Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja deklaracja ( za 2 miesiące) poszła dziś razem z deklaracją Mikuni (też na 2 miesiące). Poszły pocztą więc na koncie będą pojutrze.
Miziaki dla Deri :loveu:

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany, nie było mnie chwilę, a tu Deri już wyjeżdża do dt! Fantastycznie:) Jesteście niesamowici. Gratuluję wspaniałej akcji i trzymam kciuki za panienkę - już tylko trzy dni!:multi:

Posted

Czekamy na Deri. Wszystko juz gotowe.
Prosze tylko, zeby miala od razu obrozke na szyjce.
Zaraz ja bedziemy prowadzac, a po kilku dniach chce ja juz sama wypuszczac.
Nie bedziemy z nia czekac, jak w przypadku Abry i Magnatki.
Trzeba to zrobic szybko.

Posted

proponowalabym raczej szelki, obrozka dla pieska nie znajacego tego oznacza wiecej stressu niz pozytku.....
poa za tym to takie niefajne ....ciagniecie za szyje, ktorego mozna unikac...

Posted

wojtuś napisał(a):
Ubocze dzieki za zaproszenie:)
Z kasą na razie u mnie cieniutko,

Ciesze sie że Sunia jedzie do ZuziM:)
Pozdrawiam pięknie;)

Witaj, Wojtuś! Dziękuję za przybycie!:lol:

Deklaracje już uzbierane:multi:, ale wpadaj na wątek i odwiedzaj Derunię, bo suna z niej piękna i i subtelna, a otwiera się przed nia drugie życie...:loveu:

Posted

Prośba przekazana Grażynce- ta o obróżce. Wszystko ma być. Mam nadzieję, ze sunia już żyje myślą o wyjeździe i o swoim nowym, lepszym życiu.

Polubek piękne dzięki za banerki.Przeniosę je na pierwszą stronkę jeśli pozwolisz ;) Kochani kto ma miejsce w podpisie - prosimy się częstować :lol:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Prośba przekazana Grażynce- ta o obróżce. Wszystko ma być. Mam nadzieję, ze sunia już żyje myślą o wyjeździe i o swoim nowym, lepszym życiu.

Polubek piękne dzięki za banerki.Przeniosę je na pierwszą stronkę jeśli pozwolisz ;) Kochani kto ma miejsce w podpisie - prosimy się częstować :lol:

banerki przenosić na początek nawet bez pytania

Posted

polubek napisał(a):
banerki przenosić na początek nawet bez pytania

Super - bo bez zgody to troszkę się bałam. W końcu Polubek nieraz groźna jest........:evil_lol:

Posted

bede sie telepatycznie kontaktowac z Deri i opowiem jej co ja od jutra czeka. Przygotuje ja mentalnie na najblizsza przyszlosc...
to ja uspokoi i odbierze strach i niepewnosc....
powiem jej, ze poza kratami jest inny swiat, swiat z lakami pelnymi mleczow i rece ktore beda ja glaskac , i miska z swieza woda i serca ja kochajace....
ze obrozka albo szeleczki to nic zlego i ... i... i.... jazda samochodem .... i.... i

jest tyle rzeczy, ktore beda dla niej nowe... nieznane, ciekawe i dziwne....

Posted

[quote name='kado']Deklarację za maj wysłałam:)

Już jutro Deruniu otworzy się dla Ciebie lepszy świat:) Powodzenia :)

Derunia bardzo dziękuje!!!:loveu::loveu::loveu: Ciekawe, czy przeczuwa, co będzie jutro...;)

[video=youtube;VtvxUCX08JU]http://www.youtube.com/watch?v=VtvxUCX08JU[/video]

Posted

Witajcie :)
Mam pierwsze wieści - Derunia to śliczna, grzeczna psinka :loveu: coś w typie Dylanki czy Paryska - nie jest dzikuskiem, jest spokojna, dała sobie założyć obróżkę bez problemu.
Nikuś wyruszył bardzo wcześnie i już o 7.30 Deri opuściła schron :multi:

Szczęśliwej podróży Nikusiu i Deri :lol: