wiq Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 przeskakujesz siatke, wiec przeskocz inne watki i na 1! Quote
halbina Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Platon też potrafi: parapet, kuchenka, blat... i myk do miseczek kotów... to nowa rasa... psy wysokogórskie... A Ty się, Wandulko, szanuj! żeby tak roznegliżowana po podwórku... w listopadzie... Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 e tam , roznegliżowana , śpię w barchanowych majtkach do kolan i grubej flanelowej koszuli , do kostek;) ;) ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: moj TZ twierdzi ,że to jest bardzo sexi w poradzieckim kołchozie;) ;) ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :eviltong: Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 aha , a na plac wychodzę tylko w walonkach:eviltong: Quote
halbina Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja preferuję polary i skarpetki obowiązkowo, oczywiście... tyle, że nie wiem, czy to sexi - brak TZ. Platonowi nie przeszkadza... :evil_lol: Quote
wiq Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 o tak, skarpetki koniecznie:evil_lol: p.s. tzta tez brak:shake: Quote
syla00 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 u mnie skarpetki do kolan od listopada aż do marca:evil_lol: :evil_lol: - TZ ma dość jak mnie w nich widzi ... w łóżku! Quote
Formica Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Skarpetki owszzem dobre w dzięn i najlepiej takie wełniane wilegachne , w których do papci się nie mieszcze. Ale w łózku :-o dla mnie to najwieksza katorga kazac mi spać w skarpetkach :lol: to ja juz cała si.e napatulam pozawijam tak ze tz mnie nie widzi , ale móżki wolne muszą być w końcu cały dzień się mecza w bucikach :lol: Quote
syla00 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ale u mnie stópki zimne cały rok, a jak już zima przyjdzie to takie lodówki dwie i bez skarpetek ani rusz:evil_lol: ! Quote
halbina Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Formica napisał(a):Skarpetki owszzem dobre w dzięn i najlepiej takie wełniane wilegachne , w których do papci się nie mieszcze. Ale w łózku :-o dla mnie to najwieksza katorga kazac mi spać w skarpetkach :lol: to ja juz cała si.e napatulam pozawijam tak ze tz mnie nie widzi , ale móżki wolne muszą być w końcu cały dzień się mecza w bucikach :lol: Też tak miałam, ale lata robią swoje, Formico! Teraz skarpetki nawet nocką... :-( Chociaż od kiedy Platon grzeje nóżki... Może lepiej wyprowaźmy psy na spacerek wieczorny, bo nam Admin ten wątek zamknie... Quote
wandul 66 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 halbina napisał(a):Też tak miałam, ale lata robią swoje, Formico! Teraz skarpetki nawet nocką... :-( Chociaż od kiedy Platon grzeje nóżki... Może lepiej wyprowaźmy psy na spacerek wieczorny, bo nam Admin ten wątek zamknie...MOŻE NIE ZAMKNIE , TYLKO SIĘ WYPOWIE , W CZYM ŚPI:lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
bunia50 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jak to możliwe, że nikt nie chce pomóc pięknemu pieskowi. Popatrzeć proszę Quote
wandul 66 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 też się dziwię , bo psisko jest przewspaniałe!!! a do tego tak patrzy w oczy ,że zmiękcza każde serce!!! SZKODA , ŻE JEGO PAN TAK NIE MYŚLAŁ!!! Quote
wandul 66 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Azor musi iśc do bloku , ucieka nadal przez ogrodzenie , dzisiaj mialam okazję zobaczyć , jak to robi!!!On poprostu wdrapuje się po płocie i przeskakuje!! Nie chce ,żeby podzielił los AGI!!!! Quote
halbina Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 My też tego nie chcemy, Wandulo! :shake: Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 telefon nadal milczy:placz: :placz: :placz: Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 kurcze , sytuacja zaczyna sie robić coraz gorsza , muszę coś zrobic z tymi ucieczkami!! sąsiedzi mi dzisiaj uświadomili ,że jak o0n lata , to się go boją , dobrzy ludzie powiedzieli ,że mu łapy połamią !!! tymczas w bloku bardzo potrzebny!! już myślałyśmy z halbinko ,że ja wezmę Bąbla a ona Azora , ale znowu mu robić zmiany!! nie tymczas , dom juz potrzebny!!! w bloku!!! Quote
Recommended Posts