Perfi Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 monita zajrzyj na watek kto wyslal/ wplacil na bazarku Quote
kiwi Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='AMIGA'][B]Kiwi[/B], to jedziesz z nami jutro?[/quote] jade :) o ktorej i gdzie mam byc?? ale fajwo :D tak dawno sobie tak nie jezdzilam :D Quote
Jagienka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Jagienka']Mam kontakt (po kundlu) do domu, który chce starszego owczarka niemieckiego, chętnie przekaże, bo wyjezdzam i nie bede w schronisku w najbliższym czasie.[/quote] nieaktualne Quote
AgaG Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='kiwi']jade :) o ktorej i gdzie mam byc?? ale fajwo :D tak dawno sobie tak nie jezdzilam :D[/quote] Kiwi pamietaj o Eltonie!!! :cool3: Quote
AgaG Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 PODAJĘ ROZLICZENIE: BYŁO 659 , Z 800 PŁACONYCH WCZESNIEJ ZA HOTEL PAN tOMEK [COLOR=red]DAŁ NAM RABAT 50 ZŁOTYCH:p I [/COLOR][COLOR=red]PRZEKAZAŁAM GO OLI, KTÓRA TYLKO NA PIERWSZA WIZYTĘ Z ZAGŁODZONĄ SUNIĄ Z LASU WYDAA 60 A DALEJ JUZ JA OPŁACA SAMA!! [/COLOR] PONAD 200 ZAŁOŻYŁAM zA hUBERTA, ALE TO MAJĄ ZWRÓCIĆ DZIEWCZYNY z ŻYWCA, [COLOR=red]DZIŚ 50 ZŁOTYCH WPLACIŁA elik za pośrednictwem Jagienki. [/COLOR] za hotel nie płaciłam jeszcze dalszych długów Eltona, czeka nas też sterylka Kory. W tej chwili mamy: 709. Quote
AgaG Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Podaję rozliczenie z ostatniej chwili na Dusię z lasu Poker wpłacił 50 dziękujemy:p czyli mamy 759 Quote
Patia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dziewczyny , zaglądnijcie czasem , trzeba Magdę podnieśc na duchu , jest świetnym tymczasem : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105339[/URL] Quote
agamika Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A ja przyszłam z tradycyjnym pyatniem przed weekendem :oops: CZy jedzie ktoś moze w sob rano do hotelu / i miałby miejsce dla 2 sosób ? :oops: A jak nie w sobbote rano to czy wogóle ktos jedzie weekend z kim mogłabym sie zabrać ? :oops: Quote
AgaG Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 podaję rozliczenie; było: W tej chwili mamy: 709. Podaję rozliczenie z ostatniej chwili na Dusię z lasu Poker wpłacił 50 dziękujemy:p czyli mamy 759 _____ teraz wpłyunęło 20 zł od Piotra Pias. nie podaje pełnego nazwiska z z Wrocławia , nie wiem czy to ktos z dogo, ale myslę, ze tak :lol: mamy więc 779. Quote
AgaG Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 dziś Palus przewiezie ze schronu krakowskiegosporego psa Draculę, który nie radził sobie w schronisku i był w agresywnym boksie... mam nadzieję, że Draculka z wasza pomocą znajdzie domek:razz::p Quote
AgaG Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='kiwi']jade :) o ktorej i gdzie mam byc?? ale fajwo :D tak dawno sobie tak nie jezdzilam :D[/quote] Kiwi ile psów masz (mamy wspólnie :cool3:) w hotelu? Elton, dziś przyjeżdza dracula, a Ty kogo zwlokłaś? :evil_lol::diabloti: Quote
Kam Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 AgaG, przepraszam, że dopytuję, ale czy doszedł mój drugi przelew na Bruna z 25.01 - 20 zł? [I](bo nie wiem, czy czegoś nie pochrzaniłam z numerem konta...)[/I] Quote
AgaG Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='AgaG']podaję rozliczenie; było: W tej chwili mamy: 709. Podaję rozliczenie z ostatniej chwili na Dusię z lasu Poker wpłacił 50 dziękujemy:p czyli mamy 759 _____ teraz wpłyunęło 20 zł od Piotra Pias. nie podaje pełnego nazwiska z z Wrocławia , nie wiem czy to ktos z dogo, ale myslę, ze tak :lol: mamy więc 779.[/quote] Kam czy Ty jesteś tajemniczym piotrem Piask. z Wrocławia? bo dziś w poscie powyżej potwierdzałam, ale nie wiem od kogo to przyszło bo nie było nicku w tytule wpłaty. Ale ta sama miejscowość wiec czy się zgadza? Quote
