sugarr Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jesteście fantastyczne :loveu: Zaraz będę szukać ich tematów :) Quote
Jagienka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 minulka nie zgadniesz co się stało :cool3: Powiedziałam Foksi o tym psiaku czarnym w F6 i już jest na szpitaliku... :multi: Teraz musisz go wydać :eviltong: Quote
Jagienka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Psiak był w F6 i nie wychodził na zewnątrz, był przerazony, tulił się do drzwi i patrzył Nam w oczy... :-( Jak zbliżały się inne psy to wciskał sie w te drzwi, a jak na niego ujadały to piszczał i krzyczał ze strachu... :shake: Maleńki, czarny krótkowłosy z dużymi uszami i orzechowymi oczami... piękny :loveu: P.S. Dziekujemy violce za kocyk, wykładzinę i mate antypoślizgową!!!! Się chłopaki w hoteliku ucieszą :) Quote
karusiap Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [SIZE=3][COLOR=red]Czy nie znacie kogos kto przygarnal by mlodziutkiego doga niemieckiego sunie lub 2,5 letniego dlugowlosego owczarka???Psy sa w kojcu i na lancuchu,ON nie zna innego zycia...nie dostaja jedzenia ...ale na razie moge prosic o pomoc tylko TOZ( bo sa rodowodowe i wlasciciel ich nie odda )...a wtedy pojda do schroniska...Wiec byloby cudownie gdyby mialy od razu gdzie pojsc...:(:([/COLOR][/SIZE] Quote
black sheep Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ojej, biedaki, może na allegro znalazły by domki? Karusiap jakby co daj znać Quote
black sheep Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='kiwi']dzisiaj wieczorem więc pojawi się sporo bazarków :D [/quote] A te bazarki to dla kogo? Znalazłam jedną bluzkę...:p Ale wątków nie ma! Quote
black sheep Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Zobaczcie: Noemik post 86 Asior 87;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39406&page=9[/URL] Quote
Anashar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Mam sprawę. Na osiedlu podwawelskim od 2-3 dni błąka się piesek. Zadbany, ufny, starszy. Nie boi się ludzi, ma na sobie szeleczki. A dużo suk się teraz tam goni, więc możliwe, że komuś zwiał... Jest to nieduży, biały kundelek z czarną mordka i czarnymi sterczącymi uszami. Będziemy coś z nim robić? I jego zdjęcie, niestety kiepska jakość bo z komórki. [IMG]http://15530c3e7c.pliki.forall.pl/dogo/psy/bialasek.jpg[/IMG] Quote
Perfi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 mam do oddania na bazarek torebke i portfel jakby ktos chcial mpge przekazac. pracuje teraz na bronowickiej, mieszkam w hucie bywam na pradniku bialym Quote
AniaB Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='black_sheep']A te bazarki to dla kogo? Znalazłam jedną bluzkę...:p Ale wątków nie ma![/quote] watek jest tu - jeden wspólny dla wszystkich ligociaków jak wam wygodniej to moge podzielic..:lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4836186#post4836186[/URL] PS a co z tym pieskiem z podwawelskiego? ja mieszkam na podwawelskim.. niestety tu jest kilku mieszkańców, którzy wypuszczają swoje pieski samopas.. Ja sie raz zainteresowałam takim małym czarnym kundelkiem - siersć miał piekna i tłuściutki był - okazuje sie ze to pies który ma swojego włąsciciela - jak sie wybiega to po prostu czeka pod klatka az mu ktos otworzy..:) Quote
noemik Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Perfi']mam do oddania na bazarek torebke i portfel jakby ktos chcial mpge przekazac. pracuje teraz na bronowickiej, mieszkam w hucie bywam na pradniku bialym[/QUOTE] Ola, ja już się mniej więcej odrobiłam z własnymi sprawami, jutro wystawię nowy bazarek, trochę tych rzeczy się uzbierało: ksiązki od Alfa1, drobiazgi od Ciebie, książki i obrazek, które dziewczyny przekazały do dalszej licytacji. Nie wiem, czy nie rozbiję tego na dwie aukcje, bo dużo. Mogę dorzucić Twój portfel i torebkę. :-) Jak praca? :-) Owieczko, ładny ten szczurek, tylko daleko... Quote
