j3nny Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 mam zablokowany samochod do 19 dzis:( pomocy, szkoda suni:shake: Quote
edit_f Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 mogę pomóc w transporcie.. wysłałam namiary na mnie do Foksi.. jestem w krakowie do jutrzejszego południa.. Quote
karusiap Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='edit_f']mogę pomóc w transporcie.. wysłałam namiary na mnie do Foksi.. jestem w krakowie do jutrzejszego południa..[/quote] czy moge prosic na PW Twoj numer?(Foksi chodzilo o pomoc naszej suni;)). Jesli nie odbiore auta od mechanika to bardzo bede wdzieczna za pomoc,wtedy bede dzwonic,ale mam nadzieje,ze sie uda;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 mam chetna pania na pieska w typie pona lub owczarka nizinnego ,jak by ktos mial lub slyszal to prosze o kontakt:loveu: Quote
Ank@ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 jest kilka PONów do adopcji , zaraz szukam wątku :lol: Quote
Ank@ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Czy ktoś ma wolne plakaty Ciapka ??? Do Wieliczki się nie wybieram, więc może jakoś w kundlu dzisiaj odbiorę ..... Quote
Ank@ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f97/jest-dom-dla-psa-w-typie-pon-jelenia-gora-122982/[/url] tutaj kilka PONów i PONo podobnych a tutaj śmieszny kudłaty yorkopodobny (ale jako ktoś się nie zna to pod PONa też można podciągnąć) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wiejskie-zycie-bez-picia-bez-jedzenia-czy-odmieni-sie-jego-los-szukamy-dt-123046/[/url] Quote
irenaka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Wracam jak bumerang na ten wątek i znów pytam, czy ktoś nie ma wolnego DT? Ps. Już się nie zmienię, stara i naiwna jestem:evil_lol: Może tym razem ktoś się zgłosi:loveu: Quote
Ank@ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Wczoraj (26.10) w godz. 14-16 z hotelu w Krakowie uciekł, bądź został skradziony pies !!!!! Młody, rudy psiak. Miał na sobie niebieskie szelki. Pies z początku boi się wyciągniętej ręki, ale nie jest agresywny. Po chwili daje się pogłaskać !!! tel. 504470635 [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 1024x768.[IMG]http://images34.fotosik.pl/382/837ed78309cf41f7.jpg[/IMG] [IMG]http://images23.fotosik.pl/284/109454dd26cc2f3d.jpg[/IMG] PROSIMY O POMOC W PLAKATOWANIU !!!!!!!!!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 najgorsze jest to ze nikt z wlascicieli hotelu niezauwazyl ze psa nie ma .dzisiaj jak przyjechalm okazlo sie ze psa nie ma(to ja spostrzeglam jak tylko weszlam ze nie ma jednego psa) ,i nikt nie umial powiedziec co sie stalo.Mysmy o 14 z Ania psa wlozyly do kojaca po Leonku ,a Dorcie po boksie po Rudym ,bo Leonka boks jest cieplejszy. Teraz chca na nas zwalic ze mysmy kojec nie zamkneły i o 16 jak przyszedł pracownik że kojec byl otwarty tylko dlaczego sie nikt nie zaineteresowal ze psa nie ma? Poztym mamy swiadka ktory wczoraj po 16 byl whotelu i mowil ze kojec byl zmakniety ,a wlasciciel hotelu powiedzial ze zamknal kojec rano jak go zapytalam czemu kojec byl zamkniety jak ja dzisiaj przyszłam.:-( Quote
Ank@ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ja obstawiam 3 opcje : - Rudy zwiał - albo przez szparę u góry kojca i wszedł na wybieg a stamtąd przeskoczył przez ogrodzenie i jeszcze raz przez ogrodzenie posesji - co jest niemożliwe przy jego wzroście - Rudy został zjedzony :placz: przez innego psa - trzeba w hotelu popatrzeć, czy któryś nie ma raz na pysku i czy na ziemi nie ma krwi. - Rudego ukradziono - KAŻDY może wejść do hotelu kiedy chce !!! Quote
kiwi Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 o rany :( a to był piesek ktory miał wlasciciela? to chyba nie pierwsze zaginiecie psa z tego hotelu.... mysle ze mozna wykluczyc kradzież, kradzież takiego pospolitego kundelka? dziesiatki akich mozna miec za darmo, biegaja po ulicach... chyba ze na smalec, ale tak w srodku miasta? o rany, ale parszywa sytuacja :( trzymam kciuki zeby sie znalazl Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='kiwi']o rany :( a to był piesek ktory miał wlasciciela? to chyba nie pierwsze zaginiecie psa z tego hotelu.... mysle ze mozna wykluczyc kradzież, kradzież takiego pospolitego kundelka? dziesiatki akich mozna miec za darmo, biegaja po ulicach... chyba ze na smalec, ale tak w srodku miasta? o rany, ale parszywa sytuacja :( trzymam kciuki zeby sie znalazl[/quote] Nie on nie mial wlasciciela on byl do adopcji ,byl przywieziony 2 tygodnie temu ze skawini ,a na dodatek sie okazlo ze mial sruta w nodze wiec ktos do niego szczelal.:-( na smalec byl za chudy:shake: Quote
