paulus Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='karusiap']dopiero??kochana to szybciej niz juz:evil_lol:bede bardzo wdzieczna....tylko nie chce Was za bardzo an koszty naciagac,moze ktos w pracy np moze?[/quote] Mogę coś podrukować, tylko przyślij mi na maila co. Quote
karusiap Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 wyslalm paulus i p.Beato-dziekuje:loveu: lizka nie mam Twojego maila:) Quote
kiwi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10428024#post10428024[/URL] dorinka w hotelu, zaraz wkleje zdjecia Quote
sugarr Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Wiem, że teraz wszyscy wyjeżdżają, że wszyscy zapsieni. Ale i tak zapytam, może akurat. Czy w najgorszym wypadku, gdyby sunia która jest u mnie od miesiąca na tymczasie nie znalazła domu do 12-13 lipca ktoś mógłby ją przechować na tydzień? To śliczny, niekłopotliwy szczeniak powinna już dawno być w nowym domku i mam nadzieję, że przed moim wyjazdem go znajdzie, ale gdyby nie - to czy ktoś da radę? Quote
Tweety Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 u kogo znajdzie się miejsce na 3 zdrowe kociaki ok 2 - 2,5 miesiąca? Zadzwoniła dzisiaj do mnie kobitka, że podrzucone jej je na wycieraczkę, ona ma 3 psy i 3 koty, nie zmieści więcej, ja mam w tym momencie pod opieką 35 kotów, w tym tylko 3 dorosłe a tak to same maluchy i to głównie chore. Przecież nie powiem jej aby zawiozła je do schronu:shake: Quote
kiwi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [B]Mam prośbe, czy jestesmyw stanie zlokalizowac moje transporterki? ;) miałam rok temu dwa pojechały w nich koty do hotelu, potem miałam juz tylko jedną a teraz nie mam żadnego... i nie pamietam za bardzo komu kiedy dałam.... to takie ładne transporterki, popielato granatowe, z zaokraglonymi rogami, niewielkie. ktos identyfikuje u siebie gratisowy kontenerek? ;) bo moga mi byc w najblizszym czasie bardzo potrzebne poza tym czy ktos dałby rade mi pożyczyć klatke na tydzien?[/B] Quote
liryka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 kiwi, a jakiej klatki potrzebujesz? kennela? mam na stanie wiklinowa tranportowke, jakby co. Quote
kiwi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 jak mi Tweety powierzy kociaki to kenela, zeby pod moja nieobecnosc im nic jamniki nie zrobiły. ale od biedy i wiklinowy bedzie dobry;) zobaczymy:) jak cos to sie zgłosze Quote
AMIGA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kiwi, ja mam jakis gratisowy transporterek. Przyjechał do mnie ze Złotką - przywieziony przez Panią Ole. Myślałam, ze to jest jej kontenerek. Jest mały i - owszem popielato - ale czy to drugie można nazwać granatem???? Moja klatka byla najpierw u Camary, a od niej pojechała do kogoś (nie wiem, czy nie do sylwinki???) Ale głowy nie daje - załatwiała to u mnie [B]agamika[/B] Quote
kiwi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ooo to może byc moj kontenerek :) moge sie po niego zgłosic? np dzisiaj wieczorem? a jak nie moj to trudno - bede miala chwilowo cudzy ;) sugar a ty gdzie mieszkasz? to bym pozyczyła klatke na tydzien :) Quote
sugarr Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja mieszkam na francesco nullo. Niestety jestem bez samochodu, a żeby się z tym gdzieś zabrać to raczej by się przydał. Także chętnie pożyczę, ale nie bardzo jestem w stanie Ci to gdzieś dostarczyć, raczej odbiór u mnie czy gdzieś w mojej okolicy Quote
kiwi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 oo ja mieszkam niedaleko, dzisiaj wieczorem bede wracac samochodem, ale dosyc pozno, nie przeszkadza ci? wiec nie bedzie problemu Quote
AMIGA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='kiwi']oo ja mieszkam niedaleko, dzisiaj wieczorem bede wracac samochodem, ale dosyc pozno, nie przeszkadza ci? wiec nie bedzie problemu[/quote] Do mnie tez możesz wieczorem wpaść po transporterek:oops:? Bo ja jutro rano wyjeżdżam na działkę i nikogo nie będziew domu, a w poniedziałek już wyjeżdzam na 2 tygodnie na urlop Quote
sugarr Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ok, tylko nie jestem pewna na 100% czy będę w domu. Daj znać trochę wcześniej o której byś była :) Quote
kiwi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 sugar a ok 22-23? w ostatecznosci moga mi ja dac twoi rodzice :) Amiga, to ja juz sobie daruje ten transporterek etraz skoro bede miec kenel :) Quote
doddy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Szukam schroniska w który tak dziwny sposób oznacza swoje psy. Chodzi bowiem o znalezioną asteczkę z tatuażem schroniskowym: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114526[/URL] Może ktoś też skojarzy sunię. Quote
weszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='karusiap']wybiera sie ktos jutro rano do hotelu??[/quote] Ja się zamierzam wybrać ale porą popołudniową. [quote name='kiwi'][B]Mam prośbe, czy jestesmyw stanie zlokalizowac moje transporterki? ;)[/B] [B]poza tym czy ktos dałby rade mi pożyczyć klatke na tydzien?[/B][/quote] Kiwi ja mam twój transporterek po zeszłorocznych maluchach. I dużą kenelówkę też mogę użyczyć. Quote
liryka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 i ja, i ja tez jade do hotelu - wolne miejsca w autku mam :) pora popoludniowa, wyjazd ok. 16.30 Quote
karusiap Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 to super,jakbysmy sie mogly zabrac z kims to z agamika jestesmy chetne:) Quote
kiwi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 i ja pojade :D do hotelu:) weszko, super, bede do ciebie dzwonic jeszcze pytac dokladnie keidy jedziesz do hotelu bo chetnie sie zabiore :) Quote
weszka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No to fajnie :) Będzie cała wycieczka cioteczek :) Quote
AMIGA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Bardzo prosze o wymizianie Benia ode mnie, bo miałam to zrobić osobiście dzisiaj, ale ta pogoda nas odstraszyła :-(. A ja od poniedziałku wybywam z Krakowa na dwa tygodnie i będę w strefie absolutnej ciszy, bo mój staruszek ojczulek nie ma kompa Quote
Recommended Posts