Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak był w F6 i nie wychodził na zewnątrz, był przerazony, tulił się do drzwi i patrzył Nam w oczy... :-( Jak zbliżały się inne psy to wciskał sie w te drzwi, a jak na niego ujadały to piszczał i krzyczał ze strachu... :shake:
Maleńki, czarny krótkowłosy z dużymi uszami i orzechowymi oczami... piękny :loveu:

P.S. Dziekujemy violce za kocyk, wykładzinę i mate antypoślizgową!!!! Się chłopaki w hoteliku ucieszą :)

Posted

[SIZE=3][COLOR=red]Czy nie znacie kogos kto przygarnal by mlodziutkiego doga niemieckiego sunie lub 2,5 letniego dlugowlosego owczarka???Psy sa w kojcu i na lancuchu,ON nie zna innego zycia...nie dostaja jedzenia ...ale na razie moge prosic o pomoc tylko TOZ( bo sa rodowodowe i wlasciciel ich nie odda )...a wtedy pojda do schroniska...Wiec byloby cudownie gdyby mialy od razu gdzie pojsc...:(:([/COLOR][/SIZE]

Posted

Mam sprawę. Na osiedlu podwawelskim od 2-3 dni błąka się piesek. Zadbany, ufny, starszy. Nie boi się ludzi, ma na sobie szeleczki. A dużo suk się teraz tam goni, więc możliwe, że komuś zwiał...

Jest to nieduży, biały kundelek z czarną mordka i czarnymi sterczącymi uszami. Będziemy coś z nim robić?

I jego zdjęcie, niestety kiepska jakość bo z komórki.
[IMG]http://15530c3e7c.pliki.forall.pl/dogo/psy/bialasek.jpg[/IMG]

Posted

mam do oddania na bazarek torebke i portfel jakby ktos chcial mpge przekazac. pracuje teraz na bronowickiej, mieszkam w hucie bywam na pradniku bialym

Posted

[quote name='black_sheep']A te bazarki to dla kogo? Znalazłam jedną bluzkę...:p
Ale wątków nie ma![/quote]

watek jest tu - jeden wspólny dla wszystkich ligociaków
jak wam wygodniej to moge podzielic..:lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4836186#post4836186[/URL]

PS a co z tym pieskiem z podwawelskiego?
ja mieszkam na podwawelskim..
niestety tu jest kilku mieszkańców, którzy wypuszczają swoje pieski samopas..
Ja sie raz zainteresowałam takim małym czarnym kundelkiem - siersć miał piekna i tłuściutki był - okazuje sie ze to pies który ma swojego włąsciciela - jak sie wybiega to po prostu czeka pod klatka az mu ktos otworzy..:)

Posted

[quote name='Perfi']mam do oddania na bazarek torebke i portfel jakby ktos chcial mpge przekazac. pracuje teraz na bronowickiej, mieszkam w hucie bywam na pradniku bialym[/QUOTE]
Ola, ja już się mniej więcej odrobiłam z własnymi sprawami, jutro wystawię nowy bazarek, trochę tych rzeczy się uzbierało: ksiązki od Alfa1, drobiazgi od Ciebie, książki i obrazek, które dziewczyny przekazały do dalszej licytacji. Nie wiem, czy nie rozbiję tego na dwie aukcje, bo dużo. Mogę dorzucić Twój portfel i torebkę. :-)
Jak praca? :-)

Owieczko, ładny ten szczurek, tylko daleko...

Posted

Aniu, ten piesek ma wątek tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60127[/URL]

Ja mało wiem, bo mieszkam w innej okolicy ale może ktoś coś będzie o nim wiedział :roll:

Posted

Aniu... pytała ludzi którzy tu dłużej mieszkają ode mnie ale nie kojarzą tego psiaka. Tak wiem u nas dużo właścicieli wypuszcza psiaki samopas. mam nadzieje że z tym kundelkiem też tak jest.

P.S. No i jakis wspólny spacerek Aniu się szykuje... tak blisko mieszkamy:)

Posted

zaraz wejde na watek..
taka tak - spacerek chetnie:loveu:
tylko my daleko i szybko nie chodzimy..:lol:
mam nadzieje ze nuka sie nas nie bedzie bała :roll: :evil_lol: :evil_lol: bo my duze jestesmy...:oops: :evil_lol:

a wy mieszkacie dokładnie na podwawelskim czy blizej matecznego?

Posted

Kochani, mamy starsznie dużo psów w hotelu - brakuje miejsc zupełnie nie ma gdzie zabrać umierających staruszkow :(
pomóżcie w ogłaszaniu, ogłaszać można Hamleta i bambo i wszystkie ligociaki.
do tego wczoraj bratowa agi znalazła amstaffke - też jest w hotelu

na dom czeka tez piękny owczarek niemiecki, po szkoleniu, znający komendy, aportujący, posłuszny i kochany. ma chyba 9 lat już, całe życie mieszkał na zewnatrz i teraz szukam mu domu, gdzie ktoś weźmie go do domu, bo temu wspaniałemu psu należy się coś więcej na starość. kto weźmie - ten nie pożałuje - TAKICH wspaniałych psów na codzień sie nie spotyka...

Posted

Kiwula , wypłodziłaś coś dla Hamleta :cool3: Zrobię Allegro . Ja wszystkim pytającym o Bubulę reklamuję maleństwa ligockie z hotelu . Mam też w hotelu spaniela :-( Będzie na niego ogłoszenie w Wyborczej , może będą fajne telefony i jakiś inny piesek skorzysta.
Wystawię chetnie na Allegro wszystkie psiaki , tylko mi teksty napiszcie , bo nie wyrobię przy piatce swoich , dwóch tymczasach i spanielu w hotelu :grab:

Posted

[quote name='kiwi']Kochani, mamy starsznie dużo psów w hotelu - brakuje miejsc zupełnie nie ma gdzie zabrać umierających staruszkow :(
pomóżcie w ogłaszaniu, ogłaszać można Hamleta i bambo i wszystkie ligociaki.
do tego wczoraj bratowa agi znalazła amstaffke - też jest w hotelu

na dom czeka tez piękny owczarek niemiecki, po szkoleniu, znający komendy, aportujący, posłuszny i kochany. ma chyba 9 lat już, całe życie mieszkał na zewnatrz i teraz szukam mu domu, gdzie ktoś weźmie go do domu, bo temu wspaniałemu psu należy się coś więcej na starość. kto weźmie - ten nie pożałuje - TAKICH wspaniałych psów na codzień sie nie spotyka...[/quote]
Pozwolisz kiwi, że się podepnę...
W hotelu czekaja na adopcję również [B][COLOR=red]psy uratowane z rzeźni psiej[/COLOR][/B]:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57846[/URL]

Posted

kurde, może mi sie coś uda wreszcie dzisiaj hamletowi napisac
ja tez troche nie wyrabiam :(
przycisneło mnie z robota, mam tyle raportów do napisania ze siedzę całymi nocami :(