Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Platon też potrafi: parapet, kuchenka, blat... i myk do miseczek kotów... to nowa rasa... psy wysokogórskie...
A Ty się, Wandulko, szanuj! żeby tak roznegliżowana po podwórku... w listopadzie...

Posted

e tam , roznegliżowana , śpię w barchanowych majtkach do kolan i grubej flanelowej koszuli , do kostek;) ;) ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: moj TZ twierdzi ,że to jest bardzo sexi w poradzieckim kołchozie;) ;) ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :eviltong:

Posted

Skarpetki owszzem dobre w dzięn i najlepiej takie wełniane wilegachne , w których do papci się nie mieszcze. Ale w łózku :-o dla mnie to najwieksza katorga kazac mi spać w skarpetkach :lol: to ja juz cała si.e napatulam pozawijam tak ze tz mnie nie widzi , ale móżki wolne muszą być w końcu cały dzień się mecza w bucikach :lol:

Posted

Formica napisał(a):
Skarpetki owszzem dobre w dzięn i najlepiej takie wełniane wilegachne , w których do papci się nie mieszcze. Ale w łózku :-o dla mnie to najwieksza katorga kazac mi spać w skarpetkach :lol: to ja juz cała si.e napatulam pozawijam tak ze tz mnie nie widzi , ale móżki wolne muszą być w końcu cały dzień się mecza w bucikach :lol:

Też tak miałam, ale lata robią swoje, Formico! Teraz skarpetki nawet nocką... :-( Chociaż od kiedy Platon grzeje nóżki...
Może lepiej wyprowaźmy psy na spacerek wieczorny, bo nam Admin ten wątek zamknie...

Posted

halbina napisał(a):
Też tak miałam, ale lata robią swoje, Formico! Teraz skarpetki nawet nocką... :-( Chociaż od kiedy Platon grzeje nóżki...
Może lepiej wyprowaźmy psy na spacerek wieczorny, bo nam Admin ten wątek zamknie...
MOŻE NIE ZAMKNIE , TYLKO SIĘ WYPOWIE , W CZYM ŚPI:lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Azor musi iśc do bloku , ucieka nadal przez ogrodzenie , dzisiaj mialam okazję zobaczyć , jak to robi!!!On poprostu wdrapuje się po płocie i przeskakuje!! Nie chce ,żeby podzielił los AGI!!!!

Posted

kurcze , sytuacja zaczyna sie robić coraz gorsza , muszę coś zrobic z tymi ucieczkami!! sąsiedzi mi dzisiaj uświadomili ,że jak o0n lata , to się go boją , dobrzy ludzie powiedzieli ,że mu łapy połamią !!! tymczas w bloku bardzo potrzebny!! już myślałyśmy z halbinko ,że ja wezmę Bąbla a ona Azora , ale znowu mu robić zmiany!! nie tymczas , dom juz potrzebny!!! w bloku!!!