AgaG Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Za Myślenice, ale tamremonty drogowe, a Ola ma wyjazd, a poza tym muszę być w pogotowiu telefonicznym, bo Cyganek ma ogłoszenia. Quote
AgaG Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 w sobotę bedąc po eltona będe się rozliczać z Panem Tomkiem.. Sytuacja jest taka dług Vigo wilczastego z chorymi oczami to 630, [B]pokryje go w całości niemal wpłata od pana Igora przelana na konto hotelu, bardzo dziekuję!!:loveu::loveu: [/B] [B]pozostałe długi októrych wiem:p to 30 Vigo, 390 Elton (od 11 marca nieplacony do soboty 5 kwietnia licząc), [/B] Tak więc: fizycznie wpłacam 30 + 390 = 420. Jutro sterylkę ma sunia frezja wraz z 15 innymi zabrana z pewnego pseudoschronu, wydawałam ją w cieczce, więc sterylki nie mogła mieć wczesniej. Za sterylkę zapłaci znów Ola..:loveu::loveu: W kasie zostaje 807-420= 387 jednak dostałam informację o poważych wydatkach tymczasu na chorujacego Cygaro.. muszę tam zadzwonić. Quote
Anashar Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czy ktoś jutro rano, ok. 9-10 jedzie do hotelu? Ma przyjechać pan zainteresowany Łapką a nie ma transportu :placz: Quote
Yorija Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Anashar']Niestety nie[/quote] O której chcecie jechać/wyjechać? Quote
Yorija Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Anashar']Niestety nie[/quote] 8:30 proszę się stawić pod moją klatką :-) Agamika powinna wiedzieć gdzie. Może być? Quote
AgaG Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Kto mający autko pojedzie ze mną jutro po 18 do hotelu po Cyganka (krecika) i potem do domu na os. Rząka? okolice Prokocimia.. niestety jest tam drugi pies więc jesli Cyganek będzie go atakował trzeba się liczyć z jazda z powrotem... ale to byl jedyny sensowny telefon z dziennika jak na razie Quote
Faro Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Jagienka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 15 sztuk... z tego powodu nie lubie wiosny i lata... :angryy:[/quote] Nie 15 tylko 5 ( trochę mar.gajko namnozyła tych kleszczy, ale nawet 5 to i tak dużo) Quote
sugarr Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mam do oddania [B]klatkę dla 3 szczurów[/B], prawie nową bez "pułeczek" (można dokupić lub dorobić), wiem że były też jakieś świnki morskie w potrzebie, ta klatka jest za wysoka dla świnki, ale wystarczająco duża więc np na DT możnaby świnkę w niej trzymać, oraz [B]klatkę dla jednego szczura[/B] czy np dwóch chomików, troszke starszą ale może się przydać Mam też [B]klatkę[/B] [B]dla psa wielkości onka[/B], jest mi na codzień potrzebna, ale gdyby była potrzebna do jakiegoś transportu, lub czegoś innego na górka kilka dni to pamiętajcie, że mam i chętnie pożyczę Quote
AgaG Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='AgaG']Kto mający autko pojedzie ze mną jutro po 18 do hotelu po Cyganka (krecika) i potem do domu na os. Rząka? okolice Prokocimia.. niestety jest tam drugi pies więc jesli Cyganek będzie go atakował trzeba się liczyć z jazda z powrotem... ale to byl jedyny sensowny telefon z dziennika jak na razie[/quote] :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Anetka83 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hej:) mam pytanko... ma ktoś telefon do Pani Eli - Lukomanki??? Napisała do mnie ze bedzie dzisiaj nad Wisłą... chciałabym sie z nią spotkac no bo w końcu u niej nasza Nuka spedziła dwa tygodnie po sterylce:) Bardzo proszę !!! Quote
karusiap Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 POszukuje transportu z Krakowa do Rybnika na 10,11 .04 lub do Katowic 12.04,dla mlodziutkiej dobeczki i dla mnie:smile: Quote
kiwi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 przywiozłysmy do hotelu dzisiaj z weszka dwa jamniki ze schroniska - czarne podpalane i stokrotke co byla w azylu 4 lata. weszka ma troche fot, ale biedna pewnie teraz pierze samochod bo stokrotka rzygnęła :ekmm: :ekmm: rzecz jasna pod plandekę, miedzy siedzenia :chaos: Quote
