Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mar.gajko']Niestety już sie pojawiły kleszcze.
W hoteliku w Wuieliczce wysyp okropny. Dziś Faro "zdjęła" z Sandry 15 szt.
Trzeba zabezpieczać psy p. kleszczom.[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 15 sztuk... z tego powodu nie lubie wiosny i lata... :angryy:

Posted

[B]Uwaga na adopcje szczeniaków i młodych psów!!![/B]

Młoda dziewczyna z Michałowic pod Krakowem.
Nr telefonu zaczynający sie na 888 *** ***. Chciała adoptować szczeniaka z Kielc. Przez telefon bardzo miła i sprawiająca dobre wrażenie.
Na miejscu - tragedia. Syf i zagłodzony pies na łańcuchu.
Na pewno będzie szukała jego następcy.

Posted

A ja się przypominam z bazarkiem z pieknymi klamerkami na hotel i leczenie dziadzia Benjego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108338[/URL]

Posted

ON-kę widziano pod szkołą w Luborzycy. Ale jak pojechaliśmy to jej nie było :shake:

Michałowice nie są tak blisko Słomnik. To wieś, gdzie buduje się nowe osiedla domków jednorodzinnych. Bardzo modna wieś, gdzie metr ziemi kosztuje majątek. Ale jest też stara wieś, z wsiowymi tradycjami :angryy:

Posted

Mnie się właśnie ta nasza część Michałowic wydawała bardzo cywilizowana. Z Fuksem spotykamy na spacerach same zadowolone z życia psy...
Ale będę bardziej uważać teraz....

Za ONką też będę się rozglądać - nie masz jakichś zdjęć?

Posted

a ja chciałam powiedziec ze Basia i Sylwinka sa nieziemskie :loveu:
Czadowe były juz do tej pory rzecz jasna :D ale w srode wam powiem czemu sa jeszcze bardziej czadowe :D
NARAZIE TAJEMNICA!!!

Guest Rennatta
Posted

[quote name='tamb']Sąsiadka prosiła o pomoc w znalezieniu kogoś kto mógłby (odpłatnie bo pytała o firmę godną zaufania) wyprowadzać przez kilka dni małego, 7-letniego pieska. Starsza pani nie ma siłły a pan na kilka dni idzie do szpitala. Piesek mieszka przy ul Lea. Może ktoś z dogo mieszka w pobliżu?[/quote]

To dalej aktualne?

Posted

[quote name='Rennatta']To dalej aktualne?[/quote]

moja córka tam dzwoniła i już nieaktualne.

Przy okazji bardzo dziękuje karusiap za zaangażowanie w kocie łapanki.:loveu: świetnie sobie radzi!

Posted

[quote name='Tweety']moja córka tam dzwoniła i już nieaktualne.

Przy okazji bardzo dziękuje karusiap za zaangażowanie w kocie łapanki.:loveu: świetnie sobie radzi![/quote]
cala przyjemnosc po mojej stronie:lol:

Posted

[quote name='kiwi']a mozemy po drodze zawiezc bitego jamola? dom na trasie do wieliczki i w piatek z ranca pani da rade :)[/quote]

A możesz coś dokładniej? Czy ta pani ma z nami jechać? Bo nie wiem ile mam miejsc zaklepać. I czy zawozimy psa do hotelu? I jesli ta pani też jedzie, to czy zdaje sobie sprawę, że my jedziemy tam wybiegać wszystkie psy, które się da wybiegać?

Posted

Wątek starszego, niewidomego, łagodnego i spokojnego psa, od ponad trzech lat w schronisku.
[B][SIZE=4]Trufel:[/SIZE][/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9836584#post9836584[/URL]

[B]Tola i Złom:[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9837300#post9837300[/URL]

Posted

[quote name='karusiap']zmiescimy sie z Jagienka jeszcze?[/quote]

No własnie cały czas czekam, co [B]kiwi[/B] odpowie. Bo miała jechać[B] kiwi[/B] i [B]agamika.[/B] wtedy byłyby jeszcze dwa miejsca wolne. A [B]kiwi[/B] ma teraz jakieś plany "jamnikowe" i nie wiem co ona ma dokładnie na myśli.

Posted

[quote name='kiwi']juz załatwiłam jamnika w inny sposob, mozemy jechac bez przeszkod :)[/quote]
Załatwiłaś jamnika????????:crazyeye:Biedny jamniś ;)