kiwi Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 aga, to były takie zamierzchłe czasy ze nie wiem czy watek wogole jeszcze istnieje an dogo... Quote
AMIGA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='kiwi']plakaty: gawronek został na plakacie gaworkiem, bo sie za pozno zorientowałam, ale wazn z aga wie o co chodzi [B][URL]http://upload.miau.pl/3/98663.doc[/URL][/B] [B]hubercik:[/B] [URL="http://upload.miau.pl/3/98665.doc"][B]http://upload.miau.pl/3/98666.doc[/B][/URL] merlin: [B][URL="http://upload.miau.pl/3/98665.doc"]http://upload.miau.pl/3/98665.doc[/B][/URL][/quote] Buuuuuuuuu i pod Hubercikiem i pod Merlin otwiera mi się plakat Merlin.:-( Quote
agamika Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='AgaG']Miał Wątek..[/quote] a czy od początku nazywal sie Czaruś ? bo ja szukam i szukam, ale znajśc nie moge :shake: P.Oluuuuuuuuuuu , ja mam troche wydrukowanych plakatów od AgiG gAWRONKA i Huberta, to jutro wezme dla Pani ;) Merlin tylko nie mam :shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='AgaG']Wielkie dzięki za plakaty. Jak tylko dotrą wydrukowane będę wieszać i wieszać.. Paulus, Foksia wy też troszkę podrukujecie?[/quote] Wydrukuje Merlinke bo Huberta i gawronika wzielam od was wczoraj. Quote
kiwi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 plakatów bedzie wydrukowanych kolorowych duzo - to bedzie mozna "pobrac" i wieszac i wieszac :) poprawilam juz link w tamtym poscie i jeszcze tu dorzucam plakat huberta [B][url]http://upload.miau.pl/3/98667.doc[/url][/B] i jeszcze jedna prosba - w niedziele jest wystawa kotów i możemy miec puszke, ja mialam isc ale mam w sobote jechac zawiezc ludziom vigo i pokazac - moze go wezma, a w przyszłym tygodniu mam 4 duze gzmainy. po prostu jak bede jezdzic z wiliczki an bielany z vigiem w sobote i jeszcze w niedziele na wystawe to nie zdaze sie nauczyc na swoje egzaminy bo dopadnie mi praktycznie cały weeknd :( vigo generuje takie długi, ze musze probowac go zawieźć do jakiegokolwiek domu, a to dom z ogrodem, wymarzony... czy ktos moglby isc za mnie? :modla: Quote
AgaG Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 podaję rozliczenie: Potwierdzam wpłatę na gawronka (na jego wątku już potwierdziłam) 20 złotych od Iwony Barbary G. było [COLOR=#ff0000][COLOR=darkorchid][B]285.5, teraz jest 305.5 u mnie [/B][/COLOR][/COLOR] Quote
AMIGA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 W sobotę rano jedziemy do hotelu do Lednicy. Sa wolne miejsca - zapraszam, kto ma ochotę pomóc w wyspacerowywaniu naszych wszystkich piesków Quote
Ank@ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 no nie, ja nie mogę w soboty nigdzie jeździć :placz::placz::placz: a paróweczki w lodówce czekają :cool3: Quote
AMIGA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Ank@2']no nie, ja nie mogę w soboty nigdzie jeździć :placz::placz::placz: a paróweczki w lodówce czekają :cool3:[/quote] Ojeeeej, a długo juz czekają?? Może je lepiej wymienić na swieższe?? :evil_lol:;) Quote
Ank@ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 nie czekają długo :evil_lol: chętni są na paróweczki :cool3: najwyżej Gaworek je zje. Quote
kiwi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 czy napewno nikt nie da redy isc ani na chwile w niedziele na tę wystawę? ja naprawde nie dam rady, niech sie ktos zlituj :( no ni wierze ze nikt nagle ni znajdzie 2 godzin nawet w niedziele :( Quote
paulus Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Trochę plakatów zostawiłem u p. Tomka w hotelu można brać i wieszać. Quote
erka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Bardzo pilnie jest mi potrzebny tel do sugarr, czy ktoś zna? Quote
jotpeg Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 nie macie kogos chetnego na czarnego (mix) jamnika? Iwop znalazla taka bide (a'la jamnik), nie ma co z nia zrobic, ma mieszkac u pijaka :shake: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112280[/url] Quote
