Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podaję rozliczenie: było 694 - 250 sterylka i leczenie Nusi (suczki z martwymi płodami w brzuchu)
- 290 rozliczenie za szczeniaki i jamnika (w tym 6o : antybiotyk, psikadło i surowica dla jaminika z radomia Kiwika w hotelu, 12o kroplówki dla sczeniaków z siewierza, karma dla psów wrazliwych - joszko), 110 karma dla szczeników)
95 leczenie suczki owczarki

694-250-290-95= 59

[COLOR=red]wpłynęło 50 złotych od Amiga [/COLOR]:loveu::loveu:
[COLOR=red]mamy 109 minus długi hotelowe i rosnace długi u wetów...
[/COLOR]powinnam tez zwrócić oli która zalozyła 150 na zapas surowicy sprowadzony z Łodzi..KATASTROFA!!!

[COLOR=red]TERAZ wpłynęło 135 OD sYLWINKI Z JEJ BAZARKÓW!!!
RAZEM 109 + 135 = 244 [/COLOR]

Posted

[quote name='karusiap']moze ma ktos czas i ochote na wycieczke w srode lub czwartek rano do hotelu i zabranie mnie oraz Jagienki ze soba??:lol:[/quote]

A nie może być piątek?:p

Posted

Bardzo prosze o pomoc , przy zwierzakach z harbutowic.
Od przyszlego tygodnia Irenka chwilowo wycofuje sie z pracy na rzecz zwierzat i zostaje sama z 4 naszymi bidami ,ktore sa w niepolomicach oraz 3 szczeniakami z harbutowic ,ktore sa w hotelu w podlęzu.
Psy z harbutowic do programu przywozi kierowca tozu ,my je zawozilismy po programie do hoteliku albo do domków ale jeżeli nie znajda sie osoby do pomocy zarowno do pokazania zwierzat w kundlu jak i do zawiezienia do potencjalnego domku beda musialy wracać do harbutowic ,a z tamtad nikt nie da rady je wyadoptowac.
Ja sama moge zabrac bez pomocy w aucie tylko jednego psiaka z niepolomic lub harbutowic.

Posted

Ma kto Roksię przywieźć z hotelu i pokzać w "Kundlu' chciałabym by jechała...

Posted

[quote name='AgaG']Ma kto Roksię przywieźć z hotelu i pokzać w "Kundlu' chciałabym by jechała...[/quote]
O rany byłoby super, tylko wtedy jeszcze czy ktos byłby chetny do wystapienia z psiakiem, z którym ja miałam wystąpić piewrotnie, ale tak to wystapiłabym z Roksą jakby było zastępstwo...
Prosimy o pomoc!!

Posted

A nie ma żadnych następstw wizyty u Roksi miłego małżeństwa w niedzielę? Jak odwoziłam Bendżiego po szpitalu, to przyjechali do hotelu jacyś państwo ze smakołykami dla Roksi i wiedziałam, że szli z Roksią na spacer. A już miałam taką wielką nadzieję, ze może to nowi państwo Roksi:shake:

Posted

[quote name='AMIGA']A nie ma żadnych następstw wizyty u Roksi miłego małżeństwa w niedzielę? Jak odwoziłam Bendżiego po szpitalu, to przyjechali do hotelu jacyś państwo ze smakołykami dla Roksi i wiedziałam, że szli z Roksią na spacer. A już miałam taką wielką nadzieję, ze może to nowi państwo Roksi:shake:[/quote]
Ze mną nikt się nie kontaktował w tej sprawie, podejrzewam, ze to niedoszła Pani Roksy... ale z tego co mówiła, odwiedzać ją może o adopcji niestety nie było słowa...

Posted

[quote name='Jagienka']O rany byłoby super, tylko wtedy jeszcze czy ktos byłby chetny do wystapienia z psiakiem, z którym ja miałam wystąpić piewrotnie, ale tak to wystapiłabym z Roksą jakby było zastępstwo...
Prosimy o pomoc!![/quote]
Jagienka najważniejsza jest teraz Roksa więc nie martw się kto wystapi z z harcica -myslę że Karolinka wystapi z nia , Kinga z jednym szczeniakiem ,ja z drugim i potrzebujemy kogos do 3 szczeniaka , i myslę ze nie jest to takie trudne i ktoś nam pomoże?

