kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 o co chodzi, zawsze kierowalam do was to raz moge do biafry Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ciotki plis nie zaczynajcie... Kiwi czyli nic z tych leków się nie przyda? Mar.gajko a tobie??? Wypisałam wszystkir kilka postów wyżej. Ma dla Ciebie kroplówki glukozowe, szczykawki z igłami, bo pisałaś, że chcesz. Tylko nie wiem, gdzie Ci to podrzucić??? Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 owieczko, przyda sie przyda! tylko najpierw musimy ramzesa zbadac na okolicznosc nerek i watroby, jutro ma miec badania krwi. Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Aha, bo czytałam, że już zbadany, ale to chyba nie na to. To badaj szybko:) A jak, daj Boże jest zdrów, to czy przyda się wam też, bo niektóre mają ważność tylko do października. Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 nic sie nie martw, do pazdziernika jeszcze bedzie 1000 psow :lol: Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Aha i jeszcze jest duże ubranko, ale naprawde duże. Denis w nim poprostu pływa. Kto chce, kto chce? Quote
mar.gajko Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Nifuroksazyd Glukoza No spa Lakcid To zawsze się przyda; jak nie ma chętnych i nie potzrebne gdzieś na cito; to my zużyjemy. Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Tylko napisz mi na PM albo gdzie chcesz, gdzie wam to podżucić, bo ja nie wiem Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Mariolu, na waszej stronie przeczytałam o tym przytulisku w harbutowicach. Jadąc do krakowa, albo wracając przejeżdzam tamtędy. Mogłabym pomóc w jakimś transporcie, albo coś takiego. Może tam by się przydały te rzeczy? Nie wiem... Quote
AgaG Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [COLOR=red]POTRZEBNY TRANSPORT DLA COLACZKI DO SPRAWDZONEGO DOMU W TEN WEEKEND.KTO DA RADĘ? bARDZO PROSZĘ, TYM BARDZOEJ, ZE SUNIA W DEPRESJI !!! [/COLOR] Quote
AgaG Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [SIZE=3][COLOR=darkred]Do Kundla zawiezie psy Ola ze mną, ale nie mamy nic z powrotem. kto przyjedzie po 19 na Krzemionki 30? [/COLOR][/SIZE] Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 dziewczyny ja pracuje w szpitalu. Czasem mogę pozałatac jakieś leki, więc jak by coś bbyło na pilnie potrzeba to piszcie :) Quote
Perfi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 kurcze to my nie wyrobimy w sb niepolomice nd schron Quote
Perfi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Asior']dziewczyny ja pracuje w szpitalu. Czasem mogę pozałatac jakieś leki, więc jak by coś bbyło na pilnie potrzeba to piszcie :)[/quote] pavulonik :diabloti: Quote
weszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='AgaG'][COLOR=red]POTRZEBNY TRANSPORT DLA COLACZKI DO SPRAWDZONEGO DOMU W TEN WEEKEND.KTO DA RADĘ? bARDZO PROSZĘ, TYM BARDZOEJ, ZE SUNIA W DEPRESJI !!! [/COLOR][/quote] To już załatwione. Suńka pojedzie z moim kolegą który w niedzielę jedzie z Kielc do Zakopanego :lol: Quote
weszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='AgaG'][SIZE=3][COLOR=darkred]Do Kundla zawiezie psy Ola ze mną, ale nie mamy nic z powrotem. kto przyjedzie po 19 na Krzemionki 30? [/COLOR][/SIZE][/quote] Około południa powinnam wiedziec czy dam radę. Quote
weszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='kiwi']a aga pojedzie z tym kolega?[/quote] Jechać może tylko musiałaby wrócić autobusem bo on mieszka w Zakopcu i do Krakowa nie wraca. Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 absolutnie musi jechac ktos doswiadczony zawiezc ta collaczke, z zakopanego do krakowa sa autobusy co chwila, to nie bedzie problem. Quote
weszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='kiwi']absolutnie musi jechac ktos doswiadczony zawiezc ta collaczke, z zakopanego do krakowa sa autobusy co chwila, to nie bedzie problem.[/quote] To już AgaG się musi wypowiedzieć. Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jak rozmawialam z aga to mowila ze pojedzie, ale nie wiem czy wiedziala ze transport tylko w jedna strone, w kazdym razie wnioskuje z tego ze dysponuje czasem. z zakopanego naprawde łatwo wrocic do krakowa:) Quote
weszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja mówiłam Adze że tylko w jedną stronę. Quote
Recommended Posts