Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu zrób mi zdjęcia proszę moich trzech "pitbuli" czy jak to Kaskadaffik nazwała "bokserów":evil_lol::evil_lol: - chodzi oczywiście o szczeniaczki, którym matkuje teraz kocurek Asi Mruczuś:loveu::loveu: - kochany kociuch
Robisz rewelacyjne zdjęcia kobieto!!:loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu:

Posted

Basia1968 napisał(a):
Madziu zrób mi zdjęcia proszę moich trzech "pitbuli" czy jak to Kaskadaffik nazwała "bokserów":evil_lol::evil_lol: - chodzi oczywiście o szczeniaczki, którym matkuje teraz kocurek Asi Mruczuś:loveu::loveu: - kochany kociuch
Robisz rewelacyjne zdjęcia kobieto!!:loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu:

Basiu jutro będą zdjęcia szczeniaczków "pitbulków" :)

Posted

Sarunia cudowna!!! Kochana sunia ciągle się tuli i trzyma człowieka, na krok ode mnie nie odchodziła :) śliczniutka jest :) mam kilka jej zdjęć, Basiu zaraz prześlę Ci na maila :)

Posted

Co Wy na to:
[FONT=Verdena]Witam serdecznie,
piszę w spawie adopcji szczeniaczka o imieniu Kojo. Znalazłam państwa ogłoszenie na aukcjach Allegro. Wraz z moim partnerem poszukuję pieska, o miłym charakterze, żywiołowego, ruchliwego oraz łagodnie usposobionego.
Kojo od razu bardzo nam się spodobał, widać, że będzie dużym psiakiem, a po zdjęciu z małą dziewczynką można wnioskować, że ma wyczucie delikatności, w dodatku ma bardzo miły pyszczek. -Dokładnie takiego towarzysza szukamy.
Możemy zapewnić psiakowi mieszkanie, niestety w bloku, jednak jesteśmy świadomi obowiązków i przygotowani na to, że spacery nie będą ograniczały się wyłącznie, do wyprowadzenia psa dwa razy dziennie przed blok, na trawnik - chcemy sprawić mu dobre warunki oraz dobrą kondycję, poczuwamy się do obowiązków, psiak prócz spacerów mógłby się z nami wybiegać:). Pragniemy poświęcać mu swój czas, nie chcemy aby stał się wyłącznie eksponatem w mieszkaniu.
Zapewniam państwa o naszej odpowiedzialności, mimo iż jesteśmy młodzi (20, 24lata) chcemy zaadoptować psiaka, który przyniesie nam dużo radości i miłości. Kojo od razu przypadł nam do gustu.
Bardzo proszę o odpowiedź, udzielę wszelkich informacji. Po pieska moglibyśmy przyjechać na przykład 28-30.05 :-), podaję również mój numer kontaktowy:[/FONT]

Posted

nie ma wątku Sarunia.

Asiu dzwonili do mnie w sprawie Sary - ci sami ludzie co w sprawie Krysi i wcale mi się nie podobają. Mieli jednego psa, ale oddali bo był zły - cholera wie czy to prawda. Sunia mieszkałaby w budzie /jak baba powiedziała pięknej/i nie chcą już Krysi tylko Sarę, bo ona jest ładniejsza /qrw....a!/.
Powiem tak: chcą się pochwlaić zapewne przed sąsiadami jakiego to ładnego psa maja na podwórku, do ładnej budy, na ładnej trawce, z ładnym sztucznym jelonkiem, ładnym żywopłotem i Bóg wie jeszcze czym ładnym - tylko serca w ząb nie mają.
Niech sobie kupią sztucznego psa.

Mam Ci przekazać, że z Krysi rezygnują, a Sary to ja im nie dam.

Posted

Basia, ludzie wiedzą, co chcą, tylko to są wymagania nierealne. Pani np.pisze, że chce szczeniaka, ale dorosłego, myślałam, że padnę jak przeczytałam, poprosiłam o wyjaśnienie, no, ale niestety nie otrzymałam. Pani pewnie się obraziła, że tak się dopytuję, co miała na myśli!