Patia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Dzwoniła dziś do mnie pani z ogłoszenia Milusi a Mila już w domku więc kontakkt do przekazania . Dom w Wadowicach , blok , pani poszukuje suczki , do roku ,niewielkiej , chetnie przygarnie kudłatego pieska , bo bardzo lubi zajmować się pielęgnacją psiej szaty , niedawno uśpiła sunię . Domek nie jest sprawdzony . Quote
malawaszka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Patia w Niepołomicach jest taka sunia - ok 7 miesięcy, malutka, szata do czesania :cool3: [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/3069/dsc0627o.jpg[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-ma-miejsca-na-dwie-malenki-suczki-mega-pilne-dt-na-2-tyg-na-cito-help-krk-139973/index7.html[/url] Quote
salibinka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Patia']Dzwoniła dziś do mnie pani z ogłoszenia Milusi a Mila już w domku więc kontakkt do przekazania . Dom w Wadowicach , blok , pani poszukuje suczki , do roku ,niewielkiej , chetnie przygarnie kudłatego pieska , bo bardzo lubi zajmować się pielęgnacją psiej szaty , niedawno uśpiła sunię . Domek nie jest sprawdzony .[/quote] Sunia, o której pisze Malawaszka jest cudna - albo Erna, która jest z nią w Niepołomicach - tez cudna (chociaz krótkowłosa ;)). Quote
Patia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Dziewczyny a do kogo dzwonić w jej sprawie ? Ja zaraz do tej pani z Wadowic zadzwonię czy mam ją zapytać czy mogę przekazać dalej jej numer czy podać tej pani jakis numer kontaktowy ? Quote
malawaszka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Patia']Dziewczyny a do kogo dzwonić w jej sprawie ? Ja zaraz do tej pani z Wadowic zadzwonię czy mam ją zapytać czy mogę przekazać dalej jej numer czy podać tej pani jakis numer kontaktowy ?[/quote] ja myślę, że najlepiej do Soemy bo ona wie chociaż trochę jaka Mania jest 660 78 13 87, może być też do mnie, ale ja widziałam suńki tylko na zdjęciach :roll: mój nr 608 46 46 83 Quote
Soema Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='malawaszka']ja myślę, że najlepiej do Soemy bo ona wie chociaż trochę jaka Mania jest 660 78 13 87, może być też do mnie, ale ja widziałam suńki tylko na zdjęciach :roll: mój nr 608 46 46 83[/quote] Dzwońcie do pani Bożenki może.. kontakt jest w wątku.. ja dziś mogę byc poza zasięgiem.. Quote
Frotka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Faro']Jeśli lekarz w gabinecie bez problemu (za to z wielkim zdziwieniem )odnalazł dwa chipy, to z pewnością oba były w typowych miejscach . \więc albo nie sprawdzili psa, albo świadomie wszczepili mu drugi chip :angryy:\[/quote] Straszne przewinienie. Zgłoś wniosek do radnych miasta Krakowa o zamknięcie schroniska. A potem doczytaj o migracji chipów. Quote
Patia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='salibinka']Sunia, o której pisze Malawaszka jest cudna - albo Erna, która jest z nią w Niepołomicach - tez cudna (chociaz krótkowłosa ;)).[/quote] Salibinka , już pani podałam Twój numer , będzie zaraz dzwonić , najwyżej jej podaj jeszcze do pani Bożenki , bo ja już z nią rozmawiałam , zanim tu o pani Bożence przeczytałam. Trzymam kciuki z całych sił , może to ten domek !!! Quote
Patia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jedenastomiesięczna sunia bokserka brązowa z krawatką i skarpetkami białymi szuka domu , bardzo pilne ! Nie mogę się dodzwonić do Faro , chyba ma nowy numer , kto jeszcze z Krakowa jest od bokserów , bardzo pilne ! Quote
Asior Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Soema będzie najlepiej wiedzieć do kogo zadzwonić... Quote
Ank@ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Gdyby ktoś chciał kotka to pod kościołem w Bieżanowie jest 5 maluchów + mamusia (być może znowu ciężarna) Quote
salibinka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Patia']Salibinka , już pani podałam Twój numer , będzie zaraz dzwonić , najwyżej jej podaj jeszcze do pani Bożenki , bo ja już z nią rozmawiałam , zanim tu o pani Bożence przeczytałam. Trzymam kciuki z całych sił , może to ten domek !!![/quote] Ok., czekam na telefon wobec tego. Quote
Faro Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Frotka']Straszne przewinienie. Zgłoś wniosek do radnych miasta Krakowa o zamknięcie schroniska. A potem doczytaj o migracji chipów.[/quote] Frotko - o migracji chipów czytać nie muszę, a pies ma poważne problemy zdrowotne - jesli sie potwierdzi , ze to może mieć związek z tymi chipami ..... Konsultujemy to własnie . Quote
