tytuł przelewu :splat: :smile: Ninuś, no wreszcie się normalnie po staremu nazywasz więc już nic nie zmieniaj :loveu: Quote
andegawenka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ninuś, no wreszcie się normalnie po staremu nazywasz więc już nic nie zmieniaj :loveu: Jeszcze jedna poprawka Cześć chłopaki. Quote
szafranekm Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Do tej pory cisza w ogłoszeniach dla chłopaków, ani jednego telefonu. :lookarou: Ogłaszamy dalej i szukamy bazarku z ogłoszeniami. Quote
szafranekm Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Ciocie czy znacie może jeszcze kogoś poza fochu na dogo.Chcę zlikwidować to coś zamiast Szafrankowego banerka, z którym nie wiem co się stało.Chciałabym utworzyć nowy banerek z Bajo. Pisałam do fochu kilka razy na priv, na wątku, ale mówi mi dogo, że fochu nie może odebrać wiadomości. Co robić??? :lookarou: Quote
andegawenka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ciocie czy znacie może jeszcze kogoś poza fochu na dogo.Chcę zlikwidować to coś zamiast Szafrankowego banerka, z którym nie wiem co się stało.Chciałabym utworzyć nowy banerek z Bajo. Pisałam do fochu kilka razy na priv, na wątku, ale mówi mi dogo, że fochu nie może odebrać wiadomości. Co robić??? :lookarou: Goniu, u góry masz czarny pasek a na nim między innymi swój nick "szafranekm". Najedź kursorem, pokaże Ci się taka łapka . Kliknij i z kilku opcji wybierz "moje ustawienia" . Po zmianie okna po lewej znów pojawi Ci się kilka opcji, wybierz "zmień sygnaturkę". Zobaczysz pod napisem "edytuj sygnaturkę" (kwadrat dolny) i po prostu najedź i usuń. Masz w podpisie Fochu banerek do wątku :bigcool: http://www.dogomania.com/forum/topic/98564-banerki-zrobi%C4%99/ Quote
Mysza2 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Do tej pory cisza w ogłoszeniach dla chłopaków, ani jednego telefonu. :lookarou: Ogłaszamy dalej i szukamy bazarku z ogłoszeniami. U nas też kompletna cisza Quote
piescofajnyjest Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 jak obiecalam, to obiecalam:) dajcie Szafrana do ogloszen. Albo obu :) [email protected] Quote
szafranekm Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Goniu, u góry masz czarny pasek a na nim między innymi swój nick "szafranekm". Najedź kursorem, pokaże Ci się taka łapka . Kliknij i z kilku opcji wybierz "moje ustawienia" . Po zmianie okna po lewej znów pojawi Ci się kilka opcji, wybierz "zmień sygnaturkę". Zobaczysz pod napisem "edytuj sygnaturkę" (kwadrat dolny) i po prostu najedź i usuń. Masz w podpisie Fochu banerek do wątku :bigcool: http://www.dogomania.com/forum/topic/98564-banerki-zrobi%C4%99/ Ninka baaaardzo dziękuję kochana.Jutro będę próbować bo dziś coś kiepsko się czuję. :calus: :calus: Quote
szafranekm Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 jak obiecalam, to obiecalam:) dajcie Szafrana do ogloszen. Albo obu :) szukampsa@gmail Pieskofajnyjest na ten podany adres mail przesłać tekst ogłoszeń i zdjęcia piesków??? Quote
piescofajnyjest Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 tak:) bardzo prosze.....albo zaraz, moze od razu na bazarek lepiej bedzie? Quote
szafranekm Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 tak:) bardzo prosze.....albo zaraz, moze od razu na bazarek lepiej bedzie? Już wysłałam na maila zdjęcia i teksty dla Bajo i Szafranka.Sprawdź czy doszło jeżeli możesz. ;-) dziękujemy bardzo. Quote
szafranekm Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Ninka, :calus: bardzo dziękuję za pomoc i instrukcję, udało się usunąć, teraz muszę postarać się o nową sygnaturkę. Quote
piescofajnyjest Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 nie wysylam, bo nie wiem, na jakie woj;) Quote
Mysza2 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 nie wysylam, bo nie wiem, na jakie woj;) Na Śląskie chyba:) Quote
szafranekm Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Nie miałam wczoraj komputera i nie było mnie.Pewnie za późno piszę,ale ja ostatnio w porozumieniu z Ulką napisałam na woj. śląskie i mazowieckie. Ostatnio ciocia Poker sugerowała, aby dać ogłoszenia na całą Polskę. Quote
andegawenka Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Odnowione ogłoszenie http://katowice.lento.pl/szafranek-przepiekny-dlugowlosy-pies-do,1668510.html Quote
teresaa118 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Tez mialam problemy z dogomania, ale juz z innego serwa dotelepalam sie, aby zameldowac, ze moj kochany Szafranek dostal swoje alimenty na grudzien z cala masa glaskow Quote
Poker Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 dziewczyny , róbcie ogłoszenia gdzie się da.Przecież nie wiadomo gdzie mieszka TEN domek. Sunie ode mnie z DT pojechały w różne strony Polski ,a ja robię wizyty PA dla psów też z całego kraju. Quote
andegawenka Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ja to bym pisała tak: Imię: Rasa: Wielkość/waga Wiek: Charakter: Uwagi dodatkowe: Kontakt mailowy (na robiącą ogłoszenia żeby można było odnawiać) Telefon: Oględnie i oszczędnie bo ludzie z reguły nie lubią czytać. Quote
Mysza2 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Oględnie i oszczędnie bo ludzie z reguły nie lubią czytać. Nie lubią i nie czytają Quote
szafranekm Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Nareszcie jest dogo, już myślałam, że przez te 2 dni staruszek komputer mi padł :comp26: Melduję, że wpłynęły pieniążki dla Bajo na grudzień 2014r. od : 50 zł od teresaa118, wpłata wpłynęła 27.11.2014 5 zł od mdk 8, wpłata wpłynęła 26.11.2014. Bardzo dziękujemy :Rose: :iloveyou: Quote
piescofajnyjest Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 ja juz mu zamowilam na slaskie :) Quote
Recommended Posts