AgaG Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='paulus']Trochę plakatów zostawiłem u p. Tomka w hotelu można brać i wieszać.[/quote] już je wziełam. dzieki paulus. Quote
AgaG Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Jak już napisałam w podpisie od 13 czerwca do 2 lipca mnie nie będzie. Bardzo proszę Krakusy by nie zapominały o psiakach, które ściągneęam do hotelu: od wczoraj przebywa tem zagłodzony Michaś, nadal tkwi Wigo, a na Łużyckiej jest Hubert.. u Oli na tymcxzasie merlin a od poniedziaku na tymczasie u niej będzie niewidomy gawronek.. .będe pod telefonem jakby co..Dzięki pomocy syna właścicieli Eliota i jego kolegów zawiśnie kilkaset plakatów niektórych psiaków w ciągu najbliższych dni..(Gawronek, Merlin, Hubert) Quote
Aga & Amber Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Witam Krakow na seterach pojawiło sie info o gordonie w krakowskim schronie czy jest na tym watku ktos kto mogłby sie rozeznac w sytuacji moze ktos go juz widział ,do schronu trafił w srode z gory dziekuje za wszelka pomoc Quote
Ank@ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 w internecie znalazłam kilka ogłoszeń od jednej osoby, która szuka pieska jakiś czas Przyjmę półrocznego lub rocznego pieska z Krakowa. Piesek powinien być zaszczepiony przeciwko wściekliźnie oraz nosówce a także powinien posiadać aktualną książeczkę zdrowia. Proszę o kontakt pod numerem telefonu: 513-54-78-10 [B][SIZE=2]i jeszcze coś takiego [/SIZE][/B] [B][SIZE=2]Przyjmę młodego grzecznego spokojnego ułożonego kundelka rocznego lub półtorarocznego.Kraków tel: 507-233-377[/SIZE][/B] czy ktoś z Was zna te osoby i odradzałby oddanie im psa ? jutro zadzwonię pod te numery popytam jeszcze .... Quote
kiwi Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [B][COLOR=Red]UWAGA!! ZAGINELA PSOTKA!!![/COLOR][/B] WCZORAJ USIEKłA Z DOMU I DO DZISIAJ NIE WROCIłA :cry: [B]MIESZKAłA W PODłężU KOłO NIEPOłOMIC!! WSZELKA POMOC POTRZEBNA! JA WYDRUKUJE PLAKATY TYLKO POTZREBNY MI KTOS KTO DA RADE TAM PODJECHAC I PODRZUCIC JE RODZINIE!!! :modla: czy ktos jeszcze da rade podrukowac?? moga byc czarno białe lub nawet xero!! plakat psotki - ma na imie kira traz [/B][B][url]http://upload.miau.pl/3/99391.doc[/url][/B] Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Ank@2']w internecie znalazłam kilka ogłoszeń od jednej osoby, która szuka pieska jakiś czas Przyjmę półrocznego lub rocznego pieska z Krakowa. Piesek powinien być zaszczepiony przeciwko wściekliźnie oraz nosówce a także powinien posiadać aktualną książeczkę zdrowia. Proszę o kontakt pod numerem telefonu: 513-54-78-10 [B][SIZE=2]i jeszcze coś takiego [/SIZE][/B] [B][SIZE=2]Przyjmę młodego grzecznego spokojnego ułożonego kundelka rocznego lub półtorarocznego.Kraków [/SIZE][/B] [B][SIZE=2]tel: 507-233-377[/SIZE][/B] czy ktoś z Was zna te osoby i odradzałby oddanie im psa ? jutro zadzwonię pod te numery popytam jeszcze ....[/quote] Własnie z echa miasta dzwoniła do mnie pani z pod nr.513 54 78 10 Quote
Ank@ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 dziwna ta pani :shake: rozmawiałam z nią, powiedziała, że szuka psa dla chorego syna. Była podobno dzisiaj rano w schronisku, kiedy do niej dzwoniłam i powiedziałam o Gaworze chciała po niego od razu przyjechac. Nie pytała o nic, tylko o szczepienia. Kiedy powiedziałam, że trzeba podpisać umowę adopcyjną zamilkła , a kiedy dodałam, żeby się zastanowiła szybko skończyła rozmowę. Quote
karusiap Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Ank@2']dziwna ta pani :shake: rozmawiałam z nią, powiedziała, że szuka psa dla chorego syna. Była podobno dzisiaj rano w schronisku, kiedy do niej dzwoniłam i powiedziałam o Gaworze chciała po niego od razu przyjechac. Nie pytała o nic, tylko o szczepienia. Kiedy powiedziałam, że trzeba podpisać umowę adopcyjną zamilkła , a kiedy dodałam, żeby się zastanowiła szybko skończyła rozmowę.[/quote] do mnie tez dzwonila o szczeniaki,powiedzialam o wizycie i umowie i w sumie nie odmowila,ale potem powiedziala ze ida wakacje,oni beda wyjezdzac i nie wie czy chce nadal psa:shake: Quote
Recommended Posts