Anashar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Aniu, ten piesek ma wątek tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60127[/URL] Ja mało wiem, bo mieszkam w innej okolicy ale może ktoś coś będzie o nim wiedział :roll: Quote
Anetka83 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Aniu... pytała ludzi którzy tu dłużej mieszkają ode mnie ale nie kojarzą tego psiaka. Tak wiem u nas dużo właścicieli wypuszcza psiaki samopas. mam nadzieje że z tym kundelkiem też tak jest. P.S. No i jakis wspólny spacerek Aniu się szykuje... tak blisko mieszkamy:) Quote
AniaB Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 zaraz wejde na watek.. taka tak - spacerek chetnie:loveu: tylko my daleko i szybko nie chodzimy..:lol: mam nadzieje ze nuka sie nas nie bedzie bała :roll: :evil_lol: :evil_lol: bo my duze jestesmy...:oops: :evil_lol: a wy mieszkacie dokładnie na podwawelskim czy blizej matecznego? Quote
Anetka83 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 bliżej matecznego obok hotelu wilga:) ale nasz Nucia lubi długie spacerki i myślę że sieę nie bedzie Was bala;) ostatnio bylismy na podwawelskiem u weta:) Quote
sugarr Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60277[/URL] Quote
kiwi Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kochani, mamy starsznie dużo psów w hotelu - brakuje miejsc zupełnie nie ma gdzie zabrać umierających staruszkow :( pomóżcie w ogłaszaniu, ogłaszać można Hamleta i bambo i wszystkie ligociaki. do tego wczoraj bratowa agi znalazła amstaffke - też jest w hotelu na dom czeka tez piękny owczarek niemiecki, po szkoleniu, znający komendy, aportujący, posłuszny i kochany. ma chyba 9 lat już, całe życie mieszkał na zewnatrz i teraz szukam mu domu, gdzie ktoś weźmie go do domu, bo temu wspaniałemu psu należy się coś więcej na starość. kto weźmie - ten nie pożałuje - TAKICH wspaniałych psów na codzień sie nie spotyka... Quote
Patia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kiwula , wypłodziłaś coś dla Hamleta :cool3: Zrobię Allegro . Ja wszystkim pytającym o Bubulę reklamuję maleństwa ligockie z hotelu . Mam też w hotelu spaniela :-( Będzie na niego ogłoszenie w Wyborczej , może będą fajne telefony i jakiś inny piesek skorzysta. Wystawię chetnie na Allegro wszystkie psiaki , tylko mi teksty napiszcie , bo nie wyrobię przy piatce swoich , dwóch tymczasach i spanielu w hotelu :grab: Quote
Jagienka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='kiwi']Kochani, mamy starsznie dużo psów w hotelu - brakuje miejsc zupełnie nie ma gdzie zabrać umierających staruszkow :( pomóżcie w ogłaszaniu, ogłaszać można Hamleta i bambo i wszystkie ligociaki. do tego wczoraj bratowa agi znalazła amstaffke - też jest w hotelu na dom czeka tez piękny owczarek niemiecki, po szkoleniu, znający komendy, aportujący, posłuszny i kochany. ma chyba 9 lat już, całe życie mieszkał na zewnatrz i teraz szukam mu domu, gdzie ktoś weźmie go do domu, bo temu wspaniałemu psu należy się coś więcej na starość. kto weźmie - ten nie pożałuje - TAKICH wspaniałych psów na codzień sie nie spotyka...[/quote] Pozwolisz kiwi, że się podepnę... W hotelu czekaja na adopcję również [B][COLOR=red]psy uratowane z rzeźni psiej[/COLOR][/B]: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57846[/URL] Quote
kiwi Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 kurde, może mi sie coś uda wreszcie dzisiaj hamletowi napisac ja tez troche nie wyrabiam :( przycisneło mnie z robota, mam tyle raportów do napisania ze siedzę całymi nocami :( Quote
kiwi Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 podpinaj się jaga, przecież to krakowski wątek. Quote
black sheep Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pamiętajcie o mnie przy tych allegrach, bo mam tylko dwa pieski wystawione obecnie Quote
Ela_and_Krzys Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ja moge jakas aukcje tez zrobic ale potrzebuje tekstu i zdjec Quote
Recommended Posts