mar.gajko Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']najgorsze jest to ze nikt z wlascicieli hotelu niezauwazyl ze psa nie ma .dzisiaj jak przyjechalm okazlo sie ze psa nie ma(to ja spostrzeglam jak tylko weszlam ze nie ma jednego psa) ,i nikt nie umial powiedziec co sie stalo.:-([/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Jagienka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Czy ktoś zna, słyszał, czytał o jakimś fajnym wecie w okolicach sanktuarium w łagiewnikach, dojeżdżającym do domu do psiaka? Quote
irenaka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Beatko! Jeżeli do faceta nie trafiają Twoje uwagi, psy są wg. wolontariuszy w złych warunkach, facet nie poczuwa się do odpowiedzialności za nie, to zastosuj metodę finansową. Hotel żyje z wolontariuszy i ich kasy więc masz prawo wymagać godnych warunków dla tych psów. W hotelu nie może być gorzej niż w schronisku. Przenieście psy w inne miejsca i zobaczymy jak długo facet pociągnie bez psów i kasy. A jak jeszcze wolontariusze przestaną hotel polecać dla psów komercyjnych to facet może zwijać interes:diabloti::angryy:. Quote
j3nny Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ja mysle, ze nie ma co juz w ogole brac pod uwage tego hotelu :angryy: ani prosba ani grozba nie idzie sie dogadac, cierpia na tym psy a Rudy to juz najbardziej:-( Quote
mar.gajko Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Jagienka']Czy ktoś zna, słyszał, czytał o jakimś fajnym wecie w okolicach sanktuarium w łagiewnikach, dojeżdżającym do domu do psiaka?[/quote] Jagusiu, kiedyś z Krakvetu jeżdzili, z Sanockiej, to niedaleko. Ale teraz nei wiem czy jeżdżą. Zadzwoń zapytaj. Quote
irenaka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='j3nny']ja mysle, ze nie ma co juz w ogole brac pod uwage tego hotelu :angryy: ani prosba ani grozba nie idzie sie dogadac, cierpia na tym psy a Rudy to juz najbardziej:-([/quote] Niech facet ruszy cztery litery i szuka psa:angryy:. On odpowiada za jego bezpieczeństwo na terenie hotelu. Już raz powiedział głośno i wyraźnie kiedy zginął pies, że gdyby to był pies komercyjny to by szukał, a jako, że był to pies schroniskowy to nie będzie. To nie sklep z rupieciami, że może coś zginąć, to żywe i cierpiące psy. Dajcie w końcu facetowi popalić i niech spada z takim podejściem do zwierząt. Quote
Jagienka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='mar.gajko']Jagusiu, kiedyś z Krakvetu jeżdzili, z Sanockiej, to niedaleko. Ale teraz nei wiem czy jeżdżą. Zadzwoń zapytaj.[/quote] Bardzo, bardzo dziekuję! Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='irenaka']Niech facet ruszy cztery litery i szuka psa:angryy:. On odpowiada za jego bezpieczeństwo na terenie hotelu. Już raz powiedział głośno i wyraźnie kiedy zginął pies, że gdyby to był pies komercyjny to by szukał, a jako, że był to pies schroniskowy to nie będzie. To nie sklep z rupieciami, że może coś zginąć, to żywe i cierpiące psy. Dajcie w końcu facetowi popalić i niech spada z takim podejściem do zwierząt.[/quote] Irenko on wie ze tylu psow nie mamy gdzie dac wiec ma to wszytsko w dupie Ja dzisiaj zawoze do niepolomic tylko jeszcze mi nie dalas zanc czy jednego czy 2, jutro pani Ania zabiera jednego , kudlacze jada pod opieke karolinki i jagienki do wieliczki i byc moze jakies pojada do magdy do sieprawia .w przyszlym tygodniu mam miec 3 boksy murowane u pani Ani ale dalej brakuje nam miejsc. Quote
karusiap Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Pani Beatko moze Pani podac watek tych kudlaczkow? Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='karusiap']Pani Beatko moze Pani podac watek tych kudlaczkow?[/quote] jUZ SZUKAM Quote
Recommended Posts