Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgaG']Można na AEN na Norę nadal, bo na sterylkę nie ma jeszcze całej sumy;) .
[SIZE=5]Mam chętną na szczeniaka który nie będzie duzy - pieska, u Gosi (koleżnaki frotki jest dziewuszka) który psiak juz się do wydania nadaje? [/SIZE][/quote]
Ja mam dwa cuda, ale beda takie mniejsze od wilczka troche, wiec to raczej z tych wiekszych :(
Ale Aga-ta ma czarnulka w hotelu, trzeba dac jej znac

Posted

Sisi to oaza lagodnosci :) tylko jak bronila szczeniakow to sie zloscila. teraz jak wie ze sa bezpieczne i na spacerkach spotyka psy to jest ok. jest plochliwa, najprawdopodobniej byla bita. oddaje czlowiekowi cala swoja milosc :loveu:

Posted

to dobrze
perfi, szczeniaki mozna wydawac jak maja minimum 6 tygodni a najlepiej 8...
twoje maja ok 4. jeszcze jak chodza to sie przewracaja, wiec musza byc minimum 2 tygodnie jeszcze byc u Ciebie..
nie mozna ich wydac za wczesnie

Posted

nie maja Patia, możęsz założyc
czy ktoś widzi jakieś braki albo niaktualne info w 1 poście? wyslijcie mi prosze na prv wszystko co mam zmienic

Posted

myślałam o takiej zbiorczej aukcji na Allegro pt "szczeniaki z Krakowa".
- 5 szczeniaczków od Frotki
- 1 czarny z hotelu , który jest z mamusią
- szczeniaczki perfidne
- szczeniaczki od Sugarr
- 2 szczeniorki , które jutro przyjadą do hotelu
Czy są jakieś jeszcze , które potrzebują reklamy?

Posted

szczeniaki Biafry, sa na stronie [URL="http://www.konie.ss.pl"]www.konie.ss.pl[/URL]
ale nie wiem czy jest sens dawac wszystkie naraz
wiesz jak to ejst jak jest taki wybór.
ja bym dała ze dwie aukcje minimum
może ja wstawie perfidne ze do odbioru za dwa tygodnie i wszytsko co do odbioru za dwa tygodnie bede proponowac i zbierac zamowienia a na juz to sa te biafry wiec mozemy zrobic biafry polaczona ze szcezniakiem od Aga-ta
co ty na to?
ja moge wstawic te perfidne ;)

Posted

[quote name='Patia']myślałam o takiej zbiorczej aukcji na Allegro pt "szczeniaki z Krakowa".
- 5 szczeniaczków od Frotki
- 1 czarny z hotelu , który jest z mamusią
- szczeniaczki perfidne
- szczeniaczki od Sugarr
- 2 szczeniorki , które jutro przyjadą do hotelu
Czy są jakieś jeszcze , które potrzebują reklamy?[/quote]
Oo ja mysle ze to jest swietny pomysl:loveu:, ludzie mieliby taki latwy wybor sposrod dogo maluchow.
I namiary bezposrednio do opiekuna kazdego psiaka, zeby ten kto zalozy aukcje nie musial odpisywac na wszystko itd, zrobic to tak ladnie, wszystko zebrane 'do kupy', poukladane :D.. Hmm tylko kto to zrobi??

Posted

proponuje namiary na jedna mocno zorientowana w temacie szczeniakow osobe, bo inaczej od jednej sie dowiedza ze nie damy na lancuch to zadzwonia do drugiej i powiedza ze do domu.
i dopeirow zaleznosci od tego ktory szczeniak sie podoba i czy dzwoniacy zda telefoniczny test na dobrego opiekuna, mozna z nim przeprowadzic rozmowe przedadopcyjna i zawiezc mu psa osobiscie do domu.
nie widze inaczej temat szczeniat..
po tym co bylo z kieleckimi szczeniakami i liczba podłych oszustow rozmnazaczy i bud jakie dzwonily.

Posted

[quote name='kiwi']proponuje namiary na jedna mocno zorientowana w temacie szczeniakow osobe, bo inaczej od jednej sie dowiedza ze nie damy na lancuch to zadzwonia do drugiej i powiedza ze do domu.
i dopeirow zaleznosci od tego ktory szczeniak sie podoba i czy dzwoniacy zda telefoniczny test na dobrego opiekuna, mozna z nim przeprowadzic rozmowe przedadopcyjna i zawiezc mu psa osobiscie do domu.
nie widze inaczej temat szczeniat..
po tym co bylo z kieleckimi szczeniakami i liczba podłych oszustow rozmnazaczy i bud jakie dzwonily.[/QUOTE]

Kiwi racja oczywiscie. Dobrze ze sa takie rozgarniete osoby, bo ja to tak srednio :eviltong:
No i teraz 'tylko' trzeba to wprowadzic w zycie i wybrac ta mocno zorientowana osobe..

Posted

kiwi, nie pamietasz przypadkiem czy jak dawno dawno temu bylismy z Krzysiem w schronisku po raz pierwszy to labamba nie byla w boksie nieopodal monga? ja sie nie znam na tych oznaczeniach ale pamietam ze Krzys sie prawie wtedy zakochal w takiej duzej wlasnie czarnej chyba mlodej suni ktora chciala mu wszystkie lapy przez klatke podac i w ogole byla strasznie kochana

Posted

Takie w sumie blisko wejscia - bardziej z prawej strony niz z lewej alejka (twarza do wyjscia do tych alejek) tam gdzie tez Maxio bokser od Faro chyba byl. Ale to moze inna sunia - tak tylko mi sie przypomnialo. A ja slabo znam rozklad schroniska.