pumcia02 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 no co wy gadacie :cool3: niech sie zakochuje! nie no fajnie az mi sie twarz ucieszyla przyjezdzajcie w weekend na ciasto ;) Quote
ania_sami Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 W niedz. to i ja bede wiec mozemy razem pojsc:)! A wiesz jak ja sie ucieszylam jak sie dowiedzialam, ze pracuje! jak male dziecko hihi. widze bedzie ciasto i humor wrocil:) chyba wiem dlaczego! Quote
pumcia02 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='ania_sami'] A wiesz jak ja sie ucieszylam jak sie dowiedzialam, ze pracuje! jak male dziecko hihi.[/quote] bo Ty jestes małe dziecko :) Quote
ania_sami Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A dzis inne male dziecko meczylo twojego Foresta:) ale powiem Ci ze zly nie byl. Quote
pidzej Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 buuu zawsze jest dobre żarcie jak ja mam okres wegański :-( Quote
pumcia02 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 to znowu zaczniesz nastepnym razem ;) ciekawe czy przyjdzie ktoś do adopcji w ten weekend Quote
Astaroth Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 hmmm to nikt nie wie gdzie jest mój Rudzielec? W azylu powiedzieli mi że u wolontariuszki , buu już nic nie rozumiem, chciałam go odwiedzić nawet smakołyki mu kupiłam :-( Quote
ania_sami Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 nie wiem, w sumie sylwia nic nie napisala wiec moze nie zauwazyla twojego posta. napisz jej na prv. Jaki okres weganski?? ja jestem weget. i ty tez? czy ty jestes wegan? Quote
Kostek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 nie zauwazylam bo jak klikam w subskrypcje to mi sie tylko ostatni post pokazuje Rudy jest u wolontariuszki i mozliwe ze w poniedzialek trafi do domu w okolice Ryk mamy 3 kociczki szylkretki chce ktos:cool3: Quote
pidzej Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 anka nie jem mięsa 4 lata a od jakiegos czasu chcę przejsć całkowicie na weganizm, zawsze ma być już do końca życia ale wychodzi 2 tygodnie wegańskiego 2 tyg obżerania słodyczami ;) dizs właśnie mija 2 tygodnie na weganizmie. ejej proszę ukochać ode mnie Tuptusia i pobawić się z nim patyczkiem! Quote
ania_sami Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jutro troche z MAriola mam nadzieje pozmieniamy by wyszlo na dobre 2 psom. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
ania_sami Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [SIZE=4][COLOR=red]Mam dwie prosby.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]pierwsza dotyczy ogloszen, dokladniej ich tresci. Jezeli macie zmieniac czyjas tresc ogloszenia( przez kogos napisana) to moze warto zastanowic sie nad sensem zmian(?)[/SIZE] [SIZE=3] Bo nie rozumiem jednego...:shake:. Mamy gotowa tresc, uznawana za dobra, byla koncepcja, dopracowane zdania-styl. i inter. [/SIZE] [SIZE=3] I potem ktos wzial sobie takie ogloszenia i pozmienial skladnie zdan (zastepujac jakies wyrazy innymi, cos dodal cos odjal)- ok.. ale to co wg mnie najciekawsze.. nie zmienil wogole sensu ogloszenia![/SIZE] [SIZE=3]Wiec pytam sie po co marnowac czas na bezsensowne zmiany tresci,ktore wychodza znacznie gorzej niz w pierwowzorze?? Oryginal mial byc tzw. wyciskaczem lez. Koncepcja sie udala i "wycisnela lzy" paru osobom. Wg mnie po zmianie ogloszenie stalo sie suchym, bezpluciowym opowiadaniem[/SIZE]. [SIZE=3][COLOR=black]Druga prosba dotyczy porzadku w kontenerze. Dzis spedzilam tam 40min scierajac kurze, wywalajac wszystkie smieci, przestawiajac niepotrzebne kartony, myjac podloge itp. Chcialabym aby taki porzadek byl zachowany. W rzeczywistosci nie jest to trudne - wystarczy po prostu nabierzaco wyrzucac smieci (przede wszystkim kup!!!!), nie kumulowac podartych kartonow, nie zostawiac foliowych torebek itd.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Dziekuje![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]i z milszych rzeczy :) Bambo jest na tymczasie u Adama.[/COLOR] Quote
Kostek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 normalnie jakbym nie wiedziala zes mloda to bym powiedziala ze przekwitasz:mad: o jakie ogloszenie poszlo? ja sie podlacze do prosby nie robienia burdella w biurze ta dam Quote
ania_sami Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 znasz sie na psach wiec moze i o ludziach warto poczytac. zdenerwowanie nie jest oznaka jedynie przekwitania ;] tutaj chodzi mi o nie uszanowanie czyjesc pracy i rownoczesnie marnowanie wlasnego czasu.:cool3: Mysle ze to pytanie bylo bardziej ironiczne, chodzi mi glownie o ogloszenie Hery. Co do porzadku w biurze, to dzieki obecnemu wystrojowi tj. zagraceniu, gdzie WSZYSTKO jest na wierzchu, zachowanie porzadku moze graniczyc z cudem. ta dam. Quote
