Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazarek dla trunkujących ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182913-PYCHA-deserowe-wA-oskie-wino-PASSITO-na-porzuconAE-w-krzakach-jamniczkAE-Do-7-04-g-20[/URL] - na jamnisię Kreskę z DT u Amigi :)

Posted

pozwole sobie przekopiowac z miau, moze ktos z Huty widzial koteczke:

Prośba do osób mieszkających w Nowej Hucie W okolicy bloku 62 przy oś Boh. Września Nowa Huta
zaginęła bura kotka czteroletnia sterylizowana charakterystyczne
ma końcówki łapek delikatnie rude i pręgę na gawie rudą

Posted

Na Grzegórzkach w okolicy alei pokoju widziałam już drugi raz małego białego kundelka w spore brązowe łaty - brudny, na chudych nóżkach. Za każdym razem chciałam mu zrobić zdjęcie, ale uciekał. Jestem cały czas w tej okolicy, więc może uda mi się go jeszcze spotkać, może złapać. Jeżeli ktoś mieszka w okolicy, to proszę o oczy szeroko otwarte. Za pierwszym razem myślałam, że może ktoś go wypuszcza na spacery, ale za drugim już widziałam, że pies jest cały brudny, chudy, zdaje się, że ma na plecach jakiegoś guzka

Posted

Też go widziałam trzy razy w ciągu 2 tygodni. Od wczoraj chodzę z karmą w kieszeni. Piesek bardzo się boi, nie podchodzi do człowieka. Jest bardzo chudy i brudny.

Posted

W okolicach mogiły znalazłm dzisjaj setera irlandzkiego. Stał przy głownej drodze na Rybitwy i sie rozgladał. Podeszłam do niego ,od razu dał sie głaskac ,wziasc na smycz i cetnie wskoczyl do samochodu .Pies jest wychudzony i skołtuniony ,ma w uchu tatuaz ale nie do odczytania . Pojechal na dt do panstwa ktorzy sami szukaja setera ale niestety ten okazal sie nie ich .bedziemy szukac wlasciciela lub nowego domku.Jak by ktos slyszal o zginionym psiaku to prosze dac znac ale to nie jest Neo ,ktory byl oglaszany w kundlu i w gazetach.

Posted

Killer, cudowny dobek z lancucha szuka domu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183050-WspaniaA-y-A-agodny-uwiAE-ziony-doberman-6-lat-na-A-aA-cuchu?p=14418613#post14418613[/url]

Posted

PILNIE SZUKAMY [B]NA GWAŁT[/B] [B][SIZE="3"]transportu z Myszkowa do Krakowa [/SIZE][/B](myszków jest jakieś 30 km od Dąbrowy Górniczej).. Na allegro zebrra znalazła amstafa, zagłodzonego prawie, babka go oddaje, mam zgodę TOZ-u na wzięcie go do Hotelu, ale nie mamy jak go przewieźć :(
Czy ktoś z Krakowa nie pomógł by?? (jak trzeba będzie zwrot kosztów to jakoś uzbieramy)

Posted

Do oddania jest też młody pies Wabi się Oskar... Facet chce go oddać, bo pies nie nadaje się wg niego na wieś.. Mieszkał kiedyś w bloku i było ok, teraz na wsi próbowali go trzymać w kojcu i pies roznosił kojec, szaleje, gryzie kraty, i na łańcuchu :angryy: ale pies dostaje świra na łańcuchu.. Ponoć oddali go już komuś na łańcuch i szybko tamci go oddali bo pies szalał (kręcił się w kółko, gryzł łańcuch zachowywał się dziwnie)..
Teraz facet chce go oddać do schroniska, ale nie przyjęli go zanim nie spróbuje na własną rękę poszukać mu domu....
Boję sie, żeby psa gdzieś nie porzucił :(

[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/5717/404094.jpg[/IMG]

[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/9833/404096.jpg[/IMG]

