Zuza i Noddy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']A ja szukam transportu dla 1 osoby bez psa.[/QUOTE] Ja ponawiam prośbę ;) Quote
agnethka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='panbazyl']no dziś kumpelka zadzwoniła, ze chce jechać więc ja z nią - ale muszę jej psa pod nogami mieć, bo "niezwyczajny" do klatki :) osobówką z 3 psami jedziemy....[/QUOTE] farciara.... Quote
panbazyl Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='agnethka']farciara....[/QUOTE] tak, tak, w sobote masz jeszcze jedną wystawę w Radomiu - terierów. Farciara :) Quote
agnethka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='panbazyl']tak, tak, w sobote masz jeszcze jedną wystawę w Radomiu - terierów. Farciara :)[/QUOTE] nie będzie mnie na żadnej.... teraz obmyślam misja Płock tydzień później, może się uda... ech. Quote
Iza. Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='panbazyl']no dziś kumpelka zadzwoniła, ze chce jechać więc ja z nią - ale muszę jej psa pod nogami mieć, bo "niezwyczajny" do klatki :) osobówką z 3 psami jedziemy....[/QUOTE] Ooo super :) A które psy zabierasz ? :razz: Quote
Marchewkowy Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Jak by ktoś potrzebował fotek albo pomocy w wystawieniu to będę do dyspozycji w sobotę i niedzielę :) Quote
Iza. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Marchewkowy']Jak by ktoś potrzebował fotek albo pomocy w wystawieniu to będę do dyspozycji w sobotę i niedzielę :)[/QUOTE] Ja jestem bardzo chętna na fotki :) Quote
Vegas Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 My się*wystawiamy oba dni, do zdjęć zawsze chętna jestem :) Quote
Foxowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja również ponawiam pytanie o transport z podkarpacia.. 1 osoba+ pies Quote
Vegas Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja jadę*z Warszawy, oba dni. Jakby ktoś wwa-radom chciał się*zabrać to mam miejsce. Quote
panbazyl Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Iza.']Ooo super :) A które psy zabierasz ? :razz:[/QUOTE] swojego to jednego - Panbazyla, a te dwa to koleżanki. Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agnethka']zgłosiłam... a teraz modlę sie o transport :D[/QUOTE] no to super :) wiesz ja kiedyś z Lublina to PKP jechałam do radomia a potem to z buta na Wernera poszłam (z dziećmi i psami, nie że sama).... Ale jakaś miejska też w okolice stadionu pewnie jeździ. Co w razie - na stadion z dworca PKP kieruj się nn stop główną ulicą - ona tak kręci trochę, ale jak się będziesz trzymać znaków drogowych to trafisz :) a tym Płockiem mnie nakręciłaś - kiedyś mieszkałam w pobliżu tego grajdoła ze śmierdzącą petrochemią. Quote
Iza. Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='panbazyl']swojego to jednego - Panbazyla, a te dwa to koleżanki.[/QUOTE] Szkoda że Bazyla nie bierzesz, jestem strasznie ciekawa jak wygląda na żywo, bo na fotach jakoś tak inaczej niż inne labki ;) Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 on jest dziwny, bo bardzo spokojny, wyjątkowo zrównoważony, taki pies-dogoterapeuta. Czasem nawet przed wyjściem na rng muszę go rozruszać, bo zamiast stac do oceny to potrafi siąść i mieć wszystko w zadku (45 kilowym) nie zmieścił się już do samochodu, na razie "promocja" na jego syna, tatuś niech domu pilnuje. Quote
mychaaaaa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='panbazyl']on jest dziwny, bo bardzo spokojny, wyjątkowo zrównoważony, taki pies-dogoterapeuta. Czasem nawet przed wyjściem na rng muszę go rozruszać, bo zamiast stac do oceny to potrafi siąść i mieć wszystko w zadku (45 kilowym) nie zmieścił się już do samochodu, na razie "promocja" na jego syna, tatuś niech domu pilnuje.[/QUOTE] O! Mój Honey jest taki 'zamulony' :D hahah na wystwie w Legionowie inne samojedy cieszyły się, szczekały, a on położył się i poszedł spać na środku przejścia ;) Quote
agnethka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='panbazyl']no to super :) wiesz ja kiedyś z Lublina to PKP jechałam do radomia a potem to z buta na Wernera poszłam (z dziećmi i psami, nie że sama).... Ale jakaś miejska też w okolice stadionu pewnie jeździ. Co w razie - na stadion z dworca PKP kieruj się nn stop główną ulicą - ona tak kręci trochę, ale jak się będziesz trzymać znaków drogowych to trafisz :) a tym Płockiem mnie nakręciłaś - kiedyś mieszkałam w pobliżu tego grajdoła ze śmierdzącą petrochemią.[/QUOTE] jak nie będą miała transportu to nie przyjadę... mam zgłoszone 2 suki Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 no nic - zobaczymy jak będzie - ale ja chyba Lublin sobie odpuszczę :) Chyba mnie za granicę ciągnie bardziej :) Quote
agnethka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='panbazyl']no nic - zobaczymy jak będzie - ale ja chyba Lublin sobie odpuszczę :) Chyba mnie za granicę ciągnie bardziej :)[/QUOTE] to temat wystawy w Radomiu :D Quote
Metheora Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Jedziemy na pewno chociaż dużo pod górkę jeśli chodzi o termin, wolne z pracy i transport...ale może nie ma co panikować mam przeczucie ,że wszystko wypali i będzie całkiem fajny weekend w Radomiu ;] Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agnethka']to temat wystawy w Radomiu :D[/QUOTE] no tak, ale przy okazji :) a tak przy okazji to mozna się tam spotkać - będzie pewnie trochę wolnego czasu na jakies spotkania np przy kranie z woda dla psów :) Quote
agnethka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='panbazyl']no tak, ale przy okazji :) a tak przy okazji to mozna się tam spotkać - będzie pewnie trochę wolnego czasu na jakies spotkania np przy kranie z woda dla psów :)[/QUOTE] my pewnie przycupniemy gdzieś z boku ;) ring TTB zwykle jest na szarym końcu (lub początku, zależy z której strony patrzeć) :D wiesz... jaka jest ta moja czarna bestia na wystawach ;) oby zrobiła to, co chcę, żeby zrobiła to dam jej z tym spokój ;) Quote
Recommended Posts