Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karusiap']U RENDI PODBRAMKOWA SYTUACJA:(
PAN ZMARL:(
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10094180#post10094180[/URL][/quote]

O Bogooowie!

Posted

[quote name='kiwi']pilnie szukam chetnego ktory pomoze mi w transporcie astry do doktora i z powrotem do hotelu, ew ktos kto sam chcialby sie wybrac np jutro przed południem. ja niestety mam zajęcia do 21 a to juz za pozno zeby potem do hotelu wracac....
szkoda mi tej suki a ja mam na glowie tyle ze skozda gadac, 3 psy mi dzisiaj chcieli zwracac, wczoraj zmarła moja babacia i po prostu nie wyrobie....[/quote]

Kiwi, nie odczytałaś dzisiaj mojego sms-a?
Mialaby Astra już dzisiaj na miejscu w hotelu pobraną krew, bo akurat weci byli u kilku psów. Ale nie mogłam decydować za Ciebie skoro się nie odezwałaś.

Posted

Marlin wróciła do oli... UFFF

Posted

dzwoniła dzisiaj jakaś Pani w sprawie ogłoszeń o Gaworku. Jest zainteresowana adopcją, ale pyta czy można zobaczyć pieska na żywo - nie wiem jak to jest w schronisku. Nie minęło jeszcze 14 dni od przyjęcia go do schroniska - można go będzie zobaczyć mimo to ?
Jeżeli ta Pani by się zdecydowała, to załatwiać adopcję przez schronisko, czy też na własna rękę ( z podpisaniem umowy adopcyjnej itp. )?

Posted

Czy ktoś widział podobnego psiaka? Schroniska, hotele. Zaginął w lutym.
Ludzie nie bardzo wiedzieli jak szukać.
[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/9664/rydzykrs4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ank@2']dzwoniła dzisiaj jakaś Pani w sprawie ogłoszeń o Gaworku. Jest zainteresowana adopcją, ale pyta czy można zobaczyć pieska na żywo - nie wiem jak to jest w schronisku. Nie minęło jeszcze 14 dni od przyjęcia go do schroniska - można go będzie zobaczyć mimo to ?
Jeżeli ta Pani by się zdecydowała, to załatwiać adopcję przez schronisko, czy też na własna rękę ( z podpisaniem umowy adopcyjnej itp. )?[/quote]

Możesz doprowadzić za zgodą kierownictwa do adopcji warunkowej, to znaczy gdyby właściciel psa się znalazł, jego nowa pani musi go oddać. Umowa schroniskowa jest krótka i zawiwra tylko bardzo ogólne zobowiazenie do zapewnienia dobrych warunków bytowych, nie trzymania na uwięzi i sterylizacji. problem polega na tym jednak, że skoro oddałas psa do schronu i nie adoptowałaś go, więc tylko od dobrej woli pani zależy, czy Ci to zechce podpisać Twoją umowę. ja podpisuję zawsze umowę własną, która ma mnóstwo punktów, nie wydam psa komuś, kto się nie zobowiąże do tego, co tam jest.

Posted

Mam ogrooomną prośbę! Szukam bardzo pilnie kogoś, kto by zaprezentował Bendżiego - staruszka sznaucia w programie Kundel Bury :modla::modla:

Posted

[quote name='AMIGA']Mam ogrooomną prośbę! Szukam bardzo pilnie kogoś, kto by zaprezentował Bendżiego - staruszka sznaucia w programie Kundel Bury :modla::modla:[/quote]
[COLOR=red]BARDZO WAZNE!!!!!SZANSA DLA BENDZIKA[/COLOR]

Posted

[quote name='karusiap']uff monita ratuje sytuacje;)

a czy ktos wybiera sie np w piatek rano do hotelu??[/quote]

Dzięki wielkie [B]Monita.:loveu:[/B]
W piatek niestety nie mogę jechac do hotelu ani przez cały wekend też raczej nie, bo muszę jechać na działkę.:-(

Posted

Podaję rozliczenie: było: [COLOR=#9932cc]przyszło 130 złotych z bazarku Sylwinki:loveu::loveu: wielkie dzięki!! mamy więc 668. zaraz policzę ile z tego pojdzie na dług Wigusia...uf on siedzi i siedzi w hotelu
Sylwinka mi przywiozła osobiscie poduchę z bazarku za 17 złotych, która wylicytowałam, więc mamy 668+17 czyli 685 złotych[/COLOR]

jest: za hotel płaciłam tylko najpilnijsze długi psów które poszły do domów, tupet 195 i Stokrotka 75 razem 270, do tego szelki Steny 9.50 (są teraz u mnie i czekają na adopcje Steny, bo Pan Tomek kazał zdjąć), szelki dla merlin 20. Smycz sposnsorowała Ola, a drugą miałam. Stan obecny to 385 minus gigantyczne długi (kotuy pani Ludmiły, koljena rata Wigusia, sunia z Olszy pod opieką patii w hotelu, psy Kiwi ... katastrofa finansowa... cos trzeba wymyslić...

Posted

podaję rozliczenie: było: za hotel płaciłam tylko najpilnijsze długi psów które poszły do domów, tupet 195 i Stokrotka 75 razem 270, do tego szelki Steny 9.50 (są teraz u mnie i czekają na adopcje Steny, bo Pan Tomek kazał zdjąć), szelki dla merlin 20. Smycz sposnsorowała Ola, a drugą miałam. Stan obecny to 385 minus gigantyczne długi (kotuy pani Ludmiły, koljena rata Wigusia, sunia z Olszy pod opieką patii w hotelu, psy Kiwi ... katastrofa finansowa... cos trzeba wymyslić...

Patia ile siedzi ta sunia która miała wyrywane ząbki? odkąd jest w hotelu? może dziś znajde moment i policzę długi hotelowe i których wiem:roll:

Posted

[quote name='AgaG']Patia ile siedzi ta sunia która miała wyrywane ząbki? odkąd jest w hotelu? może dziś znajde moment i policzę długi hotelowe i których wiem:roll:[/quote]

od 13 kwietnia , moze jej jednak załozymy watek ? Dziś wieczorem robię pierwsze Allegra , trzeba ją ogłaszać

Posted

Załózmy jej wątek bo nikt o niej nie wei, a może ktos się ulituje i cos na nią wpłaci:oops::oops:?

Posted

[quote name='Patia']od 13 kwietnia , moze jej jednak załozymy watek ? Dziś wieczorem robię pierwsze Allegra , trzeba ją ogłaszać[/quote]

moja odpowiedź powyzej :p żeby mała miała watek

Posted

[SIZE=3][COLOR=red]Czy naprawdę nikt nie może odwieźć bendziego z programu do hotelu dzis po 20?? jeju Ola nie może być tak eksploatowana!!! dziś jechała do Gliwic po dwa wyrzucone szczeniaki (są juz na Łuzyckiej), ma stado psów, w tym na tymczasie uciekninierkę Merlin proszę o pomoc!!! Ola się w końcu wycofa jak tak dalej będzie... błagam ...[/COLOR][/SIZE]

Posted

mąż TWEEty Robert pojedzie po bendziego..uff ratuje sytuacje WIElkie dzięki!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

kto moze pozyczyż klatke łapkę dla kota połdzikiego? pani pewna dostała mój nr od wetki i prosi o pomoc