Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki plis nie zaczynajcie...
Kiwi czyli nic z tych leków się nie przyda?
Mar.gajko a tobie??? Wypisałam wszystkir kilka postów wyżej.
Ma dla Ciebie kroplówki glukozowe, szczykawki z igłami, bo pisałaś, że chcesz. Tylko nie wiem, gdzie Ci to podrzucić???

Posted

Mariolu, na waszej stronie przeczytałam o tym przytulisku w harbutowicach. Jadąc do krakowa, albo wracając przejeżdzam tamtędy. Mogłabym pomóc w jakimś transporcie, albo coś takiego. Może tam by się przydały te rzeczy? Nie wiem...

Posted

[COLOR=red]POTRZEBNY TRANSPORT DLA COLACZKI DO SPRAWDZONEGO DOMU W TEN WEEKEND.KTO DA RADĘ? bARDZO PROSZĘ, TYM BARDZOEJ, ZE SUNIA W DEPRESJI !!! [/COLOR]

Posted

[SIZE=3][COLOR=darkred]Do Kundla zawiezie psy Ola ze mną, ale nie mamy nic z powrotem. kto przyjedzie po 19 na Krzemionki 30? [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Asior']dziewczyny ja pracuje w szpitalu. Czasem mogę pozałatac jakieś leki, więc jak by coś bbyło na pilnie potrzeba to piszcie :)[/quote]

pavulonik :diabloti:

Posted

[quote name='AgaG'][COLOR=red]POTRZEBNY TRANSPORT DLA COLACZKI DO SPRAWDZONEGO DOMU W TEN WEEKEND.KTO DA RADĘ? bARDZO PROSZĘ, TYM BARDZOEJ, ZE SUNIA W DEPRESJI !!! [/COLOR][/quote]

To już załatwione. Suńka pojedzie z moim kolegą który w niedzielę jedzie z Kielc do Zakopanego :lol:

Posted

[quote name='AgaG'][SIZE=3][COLOR=darkred]Do Kundla zawiezie psy Ola ze mną, ale nie mamy nic z powrotem. kto przyjedzie po 19 na Krzemionki 30? [/COLOR][/SIZE][/quote]

Około południa powinnam wiedziec czy dam radę.

Posted

[quote name='kiwi']absolutnie musi jechac ktos doswiadczony zawiezc ta collaczke, z zakopanego do krakowa sa autobusy co chwila, to nie bedzie problem.[/quote]

To już AgaG się musi wypowiedzieć.

Posted

jak rozmawialam z aga to mowila ze pojedzie, ale nie wiem czy wiedziala ze transport tylko w jedna strone, w kazdym razie wnioskuje z tego ze dysponuje czasem.
z zakopanego naprawde łatwo wrocic do krakowa:)