Perfi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 moje beda nieduze do wydania za tydzien Quote
sugarr Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='AgaG']Można na AEN na Norę nadal, bo na sterylkę nie ma jeszcze całej sumy;) . [SIZE=5]Mam chętną na szczeniaka który nie będzie duzy - pieska, u Gosi (koleżnaki frotki jest dziewuszka) który psiak juz się do wydania nadaje? [/SIZE][/quote] Ja mam dwa cuda, ale beda takie mniejsze od wilczka troche, wiec to raczej z tych wiekszych :( Ale Aga-ta ma czarnulka w hotelu, trzeba dac jej znac Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [COLOR=Red][SIZE=3]BIAFARA MA JAMNIKOWATE NA JUZ - TE FILMOWANE Z KUNDLA[/SIZE][/COLOR] Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 perfi jak sisi do innych zwierzatek? tzn psow? Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Sisi to oaza lagodnosci :) tylko jak bronila szczeniakow to sie zloscila. teraz jak wie ze sa bezpieczne i na spacerkach spotyka psy to jest ok. jest plochliwa, najprawdopodobniej byla bita. oddaje czlowiekowi cala swoja milosc :loveu: Quote
Patia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Czy szczeniaki od Frotki ( te z hotelu) mają swój wątek? Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 to dobrze perfi, szczeniaki mozna wydawac jak maja minimum 6 tygodni a najlepiej 8... twoje maja ok 4. jeszcze jak chodza to sie przewracaja, wiec musza byc minimum 2 tygodnie jeszcze byc u Ciebie.. nie mozna ich wydac za wczesnie Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 nie maja Patia, możęsz założyc czy ktoś widzi jakieś braki albo niaktualne info w 1 poście? wyslijcie mi prosze na prv wszystko co mam zmienic Quote
Patia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 myślałam o takiej zbiorczej aukcji na Allegro pt "szczeniaki z Krakowa". - 5 szczeniaczków od Frotki - 1 czarny z hotelu , który jest z mamusią - szczeniaczki perfidne - szczeniaczki od Sugarr - 2 szczeniorki , które jutro przyjadą do hotelu Czy są jakieś jeszcze , które potrzebują reklamy? Quote
Jagienka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [INDENT][LEFT]Indra - pies zza kaloryfera[/LEFT] [/INDENT][LEFT][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2514520#post2514520[/URL][/LEFT] Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 szczeniaki Biafry, sa na stronie [URL="http://www.konie.ss.pl"]www.konie.ss.pl[/URL] ale nie wiem czy jest sens dawac wszystkie naraz wiesz jak to ejst jak jest taki wybór. ja bym dała ze dwie aukcje minimum może ja wstawie perfidne ze do odbioru za dwa tygodnie i wszytsko co do odbioru za dwa tygodnie bede proponowac i zbierac zamowienia a na juz to sa te biafry wiec mozemy zrobic biafry polaczona ze szcezniakiem od Aga-ta co ty na to? ja moge wstawic te perfidne ;) Quote
Ela_and_Krzys Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 kiwi ta strona mi sie nie otwiera Quote
sugarr Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Patia']myślałam o takiej zbiorczej aukcji na Allegro pt "szczeniaki z Krakowa". - 5 szczeniaczków od Frotki - 1 czarny z hotelu , który jest z mamusią - szczeniaczki perfidne - szczeniaczki od Sugarr - 2 szczeniorki , które jutro przyjadą do hotelu Czy są jakieś jeszcze , które potrzebują reklamy?[/quote] Oo ja mysle ze to jest swietny pomysl:loveu:, ludzie mieliby taki latwy wybor sposrod dogo maluchow. I namiary bezposrednio do opiekuna kazdego psiaka, zeby ten kto zalozy aukcje nie musial odpisywac na wszystko itd, zrobic to tak ladnie, wszystko zebrane 'do kupy', poukladane :D.. Hmm tylko kto to zrobi?? Quote
Camara Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 o matko :shake: jeszcze jeden szczeniak: 5 miesięczna suczka [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34938[/url] Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 proponuje namiary na jedna mocno zorientowana w temacie szczeniakow osobe, bo inaczej od jednej sie dowiedza ze nie damy na lancuch to zadzwonia do drugiej i powiedza ze do domu. i dopeirow zaleznosci od tego ktory szczeniak sie podoba i czy dzwoniacy zda telefoniczny test na dobrego opiekuna, mozna z nim przeprowadzic rozmowe przedadopcyjna i zawiezc mu psa osobiscie do domu. nie widze inaczej temat szczeniat.. po tym co bylo z kieleckimi szczeniakami i liczba podłych oszustow rozmnazaczy i bud jakie dzwonily. Quote
sugarr Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='kiwi']proponuje namiary na jedna mocno zorientowana w temacie szczeniakow osobe, bo inaczej od jednej sie dowiedza ze nie damy na lancuch to zadzwonia do drugiej i powiedza ze do domu. i dopeirow zaleznosci od tego ktory szczeniak sie podoba i czy dzwoniacy zda telefoniczny test na dobrego opiekuna, mozna z nim przeprowadzic rozmowe przedadopcyjna i zawiezc mu psa osobiscie do domu. nie widze inaczej temat szczeniat.. po tym co bylo z kieleckimi szczeniakami i liczba podłych oszustow rozmnazaczy i bud jakie dzwonily.[/QUOTE] Kiwi racja oczywiscie. Dobrze ze sa takie rozgarniete osoby, bo ja to tak srednio :eviltong: No i teraz 'tylko' trzeba to wprowadzic w zycie i wybrac ta mocno zorientowana osobe.. Quote
Perfi Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 to chyba oczywiste ze jedyna dobra kandydatka jest kiwi ;) Quote
sugarr Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Perfi']to chyba oczywiste ze jedyna dobra kandydatka jest kiwi ;)[/quote] :diabloti: Kiwi chyba nie masz wyboru Quote
Ela_and_Krzys Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 kiwi, nie pamietasz przypadkiem czy jak dawno dawno temu bylismy z Krzysiem w schronisku po raz pierwszy to labamba nie byla w boksie nieopodal monga? ja sie nie znam na tych oznaczeniach ale pamietam ze Krzys sie prawie wtedy zakochal w takiej duzej wlasnie czarnej chyba mlodej suni ktora chciala mu wszystkie lapy przez klatke podac i w ogole byla strasznie kochana Quote
kiwi Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 oj nie wiem... ale to chyba bylo cos innego... z tamtych boksow psy czesto znajduja domy Quote
black sheep Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 O które boksy chodzi? Mi się wydaje, ale nie jestem pewna, że Laura- Labamba była koło Teosia, w budach Quote
Ela_and_Krzys Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Takie w sumie blisko wejscia - bardziej z prawej strony niz z lewej alejka (twarza do wyjscia do tych alejek) tam gdzie tez Maxio bokser od Faro chyba byl. Ale to moze inna sunia - tak tylko mi sie przypomnialo. A ja slabo znam rozklad schroniska. Quote
kiwi Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 wydaje mi sie ze tamta miala troche stojace uszy i byla nizsza oddana przez wlasiciela z tego co pamietam eli chodzi o boks d2 Quote
black sheep Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Aha, to nie tam, gdzie ja myślałam:) Ela tak opisała ten boks, że zaraz się skapłam;) Quote
Recommended Posts