Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Telimena']Koleżanka, która ze mną pracuje, zgodziła się, żeby na jej konto szły wpłaty dla Nory. W ten sposób będziemy mieć pewność, że pieniądze rzeczywiście trafią w całości dla suczki.[/QUOTE]

Super :)

Czy można prosić o nr konta oraz o swift i iban? To ułatwi wpłaty zza granicy. Domyślam się, że koleżanka nie ma paypala? Jeśli ktoś ma, to tez by dużo pomogło, bo prowizja od wpłaty zza granicy to 15-20GBP dla banku (niezależnie od wielkości wpłaty), zaś paypal weźmie tylko 5%.

Zabiorę się za fejsa dziś pod wieczór, zrobię też banner.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

imie i nazwisko raczej potrzebne:)......ale takie dane wysyla sie na pw raczej osobom zainteresowanym wplata;)no chyba ze ktos nie ma nic na przeciw i moze podac swe dane :)

Posted

Poproszę o pełne dane do przelewu (dokładny adres z kodem) [B]na PW.[/B] Mój wspaniały bank bez tych danych nie puszcza przelewów(do dziś nie rozumiem, dlaczego - w poprzednim wystarczył nr konta firmy lub osoby i szło.
Pozdrawiam
Elżbieta

Posted

[quote name='Telimena']Agnieszka Harla, nr konta:

BANK NORDEA: 37 1440 1156 0000 0000 0859 2772
SWIFT: NDEAPLP2
IBAN: PL 37 1440 1156 0000 0000 0859 2772

Mój narzeczony założył też teraz paypala dla Nory: [email][email protected][/email][/QUOTE]

Super. Ja zaraz wpłacam jednorazowa na suczkęnorę (mam słabość do ONków i wzięlabym,ale niestety daleko mieszkam, więc chociaż się coś tam dorzucę). Wpłaty z paypala trzeba będzie potwierdzać (accept), każdą z osobna. Pieniążki czekają na akceptację tydzień, więc to nie powinien być problem, trzeba od czasu do czasu zajrzeć na paypala. Jutro prześlę linki do fejsa i bannerki, bo mam zwyczaj siedzieć w nocy, więc pewnie w nocy skończę ;)

Posted

FB czyni cuda wiem bo mamy identyczny przypadek pod Zamosciem .Sunia ON zagłodzona i łysa .Zebraliśmy ponad 3 tysiące .WIęc mamy na leczenie i hotelik .Reszte musimy dozbierać .ale dogo i FB bardzo nam pomogło ,
Jesli ktoś na Pay Pal też niech udostepni bo z zza granicy ludzie chetnie wpłącaja .
Kochana biedula ,trzymam kciuki .
Czy ten Ch..j bedzie ukarany za to co zrobił suni?

Posted

jak ją zobaczyłam to az poczułam koszmarny ból jaki ona pewnie czuła z głodu :shake: :angryy: :mad::angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: Chce mi się ryczeć :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 9 kg ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! oies który powinien ważyć jakieś 40 kg ?!?!?!?!?!?!?!? :cry:
To poprostu horror !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Iljova']jak ją zobaczyłam to az poczułam koszmarny ból jaki ona pewnie czuła z głodu :shake: :angryy: :mad::angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: Chce mi się ryczeć :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 9 kg ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! oies który powinien ważyć jakieś 40 kg ?!?!?!?!?!?!?!? :cry:
To poprostu horror !!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
to potworne,ale wierze,ze malenka wydobrzeje,ma tu duze wsparcie!!!czekamy na fejsa,moj maz obiecal ,ze udostepni sunie przez firmowe fbooki,czyli jakies 11 tys ludzi Ja zobaczy;)

Posted

Biedactwo kochane... :-(

Ja już mam kolejny dzien z głowy :-( Rano na Planete był jakiś dokument i była jakaś scena jak w jakiejś oborze (nie wiem jaki to kraj był) zabijano krówkę. Najpierw związali jej nogi a potem widziałam tylko nóż i okropne odgłosy :-( Przełączyłam bo po prostu nie dało się tego oglądać...

Posted

Wiecie co? :p Nora pierwszy raz sama dzisiaj wstała! :multi: :multi: :multi:

Jest u mnie właśnie w gabinecie. Zjadła przed chwilą pół puszki gastrointestinala. Bidulka nic innego by najchętniej nie robiła tylko jadła i jadła i jadła... Trzeba pilnować, żeby nie przedobrzyła. Dzisiaj wyciągnę jej venflon. Myślę, że już nie będzie potrzebny.

Mam Wam do pokazania trzy zdjęcia: dwa z wczoraj i jedno - pierwsze, jakie jej zrobił Pan Adam w momencie znalezienia jej... Prawie martwy pies a obok dwie miski, jedna z wodą a druga pełna karmy. Koszmar. Ludzie, którzy ją znaleźli może i chcieli dobrze ale wygląda to tragicznie. Niestety nie umiem wklejać zdjęć w związku z tym bardzo proszę, żeby jakaś dobra dusza zrobiła to za mnie. Mogę je wysłać komuś na email.

Posted

[SIZE=3][B]Norka w chwili znalezienia:(:(:(:([/B][/SIZE]

[IMG]http://s1.ifotos.pl/img/Obraz-141_hnxxnnr.jpg[/IMG]

[SIZE=3][B]Jeszcze jedno dla porównania tragedii:([/B][/SIZE]

[IMG]http://www.otowroclawpowiat.pl/foto_artykuly/2011/04/21/64197/64197_000gal-pies3.jpg[/IMG]

[SIZE=3][B] Noreczka dzisiaj, kilka kilogramów później... Też biedna ale już na dobrej drodze do swego lepszego życia:):):):) [/B][/SIZE][B][SIZE=3]
[/SIZE][/B]

[IMG]http://s1.ifotos.pl/img/P1210910_hnxxnns.jpg[/IMG]
[B][SIZE=3]

[IMG]http://s1.ifotos.pl/img/P1210909_hnxxner.jpg[/IMG]
[/SIZE][/B]

Posted

Dziękuję za zamieszczenie zdjęć. Norka ma długą sierść, która od początku zakrywała wystające kości. Ale pierwszego dnia ważyła 9,8kg a dzisiaj 14,2kg po siusianiu i kroplówce :).