wandul 66 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Azor Odrobaczony , Niedługo Szczepienie!!! Quote
wandul 66 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Azor jest w dalszym ciągu uciekinierem , przeskakuje przez płot i szuka , szuka swojego super pana , który pewno przyjechał tu autem i go zostawił , a że nigdy go nie odnalazł , wraca!!! Boję się tylko , bo za każdym razem jak przeskakuje ogrodzenie , to wraca z nowymi ranami , nie wiem , chyba kaleczy się o siatke!!! U mnie w okolicy jest pełno lisów , muszę go szybko zaszczepić ,żeby nic się nie stało!!! Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Azorku, Ty nie uciekaj od Ciotki, tylko mykaj na 1 Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Azor, przeciez skoczny jestes:evil_lol: na 1! Quote
halbina Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Domków jak na lekarstwo, a tu przecież zima idzie!... Quote
wandul 66 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Nie Dośc że Zima Idzie , To Co Chwilę Jakaś Bieda U Mnie Pod Płotem łazi!!! Quote
wandul 66 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 KTO CHCE MIEĆ PRZYJACIELA , KTÓRY TAK PATRZY W OCZY?????????????????? Quote
MARCHEWA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 I w dodatku takiego przystojnego przyjaciela:loveu: Quote
wandul 66 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 i obrońce , naprawde sparawdzonego!!! Quote
Mona4 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='wandul 66']KTO CHCE MIEĆ PRZYJACIELA , KTÓRY TAK PATRZY W OCZY?????????????????? Piekny jest!! ja chce takiego!a a nie takie cus co sie pod nogami placze:evil_lol: Paweł Quote
jotka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Paweł! To wynegocjuj w domu, ze kazdy ma prawo do swojego psa. jedni do Yorków, inni do troche wiekszych(może nawet dużo wiekszych):evil_lol: Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Azor dzisiaj w nocy znowu spacerował po ulicy , obudziła mnie o 2 00 córka , bo jest chora i ma wysoką temperature , patrze przez okno a po ulicy przebiegł Azor , biegiem pobiegłam do furtki ( jak ubrana , pewnie się domyślacie, niedługo dołącze do córki) a jego już nie było , za to rano już siedział w boksie!!! Ten cwaniak opanował już wchodzenie spowrotem!!!! Quote
syla00 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sprytny Azor Quote
Recommended Posts