Kostek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ludzie mnie malo ogolnie interesuja;) ale co do nie szanowania cudzej pracy w 100% sie zgadzam jesli chodzi o biuro wiem, wiem jak ja przestawiam to jest wiecej miejsca hihi,ogolnie mialam chrapke na meble o ktorych dawalas znac Adze ale nie bylo czym pojechac i sie kopslo...co nie zmienia faktu ze po sobie mozna sprzatac a ogolnie rzecz biorac sie nie ma co nerwowac bo nie warto Quote
pidzej Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 własnie do mnie doszło że będe tesknic za Bambem... z tym porządkiem to mozna odnieść do wszystkiego, ale zwyczajnie nie ma czasu... Quote
ania_sami Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Kostek']ludzie mnie malo ogolnie interesuja;) ale co do nie szanowania cudzej pracy w 100% sie zgadzam jesli chodzi o biuro wiem, wiem jak ja przestawiam to jest wiecej miejsca hihi,ogolnie mialam chrapke na meble o ktorych dawalas znac Adze ale nie bylo czym pojechac i sie kopslo...co nie zmienia faktu ze po sobie mozna sprzatac a ogolnie rzecz biorac sie nie ma co nerwowac bo nie warto[/quote] Tak chyba wszyscy wiedza, ze ludzie cie nie interesuja, moze dlatego popadasz z nimi w konflikty. jednak tak ci sie zdazylo, ze wsrod nich przyszlo Ci zyc;) co do stwierdzenia, ze jest wiecej miejsca w biurze to hmmmm , mozliwe ze jest, w sumie jest miejsce na nowe klatki. W zamian za to nie ma porzadku, przydatnosci z mebli, miejsca np. na rzeczy wlasne( chodzi o takie dni jak weekendy, gdzie duzo osob przychodzi do azylu). generalnie sama bede sobie wyznaczala skale wartosci tj. kiedy warto a kiedy nie warto sie denerwowac. i mysle ze mozemy zakonczyc temat bo bez sensu zasmiecac nasz temat. chyba, ze pod kazda wypowiedzia bedziemy dodawac jakas ciekawostke o psie:) Quote
ania_sami Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='pidzej']własnie do mnie doszło że będe tesknic za Bambem... z tym porządkiem to mozna odnieść do wszystkiego, ale zwyczajnie nie ma czasu...[/quote] masz tuptusia :) Quote
Kostek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 czytaj prosze ze zrozumieniem szczegolnie moment o meblowaniu biura bo ciutke nie zrozumialas ba nawet zrozumialas dokladnie odwrotnie(nie ja tym razem robilam remanent)...no ale coz lepiej sie zacietrzewic moja droga:lol: co do tuptusia to zglaszam sprzeciw moj ci on juz od elwetu i tej wersji sie trzymam a tak na powaznie to za tuptaka trzymajcie kciuki Quote
ania_sami Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ale to nie bylo do ciebie. bo wiem ze kto inny to robil:P A co to za cudak, kocurek na ogloszeniach jest ze ma 9 tyg?? To jeszcze do adopcji? Quote
pidzej Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [QUOTE]co do tuptusia to zglaszam sprzeciw moj ci on juz od elwetu i tej wersji sie trzymam[/QUOTE] buuuu myślałam że mój ale przywiozę mu nastepnym razem gryzaka to może się zrobi mojszy bardziej cuuuudny jest, a kciuki za co, doooom na horyzoncie?? Quote
Kostek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 sprzedajny jest tylko pamietaj zeby bylo lekkostrawne bo on ma diete i nic innego nie powinien jesc a na horyzoncie no chalupka tylko inny piesio jest i sie musza zgodzic w ogole tupek z wesolkiem sie milosciuja przez plot Quote
pidzej Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 pytałam Agnieszki i wyraziła zgodę na gryzaka ;) no to kciukiii bo sie zakochałam w nim od razu. Quote
izzie1983 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Co do Szansy to dziś z nią byłam na spacerze. Ona nadal sika po kropelce, więc albo ją uszkodzili przy sterylce, albo ma jakieś zapalenie. Tak samo było 2 tygodnie temu, nic się nie poprawiło. :shake: Czy ktoś, kto jutro będzie, mógłby dać znać Azylowej Pani weterynarz? Quote
ania_sami Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ale wg. was to do Wesolka nigdy, nic nie dac? bo jemu to jest pewnie smutno a jak dzis na spacerze zobaczyl mala suczke za ogrodzeniem to tak radosnie sie zachowywal. to napewno ryzykowne ale chociaz na spacerze mozna by luknac jakos.:cool3: A wogole to mialam taki pomysl. Tylko znowu trzebaby Nema spr. do Szansy czy jej nie zje. wiec Maks zebybyl w piwnicy bo tam jest cieplo, a on tej siersci nie ma. (Zeby byl tak jak Czila). a nemo wtedy do szansy. Jkaby wyszlo to oba by sie cieszyl pewnie:) A i jeszcze Dinga moze z Mistzem na jakis czas zamienic? Quote
Recommended Posts