Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga-ta']elik udalo sie ja znalezc???[/quote]

[quote name='karusiap']no wlasnie...co z sunia??[/quote]

Ryczeć mi się chce :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Ilekroć ją widziałam, byłam z psami - nie miałam szans jej złapać :-(
A gdy wychodziłam specjalnie dla niej - jej ani widu, ani słychu.
Dlaczegoooooooooooooooo

Posted

[quote name='elik']Ryczeć mi się chce :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Ilekroć ją widziałam, byłam z psami - nie miałam szans jej złapać :-(
A gdy wychodziłam specjalnie dla niej - jej ani widu, ani słychu.
Dlaczegoooooooooooooooo[/quote]
elik najlepiej jakby np maz zgodzil sie pojsc z Toba i psami..gdy ja zobaczycie moglby przytrzymac psy a ty ja zlapac....

Posted

[quote name='kiwi']jesli sa jakies krzaki albo zarosla w poblizu to najpewniej tam mieszka a gdzies indziej wychodzi tylko szukac pozywienia[/quote]

To jest tak - widywana jest na moim osiedlu, a tam są i miejsca do schowania się i śmietniki, gdzie można znaleźć coś do zjedzenia.

Łażę za nią po całym osiedlu i nic. Chorera :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

tak to sie chyba nie uda :(
przydybaj gdzie najczesciej chodzi sie pozywic
i zostawiaj jej jedzenie - najlepiej w jakims zadaszonym mijescu, np kolo smietnika troche suchej karmy
szybko sie zorientuje gdzie sie jedzenie pojawia, choc mozliwe ze inne psy czasami wyjedza...

Posted

[quote name='karusiap']elik najlepiej jakby np maz zgodzil sie pojsc z Toba i psami..gdy ja zobaczycie moglby przytrzymac psy a ty ja zlapac....[/quote]

Karolinko, jeśli akurat oboje jesteśmy w domu, to razem wyprowadzamy psy, bo wtedy każdy może iść tam gdzie chce.
Niestety, nie natchnęliśmy się na psice.

Posted

o jej moze byc ciezko ze zlapaniem jej...ja oczywiscie bedac w okolicy bede miala oczy i uszy czujne;)

u mnie po osiedlu tez ostatnio lata taka kochana sunka czarna...dzis ja widzialam ale trzyma nos przy ziemi i jest w ciaglym ruchu...moja Mama mowi ze jest takich pijakow i nawet jak jeden spal w trawie to go pilnowala...nie jest zaglodzona, ma obrozke i maja dom ale dopieszczona chyba tez nie...chociaz tacy potrafia CZASEM dbac o psy bardziej niz o siebie

Posted

[quote name='kiwi']...przydybaj gdzie najczesciej chodzi sie pozywic
i zostawiaj jej jedzenie - najlepiej w jakims zadaszonym mijescu, np kolo smietnika troche suchej karmy...[/quote]

To właśnie jest trudna sprawa - na osiedlu jest kilkanaście śmietników, a ja nie wiem w którym ona ma jadłodajnię :cool1:

Po raz pierwszy widziałam ją kilka dni temu, gdy chciała iść za moimi psami, potem jak biegła pomiędzy blokami, a ostatnio, gdy biegła gdzieś tam....

Nie mam zielonego pojęcia gdzie ona może spać, a gdzie jeść. Szukam jej "na oślep" i bardzo chcę jej pomóc :-(

A na razie idę spać - padam na pysk.

[COLOR=Red][B]Karusiap i Aga_ta, bardzo serdecznie Wam dziękuję[/B][/COLOR]

Posted

[LEFT][COLOR=Red][SIZE=4]ruszyla strona [url]www.psie-adopcje.krakow.prv.pl[/url] prosze chetnych uzytkownikow o pw z podaniem takich danych jak: imie, e-mail, login i haslo (ktore bedzie mozna zmienic) na pw. potem bedzie mozna dodawac swoje pieski. kazdy podaje dane do kontaktu jakie chce (tel, gg itp)

UPRZEJMIE PROSZE O UMIESZCZANIE ADRESU STRONY NA PLAKATACH PASIAKOW SZUKAJACYCH DOMOW!!!
[/SIZE][/COLOR][/LEFT]

Posted

POPROSZE DODAĆ WĄTEK kRECIKA DO SCHRONISKOWYCH ,MALEŃSTW
jest u mnie na tymczasie :)
temacik tutaj ---> [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2811540&posted=1#post2811540[/url]

Posted

Juz dodałam wątek krecika. Nie zdazyłam załózyc watek czterem psom ze schroniska (nowym:razz: )które mamy w hotelu, ale jest prośba: dla jednego z nich jest szansa na domek. Pan który che go obejrzec jest po operacji wzroku więc nie może prowadzić. [SIZE=3][COLOR=red]kto da radę jechac ze mną i z tym panem we wtorek do hotelu i z powrotem? Miejmy nadzieję, ze z psem? ;) Chodzi o wczesne popołudnie i deklarację najpóźniej do 21? [/COLOR][/SIZE]

Posted

Do sumy 1093 doszło 100 od właścicielki Omara z przeznaczeniem na hotel. :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy bardzo

Posted

[quote name='AgaG']Juz dodałam wątek krecika. Nie zdazyłam załózyc watek czterem psom ze schroniska (nowym:razz: )które mamy w hotelu, ale jest prośba: dla jednego z nich jest szansa na domek. Pan który che go obejrzec jest po operacji wzroku więc nie może prowadzić. [SIZE=3][COLOR=red]kto da radę jechac ze mną i z tym panem we wtorek do hotelu i z powrotem? Miejmy nadzieję, ze z psem? ;) Chodzi o wczesne popołudnie i deklarację najpóźniej do 21? [/COLOR][/SIZE][/quote]

Ja mogę pojechać tylko co masz na myśli pisząc wczesne popołudnie? Ja akurat we wtorek o 17 mam psie przedszkole więc albo przed albo po 18 bym mogła

Posted

ojej, to nie nie chce zebys sie musiala urywac z roboty, bo to moze potrwac nawet ze 3 godzinki wszystko razem...
to innym razem, nie martw sie bedziesz miala okazje pomoc :)

Posted

Olbrzymek nie ma juz pańci :placz: :placz: :placz:
Może ktoś może dać tymczas?????

Wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2818621#post2818621[/URL]