Milena. Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='kalyna']i jak z imieniem? Atos wziął małemu patyk coby sobie krzywdy nie zrobił :)[/QUOTE] a jakby inaczej- Atos go chroni co chwila przed tym niebezpiecznym światem :p A no nijak- chłopaki się sprzeczają między Gugim a Jamalem. Jeśli do jutra sie nie dogadają, to ja go nazywam Chaps (czyt. Czaps), Tramp (bo zniszczył mi trampki) albo Hotdog. :lol: Quote
*Magda* Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Maluszek booooski :loveu: A może dacie mu na imię Joker :p ?? Quote
Milena. Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Magdo, miałam to imię na uwadze, ale braciom nie pasuje. Im nic nie pasuje- z mama postawiłyśmy na Bobby`ego, to nie. Enter- niby pasuje, ale chcą inaczej. Chaps- brzydkie podobno. Jamal- mamie nie pasuje. Nie wytrzymuje z nimi :shake: Quote
mychaaaaa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 A może Boogie? ;) skoro Gugi nie pasuje... Boogie bardzo fajne ;) Quote
*Magda* Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 To może Bazyl albo Dzidziuś?? Wrzuciłam do swojej galerii zdjęcia ONków z wystawy, looknij sobie. A jak chcesz więcej to wyślij mi swojego e-maila, to Ci wyślę. Quote
mychaaaaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='milenaa']mama ochrzciła psa Orionem :eviltong:[/QUOTE] Też ładnie ;) Quote
Milena. Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Hihi, dałam już spokój z Pencilem i dałam jej wolną rękę z okazji zbliżającego się Dnia Matki. Wieczorem postaram sie porobić foty trójcy ;) Quote
Milena. Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Dzisiejszy spacer z rudzielcem ;) jak widać, do pyszczka mu w zieleni :D a tu podziwiajcie, jak dzielnie Orion walczy z naszymi stromymi dość schodami ;) A teraz mi poradźcie, czy wysłać to do MP pod tytułem "Temperuję kredki mojej pani" . Bo pomyślałam, że to może być ciekawe do tematu `tak pomagam swojemu panu` ;) Trening z Misiem, a tym samym sesja, w niedzielę, gdy nie będzie klijentów do taty ;) no chyba, że chcecie jakieś misiowe antyki przed niedzielą ? Quote
kalyna Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 dawaj antyki :) a po niedzieli dodasz nowe :lol: taa wysyłaj :) przecież kredki to ważna rzecz i nie naostrzonymi za dużo nie namalujesz :) Jaka uśmiechnięta to morducha w tej zieleni :) Quote
Milena. Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 jutro będzie Misiasty antyk, dobrze? Bo jeszcze muszę wyprowadzić raz Antoniego ;) Quote
Maalwi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mileno,a orion bedize domowym psiakiem czy podwórkowym? ;] Quote
Milena. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Maalwi']Mileno,a orion bedize domowym psiakiem czy podwórkowym? ;][/QUOTE] Podwórkowym, ale w zimne nocy śpi w przedpokoju ;) Tak jak Atosław w dni upalne . Quote
Maalwi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='milenaa']Podwórkowym, ale w zimne nocy śpi w przedpokoju ;) Tak jak Atosław w dni upalne .[/QUOTE] A nei chciałabys mieć takiego psiaka domowego do przytulania 24/h? :D Quote
monika15 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Śliczne psiury:loveu: Zdjęcie na konkurs jest b.fajne:lol: Quote
Milena. Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Malwi, moi rodzice są przeciwni trzymaniu zwierząt w mieszkaniu, tym bardziej, że jest małe. A Orion nawet w nocy woli być na podwórzu- śpi wtulony do Tośka ;) Trójca w obiektywie z dzisiaj :lol: a to wygląda, jakby Orion był większy od Atka i ułamał patyk ;D Zaraz będzie Miś ;) Quote
Milena. Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Miś nie bardzo chciał pozować dziś :roll::p Quote
mychaaaaa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ej, jak na niepozowane zdjęcia jest super :) bardzo podoba mi się Misio, nigdy nie widziałam psa o tak egzotycznej urodzie :loveu: Atos jak zawsze dostojnie, za to maluszek wygląda tak rozbrajająco, aż chce się wymiętolić :loveu: Quote
Milena. Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 hihi, egzotycznej :loveu: może na zdjęciach tego nie widać, ale z jednego profilu pysio Misia przypomina wilczarza, a z drugiego- owczarka pikardyjskiego . Rasowy kundel :evil_lol: *** Paulino, gdyby Twój białasek nie miał na imię Honey, to Orion byłby Honeyem :D Pies ochrzoczony, a bracia imienia nie używają. Robię dziś wieczorem głosowanie, a jeśli się nie dogadają, to ja podejmę decyzję o imieniu i koniec. Quote
Milena. Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Nareszcie kwestia imienia rozwiązana- wymyśliłam mu imię Rocket (ang. rakieta) i to było pierwsze, które każdemu, nawet babci, przypadło do gustu. Jeden brat troche kręcił nosem, że lepszy byłby Tymbark, ale go zdominowaliśmy :D Wysłać tamto, czy to ? a może to? rozważam również "Pomagam pani odrobić lekcje" ;) oraz "Pomogę ci zamiatać" wybierać trzy najlepsze :evil_lol: Quote
Recommended Posts