Guciek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Z tego co mi wiadomo, to suczka, która zeszła na wystawie to mastiffka. Quote
Musiałek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Marchewkowy']Gratulacje dla wszystkich ;) To może zacznę z moimi zdjęciami od Dastiego czyli BIS Radom :)[QUOTE] GRATULUJE!!!! a ja stałam z boku i mocno biłam bravo!!! :)) Quote
Asiaczek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='agnethka']Asiaczku z tego co słyszałam ponoć ratowali weci z Radomia i nawet z Warszawy, ale tak jak krzysio w centrum tego nie byłam - tylko słyszałam... pech jak pech, ale upał był masakryczny, ja co chwilę zmaczałam swoją suke... o nią zadbałam lepiej niż o siebie i na szczęście ona bryka jak nowa, ale ja jeszcze wczoraj odchorowywałam wystawę (mam nadzieję, że dzisiaj będę się już dobrze czuła)[/QUOTE] Może O/Radom na nastepną majową wystawe jakieś namioty dla wystawców zorganizuje... albo cos innego, może inny teren...? [quote name='iza']Moje PONiaki sia załapały - dziękuję bardzo To [B]EBUR i ESENCJA Jamkin[/B] ( w Radomi Esencja skończyła Championat Młodzieżowy, bo braciszek juz wczesniej skończył a w Radomiu wziął BOBa i potem jeszcze był 3 na Grupie i drugi na BIS Ras Polskich ) Gratulacje dla naszych konkurentów Pozdrawiam[/QUOTE] Gratulacje i proszę się częstowac fotkami:) pzdr. Quote
panbazyl Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ja tez dopiero dziś po tej wystawie doszłam do siebie.... Masakrycznie upalnie, do tego ten biedak za TM jeszcze... a do tego wkurzyla mnie sedizna co trzymała katalog w ringu podczas sedziowania - moze gdzieś przespalam czy sie przepisy zmieniły???? no i następnym razem musimy chyba powiększyć powierzchnię namiotową - było by weselej :) Quote
agnethka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='panbazyl']ja tez dopiero dziś po tej wystawie doszłam do siebie.... Masakrycznie upalnie, do tego ten biedak za TM jeszcze... a do tego wkurzyla mnie sedizna co trzymała katalog w ringu podczas sedziowania - moze gdzieś przespalam czy sie przepisy zmieniły???? no i następnym razem musimy chyba powiększyć powierzchnię namiotową - było by weselej :)[/QUOTE] ja tylko proszę częściej po polskich wystawach, bo narazie za granicę nie mam jak się wypuścić :D może odłożę coś na ten cel w przyszłym roku jak moje psie dziecko będzie w odpowiednim wieku ;) aaaa...jak będziesz chciała jednak podnieść nogę przy lokacie to powiedz - cykniemy foto, będzie ORYGINALNE :D Quote
panbazyl Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='agnethka']ja tylko proszę częściej po polskich wystawach, bo narazie za granicę nie mam jak się wypuścić :D może odłożę coś na ten cel w przyszłym roku jak moje psie dziecko będzie w odpowiednim wieku ;) aaaa...jak będziesz chciała jednak podnieść nogę przy lokacie to powiedz - cykniemy foto, będzie ORYGINALNE :D[/QUOTE] planuj, planuj :) Ja na wakacje lub na jesień w tym roku planuję. A nogę to na razie Mlody podniosł i to dwa razy :) Ja się jeszcze wstydzę, ale kto wie? Jesli mozna z katalogiem sędziować w ringu to tak samo mozna i olać werdykt :eviltong: Quote
agnethka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='panbazyl']planuj, planuj :) Ja na wakacje lub na jesień w tym roku planuję. A nogę to na razie Mlody podniosł i to dwa razy :) Ja się jeszcze wstydzę, ale kto wie? Jesli mozna z katalogiem sędziować w ringu to tak samo mozna i olać werdykt :eviltong:[/QUOTE] ja w tym roku nic nie planuję mocnego, ale powoli może coś na przyszły rok ;) tak mnie podkusiliście w tym busie :D lej do woli - na takie werdykty ;) Quote
panbazyl Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='agnethka']ja w tym roku nic nie planuję mocnego, ale powoli może coś na przyszły rok ;) tak mnie podkusiliście w tym busie :D lej do woli - na takie werdykty ;)[/QUOTE] ja częściej za granicą jestem niz w Polsce i chyba to jednak lepiej :) To już warunki znasz, kierowcę też :) Myśl :) Najlepiej abyśmy razem wymyślily tą samą wystawę, będzie ciekawie. a lać będę chyba - zaczynam ćwiczyć na podwórku ;) Quote
agnethka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='panbazyl']ja częściej za granicą jestem niz w Polsce i chyba to jednak lepiej :) To już warunki znasz, kierowcę też :) Myśl :) Najlepiej abyśmy razem wymyślily tą samą wystawę, będzie ciekawie. a lać będę chyba - zaczynam ćwiczyć na podwórku ;)[/QUOTE] ale to przyszły rok jeśli już z Dziuniexem, bo Elke troche mam lęki brać na samotne wyprawy ;) będziem w kontakcie - co by tu nie offować ;) CZEMU NIE MA ZDJĘĆ Z WYSTAWY????????????????????? Quote
panbazyl Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 mam kilka, muszę dokonać "zrzutu" z aparatu, ale kiedy to nastąpi????? :) Quote
Vegas Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ja też czekam na foto z BIS Puppy z soboty i niedzieli... może ktoś coś*ma jeszcze? :) Quote
panbazyl Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 przejrzalam co mam - tylko baski, ale wyślę bezpośrednio właścicielce, bo z ludziem zdjęcie, a takich na forum nie pokazuję Quote
Vegas Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 i dobrze, bo często pies super wygląda, a pańcio lub pańcia z miną dziwaczną lub jakimś*dziwnym tańcem przed psem, żeby dobrze stał :P ;) przynajmniej ja tak mam ze szczylem moim :P Quote
Metheora Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ja tez bym chciała zobaczyć fotki z sobotnich i niedzielnych finałów :eviltong: Quote
Marchewkowy Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Może dziś mi się uda wstawić ;) Ale ja tez nie mam jakoś b. dużo :) Sporo mam z Młodego Prezentera :) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Marchewkowy']Może dziś mi się uda wstawić ;) Ale ja tez nie mam jakoś b. dużo :) [B]Sporo mam z Młodego Prezentera[/B] :)[/QUOTE] Myślę, że młodzież się ucieszy:) Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Też tak myślę Asiaczku ;) hahaha jeszcze nie zapomniałam czasów Młodego Prezentera i poszukiwania zdjęć z występu :) Quote
Agasia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Marchewkowy']Też tak myślę Asiaczku ;) hahaha jeszcze nie zapomniałam czasów Młodego Prezentera i poszukiwania zdjęć z występu :)[/QUOTE] A to Ty juz nie MP? Jeszcze nie dawno Cie tam widywalam. Tez mam zdjecia z MP, BISa Puppy (a moze to i Baby ;) ), VII i VIII gr :) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Agasia, na kilku fotkach widziałam, że nieły serwis fotograficzny robiłaś;) pzdr. Quote
Darianna Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Agasia, a z ringu rudych robiłaś? bo mój kierowca/fotograf zastrajkował, grrr... Quote
Vegas Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 poszukuję fotek: BIS Puppy zwyciężczyni z soboty i z niedzieli - ruda bulinka miniaturowa, BIS Grupy 3 - biały bulterier, zwycięzca BOG3 z niedzieli, amstaf ze szczeniąt szedł w BIS Puppy :) Quote
Agasia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Asiaczek']Agasia, na kilku fotkach widziałam, że nieły serwis fotograficzny robiłaś;) pzdr.[/QUOTE] Taaak? Nie widzialam sie nigdzie na zdjeciach, w tej odmianie :D Na szybko cos dla Musiałkowej i jej pieknego malenstwa :) [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/1961/10841606.jpg[/IMG] Daria - rudych mam strasznie malo (bodajze babysia i jedna klase suk) bo na Cane Corso musialam biec. Quote
Marchewkowy Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Agasia']A to Ty juz nie MP? Jeszcze nie dawno Cie tam widywalam. )[/QUOTE] Niestety już nie :) Zestarzałam się :) Quote
Dacote Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Marchewkowy, to poprosimy foty z MP ;> Najchętniej dziewczynę z młodszej z akitką ;> Quote
Recommended Posts