Patia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 W Ochmanowie koło Niepołomnic znaleziono dziś ( 23 styczeń) dwie , młode suczki husky , tu watek : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9356137#post9356137[/URL] Poszukiwany jest oczywiscie własciciel a także tymczas dla slicznotek. Quote
missieek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 czy jest jakis wolontariusz [B]mieszkajacy w hucie[/B]? okolice zlotego wieku wazne Quote
karusiap Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 czy ktos da rade przyjechac po kundlu?pomoc w odwiezieniu Roksy do nowego domku lub do hotelu?? bo jak na razie czeka nas spacer...:cool1:a Roksa ma 10 lat i nie pojdzie za daleko.... Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dziewczyny ile płacicie za dobę w hotelu ?? Nie orientujecie się, czy są miejsca ( potrzebny jest hotel dla psa ) ?? Quote
kasia_777 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Troche nie na temat :p Dziewczyny, znacie moze kogos kto wlasnie kupuje suknie ślubną, bo właśnie chce sprzedać swoją ale musze za nią wziąć 400zł (ze względów prywatnych nie moge oddac za darmo na bazarek), warta jest jakieś 2000zł z dodatkami, pomyslalam ze jak ktos przeznaczyl na suknie z 1000zł -za mniej to chyba sie nie kupi. to mi zaplaci 400 a reszte na psy. Chcialam wystawic na bazarek ale tak nie mozna. Może znacie kogoś suknia jest piekna i warta kazdej ceny rozmiar 38/40 :razz: Quote
AgaG Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='monita']Dziewczyny ile płacicie za dobę w hotelu ?? Nie orientujecie się, czy są miejsca ( potrzebny jest hotel dla psa ) ??[/quote] za bezdomnego 15 za dobę. Zadzwoń do hotelu 601 518 895:lol: Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Muszę przedzwonić, bo najprawdopodbniej będzie kolejna bida. Dzięki za numer ;) Quote
Anashar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [SIZE=5][COLOR=red][B]KRAKOWIACY PILNE!! ZAGINĄŁ BORYS![/B][/COLOR][/SIZE] [B]Oli (Perfi z dogo) zaginął jamnik Borys dzisiaj ok. 14.00 na ulicy Mackiewicza. Prosimy wszystkich o pomoc w poszukiwaniach!!![/B] [B]Jeżeli ktoś moze pomóc podaje na tel. Oli: 602 305 988[/B] [IMG]http://stud.wsi.edu.pl/%7Ewebber/czarny/psy/borys_2/P1000140.jpg[/IMG] [IMG]http://stud.wsi.edu.pl/%7Ewebber/czarny/psy/borys_2/P1000153.jpg[/IMG] [IMG]http://stud.wsi.edu.pl/%7Ewebber/czarny/psy/borys_2/P1000601.jpg[/IMG] [IMG]http://stud.wsi.edu.pl/%7Ewebber/czarny/psy/borys_2/nowe/P1000658.jpg[/IMG] [IMG]http://stud.wsi.edu.pl/%7Ewebber/czarny/psy/borys_2/nowe/P1000659.jpg[/IMG] Quote
miniulka91 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 jest dziś kundel bo najpierw była msza a teraz jakieś wybory... Quote
Perfi Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dziekuje mojego skarba dalej nie ma jestem taka bezsilna nie moge patrzec na te zdjecia bo mi serce peka wpadlam zrobic plakat Quote
AgaG Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Podaję rzoliczenie: było: poszło 60 na biochemię Ponka Bruna, 21 na lek do przemywań (zapł. w klinice na Piłsudskiego za to i za to, ) , 70 za diagnostykę oczu w arce. razem 151. 895-151= 774 [COLOR=red] a [/COLOR][COLOR=red]jest: przekazałam na ręce Oli by dała jutro panu Tomkowi 800 w tym: 265 to dług beniego (psa rudego znalezionego przez Black_sheep, 345 Elton od pierwszego dnia pobytu do końca stycznia, 195 - Babelek od 15 stycznia do 27 stycznia kiedy być moze opuści hotel. 5 złotych wisimy + 30 za dwa dni wilczka Nero, poza tym jutro trafia do hotelu suka przywiązna w lesie. [/COLOR] [COLOR=#ff0000]brakujące 26 zaplaciłam z funduszy na Korę z Krzyczek. prawda jest taka, ze gdyby nie wpłata Han&Dom nie miałabym za co opłacić hotelu....u mnie ale może jest cokolwiek na AFN więc fundusz Kory wróci. [/COLOR] [COLOR=#ff0000]Han&Dom wpłacił na Korę teraz 300, nie mówiac o wczęsniejszej wpłacie na sterylkę (tu wszystko jest na jej wątku) tak więc gdyby nie te wplaty długi by rosły....:placz::placz::placz::placz:[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Z ostatniej wpłaty 300 - 26 = 274 ale to naprawdę musi zostac na jej sterylkę...[/COLOR] Quote
Perfi Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 moze mi ktos podeslac taki plakat z listkami do odrywania na [email][email protected][/email] Quote
Perfi Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 gdyby ktos zechcial pomoc.... [url]http://czarny.lbh.pl/borys/ogloszenie.doc[/url] Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dostałam takie PW : [B][COLOR=#ff0000]PILNIE PILNIE PILNIE potrzeba osoby, ktora moglaby odebrac psiaka ze schronu w Oswiecimiu do 15 i zawiozla do Krakowa jutro, telefon do wolontariusza w schronisku : Kasia 691 485 682 i Ani: 516 072 663. POMOCY!!!!![/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=red]Prosze odpowiedz dzis!moj telefon 606 825 497 - to numer telefonu do patch75[/COLOR][/B] Quote
Ela_and_Krzys Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ola, my znalezlismy Bima tylko dzieki ogloszeniom w Radiu Krakow, o dziwo sporo ludzi dzwonilo do radia. Zawsze to jakas opcja gdyby sie nie znalazl. Nie zalamuj sie - nasz staruszek gluchy jak pien wyruszyl w swiat i znalazl sie caly i zdrow 3 dni pozniej jakies 10 km za Krakowem - wlasnie dzieki ogloszeniom w radiu. Quote
Han&Dom Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='AgaG'] [COLOR=#ff0000]brakujące 26 zaplaciłam z funduszy na Korę z Krzyczek. prawda jest taka, ze gdyby nie wpłata Han&Dom nie miałabym za co opłacić hotelu....[/COLOR][/quote] Aguś:loveu:, nie przejmuj się jakoś to będzie:roll:... Zawsze jakoś jest... Gdyby tylko AniaB:loveu: miała więcej czasu:roll:... wysłałem do Ani kilkanaście obrazków na listkach i dwa małe oleje na płycie trochę większe... jakby to się udało sprzedać, to wpadłoby trochę grosza:roll:, jest też ciągle jeden olej na blejtramie... drugi czeka u mnie w domu... Może [B][I]więcej bazarków, żeby połatać budżet[/I][/B]:roll:... Quote
Perfi Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Elu pamietam :) wyslalam juz maila doradia krakow z prosba o emisje ogloszenia... on na pewno jest u kogos... jest ladny, przyjazny... sama nie wiem... a moze nie zyje... moze ktos mu krzywde zrobil... moze jest mu zimno :( tata caly czas chodzi i szuka, wywiesil juz ogloszenia pisemne, ja jutro rano pojde bo brzuch mi sie tak postawil ze nie moglam dluzej chodzic... nie chce jeszcze dziecka stracic :( Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [B]Perfi[/B] Borys się znajdzie !! Kto jutro jedzie do hotelu ?? Quote
AgaG Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Han&Dom']Aguś:loveu:, nie przejmuj się jakoś to będzie:roll:... Zawsze jakoś jest... Gdyby tylko AniaB:loveu: miała więcej czasu:roll:... wysłałem do Ani kilkanaście obrazków na listkach i dwa małe oleje na płycie trochę większe... jakby to się udało sprzedać, to wpadłoby trochę grosza:roll:, jest też ciągle jeden olej na blejtramie... drugi czeka u mnie w domu... Może [B][I]więcej bazarków, żeby połatać budżet[/I][/B]:roll:...[/quote] Tak!!! Tak!!u mnie jest 19 pieknych kalendarzy "Kundel bury" tylko AniaB musiałaby po nie przyjechać..:eviltong: Quote
Tweety Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Aguś, mam osobę, która chce Wam, w miarę wolnego czasu i możliwości, pomóc w transporcie zwierzaków w rożne strony. Quote
AgaG Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Tweety']Aguś, mam osobę, która chce Wam, w miarę wolnego czasu i możliwości, pomóc w transporcie zwierzaków w rożne strony.[/quote] to super!!! będzie potrzebny tranport w tym tygodniu nie raz... Cygaro poslizgnął się na schodach, dzwoniła Pani z dt, że ma psiak ma klopoty z chodzeniem, że trzeba zrobić rtg. Poza tym trafia jutro do hotelu sunia z lasu. była przywiązana w Węgrzcach w lesie, ma wielką rane na szyji, Będę umawiac termin, no i do Kundla tez jest to bardzo potrzebne - praktycznie co czwartek są klopoty z tym transportem Quote
Anetka83 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 olka... Bosiu się znajdzie cały i zdrowy !!! zobaczysz !!! Nie denerwuj :glaszcze: ja zaraz napisze do pani z "Echo Miasta" może zamieści ogłoszenie w gazecie:) Trzymaj się !!! Quote
Jagienka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Czy ktoś ma czas i ochotę poświęcić pół soboty, na podróż z Knapikiem do potencjalnego domu?? Dom jest koło Michałowic, a pies jest w Lednicy... jak się chłopaki nie dogadaja to spowrotem do Wieliczki... najlepiej rano. Quote
agamika Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [QUOTE] Czy ktoś ma czas i ochotę poświęcić pół soboty, na podróż z Knapikiem do potencjalnego domu?? Dom jest koło Michałowic, a pies jest w Lednicy... jak się chłopaki nie dogadaja to spowrotem do Wieliczki... najlepiej rano. [/QUOTE] a to chodzi tylko o czas czy o własny transport tez ? :oops: czy ktos jutro rano wybiera sie do hotelu ? Quote
Recommended Posts