AgaG Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='AgaG']podaję rozliczenie; było: W tej chwili mamy: 709. Podaję rozliczenie z ostatniej chwili na Dusię z lasu Poker wpłacił 50 dziękujemy:p czyli mamy 759 _____ teraz wpłyunęło 20 zł od Piotra Pias. nie podaje pełnego nazwiska z z Wrocławia , nie wiem czy to ktos z dogo, ale myslę, ze tak :lol: mamy więc 779.[/quote] Kam potwierdzałam wpłatę powyżej 20 złotych od piotra P. z Wrocławia/ cZy to Ty? Quote
kiwi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ja zwloklam tylko jena sunie :)) super mloda sliczna i kochana :loveu: Quote
AgaG Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Kam']AgaG, przepraszam, że dopytuję, ale czy doszedł mój drugi przelew na Bruna z 25.01 - 20 zł? [I](bo nie wiem, czy czegoś nie pochrzaniłam z numerem konta...)[/I][/quote] jeszcze raz sprawdziłam. Potwierdzenie Twojej wpłaty z 25 stycznia jest na znaczenie wczesniejszej stronie tego wątku czyli na 431 stronie, w poście nr 4307. ja wpisuję od razu jak cos przyjdzie na watek, bo inaczej nic bym potem nie wiedziała:lol:, dlatego potwierdzeń trzeba szukać zawsze w okolicach daty wpłaty. Poprzednia twoja wpłata tez jest potwierdzona. a dalej nie wiem, kto wpłacił to 20 złotych:multi: dziś Quote
AgaG Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dracula już w hotelu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105555[/URL] Quote
AMIGA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='agamika']A ja przyszłam z tradycyjnym pyatniem przed weekendem :oops: CZy jedzie ktoś moze w sob rano do hotelu / i miałby miejsce dla 2 sosób ? :oops: A jak nie w sobbote rano to czy wogóle ktos jedzie weekend z kim mogłabym sie zabrać ? :oops:[/quote] Ja jeszcze nic dokładnie nie wiem, ale jeśli bym się wybierała, to raczej w niedzielę. Bo byłam dzisiaj z "pełnym kompletem" pasażerów:p Quote
kiwi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 bardzo prosze o pomoc w drukowaniu/rozlepianiu plakatu nusi co jest w hotelu [B][url]http://upload.miau.pl/3/67355.doc[/url][/B] Quote
agamika Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='AMIGA']Ja jeszcze nic dokładnie nie wiem, ale jeśli bym się wybierała, to raczej w niedzielę. Bo byłam dzisiaj z "pełnym kompletem" pasażerów:p[/quote] :oops: to jeśli będziesz jechała i jeśli będzie miejsce to ja chętnie pojadę :) Quote
miniulka91 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105099&page=3[/URL] potrzebny tymczasdla Pucka na pare dni gdyż fochistka musi wyjechac od poniedziałku Quote
AMIGA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='agamika']:oops: to jeśli będziesz jechała i jeśli będzie miejsce to ja chętnie pojadę :)[/quote] OK. Muszę coś dopisać, bo mnie poucza dogo, ze samo OK to za krótka wiadomość :evil_lol: Quote
locky Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='AgaG']jeszcze raz sprawdziłam. Potwierdzenie Twojej wpłaty z 25 stycznia jest na znaczenie wczesniejszej stronie tego wątku czyli na 431 stronie, w poście nr 4307. ja wpisuję od razu jak cos przyjdzie na watek, bo inaczej nic bym potem nie wiedziała:lol:, dlatego potwierdzeń trzeba szukać zawsze w okolicach daty wpłaty. Poprzednia twoja wpłata tez jest potwierdzona. a dalej nie wiem, kto wpłacił to 20 złotych:multi: dziś[/QUOTE] No to ja:roll: Ja wpłaciłem te 20 zł. dziś/wczoraj:cool3: Sorki, że bez nicku, ale wiesz jak to jest - się zapomniało:cool3: Jak przy pierwszym razie :diabloti: Quote
AgaG Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 acha no to się wyjasniło. bo oboje jesteście z Wrocławia. Ty i kam:razz: Quote
Recommended Posts