Posted

Czy jesli Niusia nie znajdzie domu w "Kundlu"...ktoś może ją przechowac na parę dni? nie załatwia się w domu, nie demoluje, ideał. ewa wyjeżdzaw piątek, a suczka jest
tak lekliwa że do hotelu nie [owinna teraz iść, jest po sterylce poza tym.. może być płatny tymczas ...Bardzo proszę!!:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: tun watek Niusi: Słodka Niusia malutka
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9514962#post9514962"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...62#post9514962[/URL]

Posted

kurcze szkoda ze mam zazdrosna sunie:-( i mame która mi nie pozwoli, ja bym przechowała :pale tak do roku zamierzam kupić sobie ogródek dzialkowy,wiec jak będzie jakiś cięzki przypadek i nie będzie gdzie ulokować psiaka to ja będe do usług :eviltong:

Posted

[quote name='eliza_sk']też byśmy chciały mieć w świętokrzyskim takie problemy :([/quote]
wiesz....mamy duzo innych problemow,to ze o nich nie pisze nie znaczy ,ze ich nie ma...a osoby do Kundla sa potrzebne by wlasnie te nasze malenkie problemy jak kilkanascie bezdomnych psow,chorych, plus nasze dlugi itp...rozwiazywac pomalutku

aha a tak przy okazji to nasz problem sie rozwiazal, Kropcia pomoze:)

Posted

[quote name='karusiap']wiesz....mamy duzo innych problemow,to ze o nich nie pisze nie znaczy ,ze ich nie ma...a osoby do Kundla sa potrzebne by wlasnie te nasze malenkie problemy jak kilkanascie bezdomnych psow,chorych, plus nasze dlugi itp...rozwiazywac pomalutku

aha a tak przy okazji to nasz problem sie rozwiazal, Kropcia pomoze:)[/quote]

Nie miałam nic złego na myśli przecież. Fantastycznie by było, żeby w obliczu tych wszystkich nieszczęść każdy miał taki problem jak deficyt osób do programu TV. Doskonale wiem, że nasze sytuacje pewnie niewiele się od siebie różnią niestety :placz:

Posted

Ja tez nie mialam nic zlego;)Mniej wiecej orientuje sie w Waszej sytuacji i naprawde podziwiam Was za to co robicie bo wiem,ze lekko nie jest:(
Trzymajcie sie,jakos musimy pomalutku sobie wszyscy radzic....

Posted

[B]AgaG[/B] widziałam że pisałaś na wątku AFN że nie możesz się dostać na forum AFN żeby zobaczyć jak jest z kasą. Ja mam wejście i popatrzyłam - Psy Krk PLN 20,94 :(

Posted

[quote name='AgaG']Czy jesli Niusia nie znajdzie domu w "Kundlu"...ktoś może ją przechowac na parę dni? nie załatwia się w domu, nie demoluje, ideał. ewa wyjeżdzaw piątek, a suczka jest
tak lekliwa że do hotelu nie [owinna teraz iść, jest po sterylce poza tym.. może być płatny tymczas ...Bardzo proszę!!:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: tun watek Niusi: Słodka Niusia malutka
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9514962#post9514962"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...62#post9514962[/URL]
__________________[/quote]
Aga mam nadzieje że ktoś przechowa Nusie na pare dni ,a potem jak by taka dobra dusza się znalazła bardzo bym prosila tez o ten DT bo ja juz od tygodnia szukam tymczasu dla Mani ,bo musi miec operowaną nózke ale wet.powiedzila że warunkach hotelowych sie nie podejmie, a nikt z moich znajomych nie chce lub nie da rady .Pytalam tez przez inne osoby i zero odzewu.Mam nadzieje że wsród dogomaniaków znajdzie się dt.Niestety mania nie ma watku ale byla ostatnio ze mna w programie taka mala ,kudlata ,starsza suczka.

Posted

wiem beata wiem,,, to koszmar... jejku jejku koszmar.. ja zebrzę o tymczasy kogo mogę, ale jest trudno...