Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciocie czy znacie może jeszcze kogoś poza fochu na dogo.Chcę zlikwidować to coś zamiast Szafrankowego banerka, z którym nie wiem co się stało.Chciałabym utworzyć nowy banerek z Bajo.

Pisałam do fochu kilka razy na priv, na wątku, ale mówi mi dogo, że fochu nie może odebrać wiadomości.

Co robić??? :lookarou:

Posted

Ciocie czy znacie może jeszcze kogoś poza fochu na dogo.Chcę zlikwidować to coś zamiast Szafrankowego banerka, z którym nie wiem co się stało.Chciałabym utworzyć nowy banerek z Bajo.

Pisałam do fochu kilka razy na priv, na wątku, ale mówi mi dogo, że fochu nie może odebrać wiadomości.

Co robić??? :lookarou:

Goniu, u góry masz czarny pasek a na nim między innymi swój nick "szafranekm". Najedź kursorem, pokaże Ci się taka łapka . Kliknij i z kilku opcji wybierz "moje ustawienia" . Po zmianie okna po lewej znów pojawi Ci się  kilka opcji, wybierz "zmień sygnaturkę". Zobaczysz pod napisem "edytuj sygnaturkę" (kwadrat dolny) i po prostu najedź i usuń.

Masz w podpisie Fochu banerek do wątku  :bigcool:   http://www.dogomania.com/forum/topic/98564-banerki-zrobi%C4%99/

Posted

Goniu, u góry masz czarny pasek a na nim między innymi swój nick "szafranekm". Najedź kursorem, pokaże Ci się taka łapka . Kliknij i z kilku opcji wybierz "moje ustawienia" . Po zmianie okna po lewej znów pojawi Ci się  kilka opcji, wybierz "zmień sygnaturkę". Zobaczysz pod napisem "edytuj sygnaturkę" (kwadrat dolny) i po prostu najedź i usuń.

Masz w podpisie Fochu banerek do wątku  :bigcool:   http://www.dogomania.com/forum/topic/98564-banerki-zrobi%C4%99/

Ninka baaaardzo dziękuję kochana.Jutro będę próbować bo dziś coś kiepsko się czuję. :calus:  :calus:

Posted

jak obiecalam, to obiecalam:)

dajcie Szafrana do ogloszen. Albo obu :)

szukampsa@gmail

Pieskofajnyjest  na ten podany adres mail przesłać tekst ogłoszeń i zdjęcia piesków???

Posted

tak:) bardzo prosze.....albo zaraz, moze od razu na bazarek lepiej bedzie?

Już wysłałam na maila zdjęcia i teksty dla Bajo i Szafranka.Sprawdź czy doszło jeżeli możesz.

;-) dziękujemy bardzo.

Posted

Nie miałam wczoraj komputera  i nie było mnie.Pewnie za późno piszę,ale ja ostatnio w porozumieniu z Ulką napisałam na woj. śląskie i mazowieckie.

Ostatnio ciocia Poker sugerowała, aby dać ogłoszenia na całą Polskę.

Posted

dziewczyny , róbcie ogłoszenia gdzie się da.Przecież nie wiadomo gdzie mieszka TEN domek.

Sunie ode mnie z DT pojechały w różne strony Polski ,a ja robię wizyty PA dla psów też z całego kraju.

Posted

Ja to bym pisała tak:

Imię:

Rasa:

Wielkość/waga

Charakter:

Uwagi dodatkowe:

Kontakt mailowy (na robiącą ogłoszenia żeby można było odnawiać)

Telefon:

Oględnie i oszczędnie bo ludzie z reguły nie lubią czytać.

Posted

Nareszcie jest dogo, już myślałam, że przez te 2 dni staruszek komputer mi padł :comp26:

Melduję, że wpłynęły pieniążki dla Bajo na grudzień 2014r. od :

50 zł od teresaa118, wpłata wpłynęła 27.11.2014

5 zł od mdk 8, wpłata wpłynęła 26.11.2014.

Bardzo dziękujemy :Rose:  :iloveyou: