Anashar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 oj Asior naprawdę się jak świnia wychodzi. Żałuj że nei widziałaś Czarnego i Perfi ostatnio :evil_lol: Quote
black sheep Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Asior']dziołchyyy a powiedzcie mi?? naprawde sie jak swinia wychodzi ze schronu??? bo ja nie mma żadnych syfnych spodni..znaczy może i mam ale skoro mam tramwajem kawałek jechac to chyba nie wyskoczę w takich łachach na miasto :)[/quote] Ja tam zawsze ide w piątek, bo jak mam przez trzy dni zajęcia to jestem w Krakowie. I te spodnie, które mam w schornie, przez nastęne dwa dni ubieram na lekcje... Więc chyba jestem wyjątkiem;) Smrodkiem tylko nie raz zalatuje;) Quote
kiwi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 swinka szuka domu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2705584#post2705584[/url] Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Anashar']oj Asior naprawdę się jak świnia wychodzi. Żałuj że nei widziałaś Czarnego i Perfi ostatnio :evil_lol:[/QUOTE] idziesz w sobote ????:razz: Quote
black sheep Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 kombinujcie tak, żeby być w piątek 12-stego, ba mam dużo wolnego czasu:) Quote
Perfi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 w piatki odpada bo czarny pracuje... a smrodku nie lubie - ciuchy ze schronu od razu w pralce laduja :evil_lol: karusia to zapraszamy Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 dzieki Perfi:)tylko moj problem polega na tym ze nie jestem wolontariuszka:roll: elik chyba tez do schronu chciala sie wybrac... Quote
Perfi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 przyznam ze lepiej by bylo gdybyscie mieli identyfikatory. ostatnio juz zwrocono nam uwage Quote
mar.gajko Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Wczoraj dostałam bardzo miła kartkę od Asi i Pawła z Anglii; bardzo serdecznie proszą o przekazanie wam, a zwłaszcza AdzeG, Kiwi i Jagience; ale też pozostałym krakusom, najlepszych zyczeń na nowy rok i wyrazy tęsknoty za wami!!!! Quote
Jagienka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='mar.gajko']Wczoraj dostałam bardzo miła kartkę od Asi i Pawła z Anglii; bardzo serdecznie proszą o przekazanie wam, a zwłaszcza AdzeG, Kiwi i Jagience; ale też pozostałym krakusom, najlepszych zyczeń na nowy rok i wyrazy tęsknoty za wami!!!![/quote] Dziękujemy bardzo :loveu: Quote
karusiap Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 dzis zlozylam formularz w TOZie...identyfikator do odebrania za tydzien:multi: Quote
Jagienka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='karusiap']dzis zlozylam formularz w TOZie...identyfikator do odebrania za tydzien:multi:[/quote] :crazyeye: działasz jak błyskawica :evil_lol: Quote
karusiap Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hehe nie ma sie nad czyms zastanawiac..tzn boje sie wizyt w schronie...ale siedzeniem w domu mniej pomoge a tak to zawsze 2 rece wiecej:) Quote
Asior Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Karusiap ale idziesz w niedziele, nie?? ja tez nie jestem wolontariuszem (na razie:cool3: ) Quote
black sheep Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ciotki, może założymy sobie wątek, do plotek i tego typu rzeczy, bo potem będzie się trudno tu coś odnaleźć. Ktoś kliknie na nasz link, a zamiast POMOCY w Krakowie zobaczy TO ;) Quote
Anashar Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mówisz, masz :lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2714534[/URL] Wątek na Offtopie aby nikt się nie czepiał :eviltong: Quote
sugarr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nie wiem do konca czy to tu pasuje, ale i tak maly off top sie zrobil to sie jeszcze wcisne :P Dostalam maila od Bento Kronen: "[FONT=Arial][SIZE=2]zapraszamy po próbki do naszego sklepu - Plac na Stawach 1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]albo alternatywnie może bliżej Pani na brodowicza - sklep DeZoo, lub na Żabińcu - Karusek" Hmm to moze smigajmy po probki i do schroniska, a jak ze tak powiem bedzie za malo to komus kto ma psiaki na DT? Pewnie nie kazdy wie, ze mozna poprosic o probki, a skoro daja za darmo, to szkoda zeby tam dalej w tym sklepie lezaly :D:D [/SIZE][/FONT] Quote
sugarr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ok to ja tam lece w poniedzialek, tylko sie zastanawiam czy mowic ze dla swojego 'bo chce sie zdecydowac na karme dla psa na cale jego zycie' Co im oczywiscie daje klienta wiec probek nie pozaluja, czy mowic ze dla schronisk i wziac ich na dobre serca :D Quote
karusiap Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 jak mi sie uda to przyatakuje ich na Żabincu:) Quote
Anashar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cos ucichlo na watku Krakowskim ;) Pomponik juz po operacji :) Na szczescie sie udala. A tutaj watek 7-letniego Romka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38043[/URL] Quote
kiwi Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czy jest ktos kto da rade pomoc w transporcie jutro przed i po programie? jutro zawoze cypiska do nowego domu, mam nadzieje, potem program - musze jechac po sare i odwiezc ja z powrotem, a potem jeszcze pompon na kontrole... ja to musze wszystko sama załatwic a nie mam samochodu... potrzeba od ok 17 do 20 gdzies pomoc... czy mzoe bylby ktos kto dalby rade pompona przyprowadzic na kontrole na pilsudskiego jutro na 21? a ja tam przyjde juz bez pompona... Quote
sugarr Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ja niestety jestem tylko tramwajowo - autobusowa :( A ktore psiaki ida? Quote
Recommended Posts