wellington Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='malawaszka']Patia w Niepołomicach jest taka sunia - ok 7 miesięcy, malutka, szata do czesania :cool3:[/quote] Ona ma cos ze szpica :crazyeye:. Nie cos. Ma duzo !!! Oprocz uszek. Jest przepiekna :loveu: A jej szata to jej atut :Cool!: Czy ogonek kladzie czasem na grzbietku ? Quote
malawaszka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='wellington']Ona ma cos ze szpica :crazyeye:. Nie cos. Ma duzo !!! Oprocz uszek. Jest przepiekna :loveu: A jej szata to jej atut :Cool!: Czy ogonek kladzie czasem na grzbietku ?[/quote] nie wiem czy kładzie :lol: ale dzięki Patii w sobotę prawdopodobnie będzie już grzała dupkę w nowym domku :loveu::multi: Quote
wellington Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='malawaszka']nie wiem czy kładzie :lol: ale dzięki Patii w sobotę prawdopodobnie będzie już grzała dupkę w nowym domku :loveu::multi:[/quote] Jesli Patia wybierze domek to mozna byc spokojnym o piekna szate ;) Quote
Patia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='wellington']Jesli Patia wybierze domek to mozna byc spokojnym o piekna szate ;)[/quote] Ja nie wybrałam domku , sam do mnie zadzwonił :lol: ale będę przeszczęśliwa jeśli ta adopcja się uda ! Przy okazji zapraszam na bazarek : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/royal-canin-super-plecak-waga-pojemnik-na-karme-na-sterylke-do-9-07-a-140776/#post12512630[/URL] Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [B]Karusiap[/B] co z czarną spanielką, bo ja nie w temacie. :oops: Quote
Faro Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Patia']Jedenastomiesięczna sunia bokserka brązowa z krawatką i skarpetkami białymi szuka domu , bardzo pilne ! Nie mogę się dodzwonić do Faro , chyba ma nowy numer , kto jeszcze z Krakowa jest od bokserów , bardzo pilne ![/quote] Tak - mam zmieniony nr tel.- aktualny wysłałam Ci na pw. M. Quote
karusiap Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Asia & Ginger'][B]Karusiap[/B] co z czarną spanielką, bo ja nie w temacie. :oops:[/quote] Asiu z tego co wiem,czeka...... Jedna kobieta wydawala sie bardzo zainteresowana i od tej pory ma wylaczony tel:cool1: Quote
Frotka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Faro']Frotko - o migracji chipów czytać nie muszę, a pies ma poważne problemy zdrowotne - jesli sie potwierdzi , ze to może mieć związek z tymi chipami ..... Konsultujemy to własnie .[/quote] Radzę Ci zmienić lekarza do konsultacji, skoro dotychczasowy przyczyn problemów zdrowotnych upartuje we wszczepieniu chipa. :loveu: Quote
Soema Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Patia']Jedenastomiesięczna sunia bokserka brązowa z krawatką i skarpetkami białymi szuka domu , bardzo pilne ! Nie mogę się dodzwonić do Faro , chyba ma nowy numer , kto jeszcze z Krakowa jest od bokserów , bardzo pilne ![/quote] Masz więcej informacji, albo zdjęcia? Jak coś to dzwoń 660 78 13 87 Quote
Faro Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Frotka']Radzę Ci zmienić lekarza do konsultacji, skoro dotychczasowy przyczyn problemów zdrowotnych upartuje we wszczepieniu chipa. :loveu:[/quote] Nie będę z Tobą dyskutować , bo to nie ma sensu - czytaj ze zrozumieniem : nie chodzi o jednego chipa tylko dwa i ewentualne ich wzajemne oddziałowywanie . Quote
Frotka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Faro']Nie będę z Tobą dyskutować , bo to nie ma sensu - czytaj ze zrozumieniem : nie chodzi o jednego chipa tylko dwa i ewentualne ich wzajemne oddziałowywanie .[/quote] Który lekarz udzielił Ci tej światłej porady i w jakiej cenie? Quote
Faro Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Frotko - zastanawiam sie dlaczego tak uparcie usiłujesz kontynuowac tę wymianę zdań - nie masz pojęcia ani o jakie problemy zdrowotne psa chodzi , na dodatek nie czytasz ze zrozumieniem tego co jest napisane ( nigdzie nie pisałam o postawionej diagnozie, ze "tak jest" - tylko o konsultacjach czy sytuacja taka MOZE MIEĆ WPŁYW na problemy zdrowotne psa) . Czyżbyś usiłowała bronic schroniska "dla zasady" , bo ja wyraziłam negatywna opinię ??? (zwracam Ci uwagę , że opartą na fakcie , który jest zdecydowanie niedopatrzeniem ze str. schroniska i nic tej sytuacji nie zmieni ) Co do lekarzy, u których konsultujemy "nasze" psy - gwarantuje Ci, że są to specjaliści z (potocznie mówiąc) "najwyższej półki"(w kraju) - i podtrzymuję to co napisałam wyżej - nie widzę sensu w tym "odbijaniu piłeczki " , więc wybacz ;) , ale nie będę kontynuowac dalej tej dyskusji Quote
Recommended Posts