AgaG Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dzięki Kiwuś za stokrotkę... super.. :lol: i jamniorki też. w śród jamniorków jest też jamnik o imieniu Bestia? bardzo agresywny do psów? Quote
karusiap Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bestia ma takie swoje male odchylki,np pozwoli sobie zpaiac smycz ale zdjac juz nie bardzo,a czasem jest calkiem mily;) Quote
kiwi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 nie, nie bestii nie ma oba jamniki sa bardzo miłe. Quote
weszka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='kiwi']przywiozłysmy do hotelu dzisiaj z weszka dwa jamniki ze schroniska - czarne podpalane i stokrotke co byla w azylu 4 lata. weszka ma troche fot, ale biedna pewnie teraz pierze samochod bo stokrotka rzygnęła :ekmm: :ekmm: rzecz jasna pod plandekę, miedzy siedzenia :chaos:[/quote] Spoks. Mata wyprana schnie na balkonie, za siedzenie wezmę się za chwilę :cool3: Foty zgrywam tylko gdzie je wklejać? Tutaj czy będą mieć swoje wątki? [quote name='karusiap']Bestia ma takie swoje male odchylki,np pozwoli sobie zpaiac smycz ale zdjac juz nie bardzo,a czasem jest calkiem mily;)[/quote] Ja też miałam takiego jamnika. Jak wrócił zmęczony ze spaceru to dopiero jak odpoczął można mu było smycz i obrożę zdjąć :diabloti: EDIT: Założyłam wątki jamnikom [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109123[/URL] i Stokrotce [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9878478#post9878478[/URL] Quote
Anashar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Od jakiegoś tygodnia - dwóch przy alejack trzech wieszczów pałeta się mały żółty piesek bez obroży. Jest wychudzony i zaniedbany. Widuje go często, ale zawsze jestem wtedy z psem więc nic zrobić nie mogę. Nie słyszał ktoś o zaginięciu podobnego psiaka? Kurka, nie wiem co robić :shake: [IMG]http://download.anashar.net/dogo/hotelik-5.04.-08/bezdomny/1.jpg[/IMG] [IMG]http://download.anashar.net/dogo/hotelik-5.04.-08/bezdomny/2.jpg[/IMG] [IMG]http://download.anashar.net/dogo/hotelik-5.04.-08/bezdomny/3.jpg[/IMG] Quote
AMIGA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wybieram się jutro rano do hotelu. Kto ma ochotę? Wybiera się już jedna osoba, ale 3 miejsca sa jeszcze wolne. Ręce są potrzebne do wyprowadzenia piesków:p Quote
AMIGA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No tak, ale po południu można dopiero po godz. 17:-( Quote
AMIGA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mam pytanie i wielka prośbę Czy byłaby możliwość zapisania Bendziego do kolejki do programu "Kundel bury"? Bendzi jest w hotelu juz prawie 3 miesiące, zainteresowanie nim jest zerowe z ogłoszeń. To 12 letni pies , w złym stanie który trafił z mieszkania wprost do budy na pole :-(, w hotelu nie ma szans na pełne dojście do Siebie. To jest link do jego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104797[/URL] Bendzi ma zalecone 2 - 3 razy w tygodniu kąpiele w specjalnym szamponie, bo ma ogromne łysiny i bardzo zmienioną skórę, a w hotelu jest to niemozłiwe do wykonania. Ma tez paskudną odleżyne i wet jasno powiedział, ze w hotelowych warunkach jej sie nie wyleczy. Dodatkowo bardzo nas martwi to, że Bendżik stale chudnie A my juz nie wiemy gdzie jeszcze go ogłaszać:shake: Quote
karusiap Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 czy ktos moze wybrac sie porobic foty? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65552&page=36[/URL] Quote
liryka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 karusia, daleko to? przesiadlam sie do mojego staruszka i poza granice krakowa nie wyjade, ale w poblize moge podjechac z aparatem, jesli to bardzo awaryjne, to ewentualnie bardzo tymczasowy tymczas (wyjazdy) Quote
Recommended Posts