[IMG]http://img100.imageshack.us/img100/8001/dscn1692.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Asior']PILNIE SZUKAMY [B]NA GWAŁT[/B] [B][SIZE=3]transportu z Myszkowa do Krakowa [/SIZE][/B](myszków jest jakieś 30 km od Dąbrowy Górniczej).. Na allegro zebrra znalazła amstafa, zagłodzonego prawie, babka go oddaje, mam zgodę TOZ-u na wzięcie go do Hotelu, ale nie mamy jak go przewieźć :(
Czy ktoś z Krakowa nie pomógł by?? (jak trzeba będzie zwrot kosztów to jakoś uzbieramy)[/QUOTE]

a moze ktos dalby rade podwiezc go gdzies blizej Krakowa? (np. Mysłowice, Chrzanów)

Posted

[quote name='Lidan'] żeby amstaff nie zjadł mojego męża :p[/QUOTE]

oo to to.. to najważniejsze ;)
tu wątek bestii :D

[url]http://www.dogomania.pl/threads/183061-Ast-jak-szkielet-szkielet-jak-ast-PomA-A-cie-bo-nie-wiem-co-robiAE[/url]

Posted

[SIZE=4][B]Krakowianki, potrzebuję wizyty przedadopcyjnej:[/B][/SIZE]
[COLOR=Blue][SIZE=4]
[/SIZE] [B][SIZE=4]w PROSZOWICACH

[/SIZE] [/B][COLOR=SlateGray]w WOLI FILIPOWSKIEJ k. KRZESZOWIC[/COLOR][/COLOR][COLOR=SlateGray] - już znalezione[/COLOR]

Czy ktoś pomoże ?

Posted

Poszukuje pomocy w przewiezieniu Rendi z okolic Poczty Glownej w okolice Matecznego do programu na Krzemionki, w czwartek na godz ok 17:40-45.
To jedna z jej ostatnich szans przed bezdomnoscia....

Posted

Amstaff już w hoteliku. Mąż w domu - cały ;-) Pies lgnie do ludzi, do psów trochę mniej :hmmmm: Jest brudny i śmierdzący ale podobno nie wygląda jak szkielet.

Posted

LIDAN właśnie miałam pisać do Ciebie :)
Bardzo bardzo bardzo podziękuj mężowi, ze zgodził się przewieźć tego psiaka...
Trochę mnie zaskoczyło , ze nie toleruje innych zwierząt, bo babka mi mówiła, ze wychowywał się z innymi psami, kotami i było OK....
No ale skoro oddała psa bo pewnie jej się znudził i nie pasował do yorków, to nie można wierzyć w to co mówi...

Posted

Mąż odpowiedział, że nie ma za co :p Leży jak skóra z byka zdjęta i wzdycha, że te korki były gorsze nawet od kupy, którą uwalił Karat w samochodzie ;-) Jeśli chodzi o inne psy to amstaff chciał zjeść przez płot jakiegoś psa po sąsiedzku mieszkającego i szczekał groźnie na psy, które widział z samochodu. Być może w kontaktach bezpośrednich jest łagodniejszy :niewiem: Widziałaś go już? Wiesz w jakim jest faktycznie stanie?

Posted

[quote name='Lidan']Mąż odpowiedział, że nie ma za co :p Leży jak skóra z byka zdjęta i wzdycha, [B]że te korki były gorsze nawet od kupy, którą uwalił Karat w samochodzie[/B] ;-) Jeśli chodzi o inne psy to amstaff chciał zjeść przez płot jakiegoś psa po sąsiedzku mieszkającego i szczekał groźnie na psy, które widział z samochodu. Być może w kontaktach bezpośrednich jest łagodniejszy :niewiem: Widziałaś go już? Wiesz w jakim jest faktycznie stanie?[/QUOTE]

eeeeeeeehhehehheh tekst roku :)

Nie widziałam go i pewnie nie zobaczę, bo hotel na drugim końcu krakowa jest :(
Ale nasi inspektorzy będą mi na żywo relację zdawali ;)
Zdjęcia mam już obiecane jutro/po jutrze ;)

Posted

[quote name='karusiap']Poszukuje pomocy w przewiezieniu Rendi z okolic Poczty Glownej w okolice Matecznego do programu na Krzemionki, w czwartek na godz ok 17:40-45.
To jedna z jej ostatnich szans przed bezdomnoscia....[/QUOTE]
nikt nie da rady pomoc??