Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sYLWINKO ZADZWOŃ DO kIWI.. BO ONA MA TAKIE RACHUNKI ŻE NIE MOZE DZWONIĆ 504 783 417.. I UMÓWCIE SIĘ... CO I JAK

a tu link do psów ratowanych

Posted

WSTAWIŁAM NA PIERWSZA STRONE PODANĘ MI WĄRTKI KOCIE. PROSZE MI ZGŁszać jak jakiś bedzie niekatualny bo nie mam czasu wchodzic na wszystkie watki :razz:

Posted

AgaG-Pani Malgosia S. dala mi dzis w schronisku 100 zl na Eltona:loveu::loveu:przekaze Ci ,tylko jakos sie umowimy.
Podarowala tez szeleczki,to bedzie trzeba dopasowac komus;)
Dziekujemy:loveu:

Posted

[quote name='karusiap']Czy ktos moglby pomoc mi w tym tyg przewiesc starego dobermana ze schrosnika do hotelu??Im szybciej tym lepiej dla Niego.....[/quote]
Możemy jechać, tylko kiedy. Możemy poniedziałek , wtorek. Mojemu mężowi psaują godziny popołudniowe, czy oni wtedy wydadzą psa. Zresztą ja tez chcę jechac a pracuję do 15

Posted

mysle,ze godziny popoludniowe spokojnie wchodza w gre.Moze np wtorek?my z Jagienka moglybysmy pojechac wczesniej do schronu bo nie wiadomo ile potrwa wyadoptowywanie go,a dobrze by bylo ok 16 ruszyc ze schronu do Wieliczki

Posted

Kiwi , Paulus błagam was o plakaty moich psów: Huberta, Eltona... Cygaro tylko temu ostatniemu ktos miał podjechać zrobic foty... Błagam o wydrukowane plakaty...:lol:

Posted

[quote name='paulus']Aga jakieś plakaty ma Kiwi, ale nie pamiętam, które :confused: bo się pogubiłem, chyba Eltona. Cygaro ma zdjęcia, ale nie ma tekstu żadnego.[/quote]
najp;ilniejszy jest Hubert. Bo traci tymczas i nic dla niego nie mam!! plakat na watku jego jest ...pod koniec wątku Ela do pobrania..

Posted

[SIZE=3][COLOR=red]domowemu Kotu podrzuconemu do sklepu na wielickiej grozi niebezpieczeństwo wyrzucenia na mróz.. jedna pani go po kryjomu dokarmia, może go złapać jutro gdy pracuje między 13 a 20 . kto pomoże kotu? weźmie go stamtąd i przechowa go? bardzo proszę!!! telefon do Pani podam na pw.. [/COLOR][/SIZE]

Posted

On ma watek - link na stronie pierwszej tego watku, ale to zdjecia z tymczasu nie nadaja się do ogłoszeń. trzeba mu zrobić

Posted

A gdzie Cygaro mieszka tymczasowo ? Może podjadę ale nie dziś :-(

Ja poszukuję watku suni , która jest w hotelu , widziałam gdzieś na dogo jej plakat , mala , brąz z białym . Robiła jej zdjęcia w sobotę.

Aga , daj telefon tej pani od kota , poprzegladam ogłoszenia o zaginionych kotach , tylko muszę wiedzieć jak wygląda .