Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panbazyl']no dziś kumpelka zadzwoniła, ze chce jechać więc ja z nią - ale muszę jej psa pod nogami mieć, bo "niezwyczajny" do klatki :)
osobówką z 3 psami jedziemy....[/QUOTE]

farciara....

Posted

[quote name='panbazyl']tak, tak, w sobote masz jeszcze jedną wystawę w Radomiu - terierów. Farciara :)[/QUOTE]

nie będzie mnie na żadnej....
teraz obmyślam misja Płock tydzień później, może się uda... ech.

Posted

[quote name='panbazyl']no dziś kumpelka zadzwoniła, ze chce jechać więc ja z nią - ale muszę jej psa pod nogami mieć, bo "niezwyczajny" do klatki :)
osobówką z 3 psami jedziemy....[/QUOTE]

Ooo super :) A które psy zabierasz ? :razz:

Posted

[quote name='Marchewkowy']Jak by ktoś potrzebował fotek albo pomocy w wystawieniu to będę do dyspozycji w sobotę i niedzielę :)[/QUOTE]

Ja jestem bardzo chętna na fotki :)

Posted

[quote name='agnethka']zgłosiłam... a teraz modlę sie o transport :D[/QUOTE]
no to super :) wiesz ja kiedyś z Lublina to PKP jechałam do radomia a potem to z buta na Wernera poszłam (z dziećmi i psami, nie że sama).... Ale jakaś miejska też w okolice stadionu pewnie jeździ. Co w razie - na stadion z dworca PKP kieruj się nn stop główną ulicą - ona tak kręci trochę, ale jak się będziesz trzymać znaków drogowych to trafisz :)
a tym Płockiem mnie nakręciłaś - kiedyś mieszkałam w pobliżu tego grajdoła ze śmierdzącą petrochemią.

Posted

[quote name='panbazyl']swojego to jednego - Panbazyla, a te dwa to koleżanki.[/QUOTE]

Szkoda że Bazyla nie bierzesz, jestem strasznie ciekawa jak wygląda na żywo, bo na fotach jakoś tak inaczej niż inne labki ;)

Posted

on jest dziwny, bo bardzo spokojny, wyjątkowo zrównoważony, taki pies-dogoterapeuta. Czasem nawet przed wyjściem na rng muszę go rozruszać, bo zamiast stac do oceny to potrafi siąść i mieć wszystko w zadku (45 kilowym)
nie zmieścił się już do samochodu, na razie "promocja" na jego syna, tatuś niech domu pilnuje.

Posted

[quote name='panbazyl']on jest dziwny, bo bardzo spokojny, wyjątkowo zrównoważony, taki pies-dogoterapeuta. Czasem nawet przed wyjściem na rng muszę go rozruszać, bo zamiast stac do oceny to potrafi siąść i mieć wszystko w zadku (45 kilowym)
nie zmieścił się już do samochodu, na razie "promocja" na jego syna, tatuś niech domu pilnuje.[/QUOTE]

O! Mój Honey jest taki 'zamulony' :D hahah
na wystwie w Legionowie inne samojedy cieszyły się, szczekały, a on położył się i poszedł spać na środku przejścia ;)

Posted

[quote name='panbazyl']no to super :) wiesz ja kiedyś z Lublina to PKP jechałam do radomia a potem to z buta na Wernera poszłam (z dziećmi i psami, nie że sama).... Ale jakaś miejska też w okolice stadionu pewnie jeździ. Co w razie - na stadion z dworca PKP kieruj się nn stop główną ulicą - ona tak kręci trochę, ale jak się będziesz trzymać znaków drogowych to trafisz :)
a tym Płockiem mnie nakręciłaś - kiedyś mieszkałam w pobliżu tego grajdoła ze śmierdzącą petrochemią.[/QUOTE]

jak nie będą miała transportu to nie przyjadę...
mam zgłoszone 2 suki

Posted

[quote name='panbazyl']no nic - zobaczymy jak będzie - ale ja chyba Lublin sobie odpuszczę :) Chyba mnie za granicę ciągnie bardziej :)[/QUOTE]

to temat wystawy w Radomiu :D

Posted

Jedziemy na pewno chociaż dużo pod górkę jeśli chodzi o termin, wolne z pracy i transport...ale może nie ma co panikować mam przeczucie ,że wszystko wypali i będzie całkiem fajny weekend w Radomiu ;]

Posted

[quote name='agnethka']to temat wystawy w Radomiu :D[/QUOTE]
no tak, ale przy okazji :)
a tak przy okazji to mozna się tam spotkać - będzie pewnie trochę wolnego czasu na jakies spotkania np przy kranie z woda dla psów :)

Posted

[quote name='panbazyl']no tak, ale przy okazji :)
a tak przy okazji to mozna się tam spotkać - będzie pewnie trochę wolnego czasu na jakies spotkania np przy kranie z woda dla psów :)[/QUOTE]

my pewnie przycupniemy gdzieś z boku ;) ring TTB zwykle jest na szarym końcu (lub początku, zależy z której strony patrzeć) :D
wiesz... jaka jest ta moja czarna bestia na wystawach ;) oby zrobiła to, co chcę, żeby zrobiła to dam jej z tym spokój ;)