elik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Aga-ta']elik udalo sie ja znalezc???[/quote] [quote name='karusiap']no wlasnie...co z sunia??[/quote] Ryczeć mi się chce :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Ilekroć ją widziałam, byłam z psami - nie miałam szans jej złapać :-( A gdy wychodziłam specjalnie dla niej - jej ani widu, ani słychu. Dlaczegoooooooooooooooo Quote
kiwi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 jesli sa jakies krzaki albo zarosla w poblizu to najpewniej tam mieszka a gdzies indziej wychodzi tylko szukac pozywienia Quote
karusiap Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='elik']Ryczeć mi się chce :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Ilekroć ją widziałam, byłam z psami - nie miałam szans jej złapać :-( A gdy wychodziłam specjalnie dla niej - jej ani widu, ani słychu. Dlaczegoooooooooooooooo[/quote] elik najlepiej jakby np maz zgodzil sie pojsc z Toba i psami..gdy ja zobaczycie moglby przytrzymac psy a ty ja zlapac.... Quote
elik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='kiwi']jesli sa jakies krzaki albo zarosla w poblizu to najpewniej tam mieszka a gdzies indziej wychodzi tylko szukac pozywienia[/quote] To jest tak - widywana jest na moim osiedlu, a tam są i miejsca do schowania się i śmietniki, gdzie można znaleźć coś do zjedzenia. Łażę za nią po całym osiedlu i nic. Chorera :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
kiwi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 tak to sie chyba nie uda :( przydybaj gdzie najczesciej chodzi sie pozywic i zostawiaj jej jedzenie - najlepiej w jakims zadaszonym mijescu, np kolo smietnika troche suchej karmy szybko sie zorientuje gdzie sie jedzenie pojawia, choc mozliwe ze inne psy czasami wyjedza... Quote
elik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='karusiap']elik najlepiej jakby np maz zgodzil sie pojsc z Toba i psami..gdy ja zobaczycie moglby przytrzymac psy a ty ja zlapac....[/quote] Karolinko, jeśli akurat oboje jesteśmy w domu, to razem wyprowadzamy psy, bo wtedy każdy może iść tam gdzie chce. Niestety, nie natchnęliśmy się na psice. Quote
karusiap Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 o jej moze byc ciezko ze zlapaniem jej...ja oczywiscie bedac w okolicy bede miala oczy i uszy czujne;) u mnie po osiedlu tez ostatnio lata taka kochana sunka czarna...dzis ja widzialam ale trzyma nos przy ziemi i jest w ciaglym ruchu...moja Mama mowi ze jest takich pijakow i nawet jak jeden spal w trawie to go pilnowala...nie jest zaglodzona, ma obrozke i maja dom ale dopieszczona chyba tez nie...chociaz tacy potrafia CZASEM dbac o psy bardziej niz o siebie Quote
elik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='kiwi']...przydybaj gdzie najczesciej chodzi sie pozywic i zostawiaj jej jedzenie - najlepiej w jakims zadaszonym mijescu, np kolo smietnika troche suchej karmy...[/quote] To właśnie jest trudna sprawa - na osiedlu jest kilkanaście śmietników, a ja nie wiem w którym ona ma jadłodajnię :cool1: Po raz pierwszy widziałam ją kilka dni temu, gdy chciała iść za moimi psami, potem jak biegła pomiędzy blokami, a ostatnio, gdy biegła gdzieś tam.... Nie mam zielonego pojęcia gdzie ona może spać, a gdzie jeść. Szukam jej "na oślep" i bardzo chcę jej pomóc :-( A na razie idę spać - padam na pysk. [COLOR=Red][B]Karusiap i Aga_ta, bardzo serdecznie Wam dziękuję[/B][/COLOR] Quote
Perfi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [LEFT][COLOR=Red][SIZE=4]ruszyla strona [url]www.psie-adopcje.krakow.prv.pl[/url] prosze chetnych uzytkownikow o pw z podaniem takich danych jak: imie, e-mail, login i haslo (ktore bedzie mozna zmienic) na pw. potem bedzie mozna dodawac swoje pieski. kazdy podaje dane do kontaktu jakie chce (tel, gg itp) UPRZEJMIE PROSZE O UMIESZCZANIE ADRESU STRONY NA PLAKATACH PASIAKOW SZUKAJACYCH DOMOW!!! [/SIZE][/COLOR][/LEFT] Quote
AniaB Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 a czy my bedziemy przenosic nasze psiaki schroniskowe na ta strone równiez? czy tylko z dogo...? Quote
Perfi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jakiego chcesz mozesz dodac :) jesli chcesz miec konto napisz mi na pw imie, login i email :) Quote
Asior Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 POPROSZE DODAĆ WĄTEK kRECIKA DO SCHRONISKOWYCH ,MALEŃSTW jest u mnie na tymczasie :) temacik tutaj ---> [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2811540&posted=1#post2811540[/url] Quote
AgaG Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Juz dodałam wątek krecika. Nie zdazyłam załózyc watek czterem psom ze schroniska (nowym:razz: )które mamy w hotelu, ale jest prośba: dla jednego z nich jest szansa na domek. Pan który che go obejrzec jest po operacji wzroku więc nie może prowadzić. [SIZE=3][COLOR=red]kto da radę jechac ze mną i z tym panem we wtorek do hotelu i z powrotem? Miejmy nadzieję, ze z psem? ;) Chodzi o wczesne popołudnie i deklarację najpóźniej do 21? [/COLOR][/SIZE] Quote
AgaG Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Do sumy 1093 doszło 100 od właścicielki Omara z przeznaczeniem na hotel. :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy bardzo Quote
weszka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='AgaG']Juz dodałam wątek krecika. Nie zdazyłam załózyc watek czterem psom ze schroniska (nowym:razz: )które mamy w hotelu, ale jest prośba: dla jednego z nich jest szansa na domek. Pan który che go obejrzec jest po operacji wzroku więc nie może prowadzić. [SIZE=3][COLOR=red]kto da radę jechac ze mną i z tym panem we wtorek do hotelu i z powrotem? Miejmy nadzieję, ze z psem? ;) Chodzi o wczesne popołudnie i deklarację najpóźniej do 21? [/COLOR][/SIZE][/quote] Ja mogę pojechać tylko co masz na myśli pisząc wczesne popołudnie? Ja akurat we wtorek o 17 mam psie przedszkole więc albo przed albo po 18 bym mogła Quote
kiwi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ojej tutaj jestes weszka :) a jak u ciebie przed 17? bo ja mysle ze tak ok 13 bysmy pojechali mniej wiecej Quote
kiwi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 weszka, musze juz znikc z dogo, podaje ci moj nr, wystarczy sms, 504 783 417, daj mi prosze znac czy dasz rade jutro pomoc :) Quote
weszka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Hmm... wtedy jestem w pracy. A jaka trasa - skąd-dokąd to obliczę ile czasu i dam znać czy uda mi się urwać z roboty Quote
kiwi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ojej, to nie nie chce zebys sie musiala urywac z roboty, bo to moze potrwac nawet ze 3 godzinki wszystko razem... to innym razem, nie martw sie bedziesz miala okazje pomoc :) Quote
weszka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Niestety ja do 17 pracuję :angryy: Ale polecam się zawsze na przyszłość od 18 i w weekendy. Trzymam kciuki za wyprawę :p Quote
weszka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Olbrzymek nie ma juz pańci :placz: :placz: :placz: Może ktoś może dać tymczas????? Wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2818621#post2818621[/URL] Quote
Perfi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ojej weszka popracuj nad podpisem bo Ci mod ciachnie :/ Quote
Recommended Posts