irenaka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Mar.Gajko to pewnie będą już wszędzie. Dziękujemy za wiadomość, bo to znaczy, że musimy zabezpieczać szybko. Quote
Jagienka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='mar.gajko']Niestety już sie pojawiły kleszcze. W hoteliku w Wuieliczce wysyp okropny. Dziś Faro "zdjęła" z Sandry 15 szt. Trzeba zabezpieczać psy p. kleszczom.[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 15 sztuk... z tego powodu nie lubie wiosny i lata... :angryy: Quote
AMIGA Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Lubieć można, tylko psy trzeba koniecznie zabezpieczyć! Ja lato uwielbiam, a już wiosnę to kocham, ale kleszczy [COLOR=red][B]NIE!!![/B][/COLOR] Quote
Camara Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [B]Uwaga na adopcje szczeniaków i młodych psów!!![/B] Młoda dziewczyna z Michałowic pod Krakowem. Nr telefonu zaczynający sie na 888 *** ***. Chciała adoptować szczeniaka z Kielc. Przez telefon bardzo miła i sprawiająca dobre wrażenie. Na miejscu - tragedia. Syf i zagłodzony pies na łańcuchu. Na pewno będzie szukała jego następcy. Quote
Ela_and_Krzys Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :( a myślałam że Michałowice to porządna wieś... ;) Camara, ONka się znalazła? Quote
AMIGA Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No niestety - Michałowice są chyba w pobliżu Słomnik, gdzie była wytwórnia smalcu? Dobrze pamiętam? Quote
AMIGA Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A ja się przypominam z bazarkiem z pieknymi klamerkami na hotel i leczenie dziadzia Benjego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108338[/URL] Quote
Camara Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ON-kę widziano pod szkołą w Luborzycy. Ale jak pojechaliśmy to jej nie było :shake: Michałowice nie są tak blisko Słomnik. To wieś, gdzie buduje się nowe osiedla domków jednorodzinnych. Bardzo modna wieś, gdzie metr ziemi kosztuje majątek. Ale jest też stara wieś, z wsiowymi tradycjami :angryy: Quote
Ela_and_Krzys Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Mnie się właśnie ta nasza część Michałowic wydawała bardzo cywilizowana. Z Fuksem spotykamy na spacerach same zadowolone z życia psy... Ale będę bardziej uważać teraz.... Za ONką też będę się rozglądać - nie masz jakichś zdjęć? Quote
Camara Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Ela_and_Krzys']... Za ONką też będę się rozglądać - nie masz jakichś zdjęć?[/quote] nie zdążyłam jej zrobić :cool1: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Camara']nie zdążyłam jej zrobić :cool1:[/quote] Małgosiu ,a może suczka wróciła do domku tak jak łapka do hotelu? Quote
sylwinka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nowy bazarek na Kraków [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9833788#post9833788[/url] prosimy o podnoszenie:loveu::loveu: Quote
kiwi Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 a ja chciałam powiedziec ze Basia i Sylwinka sa nieziemskie :loveu: Czadowe były juz do tej pory rzecz jasna :D ale w srode wam powiem czemu sa jeszcze bardziej czadowe :D NARAZIE TAJEMNICA!!! Quote
AMIGA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Zapraszam w piątek rano na eskapadę do hotelu. Sa jeszcze wolne miejsca. Quote
kiwi Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 a mozemy po drodze zawiezc bitego jamola? dom na trasie do wieliczki i w piatek z ranca pani da rade :) Quote
Guest Rennatta Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='tamb']Sąsiadka prosiła o pomoc w znalezieniu kogoś kto mógłby (odpłatnie bo pytała o firmę godną zaufania) wyprowadzać przez kilka dni małego, 7-letniego pieska. Starsza pani nie ma siłły a pan na kilka dni idzie do szpitala. Piesek mieszka przy ul Lea. Może ktoś z dogo mieszka w pobliżu?[/quote] To dalej aktualne? Quote
Tweety Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Rennatta']To dalej aktualne?[/quote] moja córka tam dzwoniła i już nieaktualne. Przy okazji bardzo dziękuje karusiap za zaangażowanie w kocie łapanki.:loveu: świetnie sobie radzi! Quote
karusiap Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Tweety']moja córka tam dzwoniła i już nieaktualne. Przy okazji bardzo dziękuje karusiap za zaangażowanie w kocie łapanki.:loveu: świetnie sobie radzi![/quote] cala przyjemnosc po mojej stronie:lol: Quote
AMIGA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='kiwi']a mozemy po drodze zawiezc bitego jamola? dom na trasie do wieliczki i w piatek z ranca pani da rade :)[/quote] A możesz coś dokładniej? Czy ta pani ma z nami jechać? Bo nie wiem ile mam miejsc zaklepać. I czy zawozimy psa do hotelu? I jesli ta pani też jedzie, to czy zdaje sobie sprawę, że my jedziemy tam wybiegać wszystkie psy, które się da wybiegać? Quote
Jagienka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wątek starszego, niewidomego, łagodnego i spokojnego psa, od ponad trzech lat w schronisku. [B][SIZE=4]Trufel:[/SIZE][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9836584#post9836584[/URL] [B]Tola i Złom:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9837300#post9837300[/URL] Quote
karusiap Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='AMIGA']Zapraszam w piątek rano na eskapadę do hotelu. Sa jeszcze wolne miejsca.[/quote] zmiescimy sie z Jagienka jeszcze? Quote
AMIGA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='karusiap']zmiescimy sie z Jagienka jeszcze?[/quote] No własnie cały czas czekam, co [B]kiwi[/B] odpowie. Bo miała jechać[B] kiwi[/B] i [B]agamika.[/B] wtedy byłyby jeszcze dwa miejsca wolne. A [B]kiwi[/B] ma teraz jakieś plany "jamnikowe" i nie wiem co ona ma dokładnie na myśli. Quote
kiwi Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 juz załatwiłam jamnika w inny sposob, mozemy jechac bez przeszkod :) Quote
AMIGA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='kiwi']juz załatwiłam jamnika w inny sposob, mozemy jechac bez przeszkod :)[/quote] Załatwiłaś jamnika????????:crazyeye:Biedny jamniś ;) Quote
Recommended Posts