Basia1968 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 wczoraj rozmawiałam z Panią Radarka - chłopaczek zaaklimatyzował się. Kot Państwa mieszka na piętrze domu, a Radarek na parterze. Maluszek jest strachliuwy, ale to on tak po prostu ma, ale Państwa to nie przeraża - kochają go takiego jaki jest. Najlepsze jest to, że Pnai powiedziała: cyt.: "Radarek szczeka na mojego męża, ale przynajmniej ja mma spokój i nie muszę ja na niego szczekać" - no myślałam, że padnę:evil_lol::evil_lol: Quote
Ulka18 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Na pewno Radarek sie rozkreci, w hoteliku tez na poczatku byl strachliwy, a potem dokazywal. Kilka dni i bedzie znowu odwazny i bedzie szalal i biegal. Quote
hotelterier5 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 myślę, że Pana też za chwilę będzie uwielbiał. Quote
kaskadaffik Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Oj podejście cudne! Radarku masz super Pańcię ! Quote
Recommended Posts