Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania_sami napisał(a):
Musze skomentowac, bo bym soba nie byla.

Czemu na stronie jest ze Rico wymaga pilnej adopcji:crazyeye:?????

z jednej strony to prawda potrzebuje kogos z duzym doswiadczeniem i zacieciem zeby wyprowadzic go ze zlych zachowan a druga strona to taka ze ikonki wariuja i nie zalaczaja sie tam gdzie trzeba

Posted

jak ktos bedzie sie pytal, pamietajcie ze sa 4 szczeniaki ok 8tyg. sa raz zaszczepione. 3 suczki i jeden piesek. puchate kulki z krotkimi lapkami i dlugim tulowiem ;) oraz jedna suczka taka troche inna szczupla i wyzsza. najladniejsza :cool3:

Posted

Rubi w poniedzialek blakal sie po radosci...zadzownilismy pytamy gdzie pies pani mowi ze w domu,kazalismy sprawdzic a pani na to ze ona jest poza warszawa i psem opiekuje sie tesc...prosilam o nr do tescia pani odmowila miala 5 minut aby tesc sie z nami skontaktowal inaczej odbieramy psiaka...dostalysmy nr do tescia ale cos mnie tknelo zeby mimo wszystko go zobaczyc(Rubiego zlapala juz znajoma) pojechalam no i sie ostro wkur:mad: pies u nas mial lsniaca siersc byl w super formie zreszta pamietacie chociazby zdjecia...wysiadam z samochodu a tam wymemlany chudziak na smyczy,zabralam go i myslalam ze zadzownia zapytaja sie czy mamy psa bo do odmu nie wrocil ale gdzie tam,telefonu zero wiec pies na pewno do nich nie wroci

Posted

Booooooze:placz: i jak ku%^$a ufac ludziom?!!

jak stwierdzila Mariola, telefonienie to za malo! Do ludzi trzeba jezdzic, pukac w drzwi i osobiscie sprawdzac stan zwierzat!!!!!:angryy:
Bo jak zdzwonilysmy we wrzesniu to wszytko bylo git, i wogole szczeslwi ze go maja ;/

Posted

Zdjecia Mignona/Mikiego!
Z zupelnie dzikiego kota stal sie w 85% kotem domowym.
Ja nie wiem co Milka zrobi jak go oddam...:shake: wszystko robia razem eeeh, byla zla ze go przynioslam teraz bedzie zla jak go oddam.
Zdjecia sa kiepskie. te fajne mam na aparacie ale musze poszukac kabelka.