Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, pomocy!!! Dzisiaj kolezanka jechała przez Wieliczkę i w okolicy takiego targu koło Rynku Górnego jest działka z altanką a na tej działce straszliwa kocia tragedia, na szczęscie w liczbie 1 sztuka. Przeraźliwy koci szkielecik, może mieć ze 3 miesiące a może byc i starszy tylko potwornie zabiedzony, same kości z uszek aż mu wyłaziło. Koleżanka kupiła mu kawałek pasztetowej ale nie miał nawet siły do niej podejść a był za siatką. Okoliczni ludzie mówili, że stamtąd wychodził, jest gdzieś jakaś dziura. dzwoniłam do mar.gajko, bo ona chyba jeżdzi tamtędy codzinnie ale nie odbiera. Czy ktoś mógłby tam zajrzeć? Bardzo proszę :modla:, :modla:, :modla: Mamy na AFN-ie pieniądze na leczenie kociuszków więc kwestię finansową biorę na siebie

Posted

[quote name='Tweety']Kochani, pomocy!!! Dzisiaj kolezanka jechała przez Wieliczkę i w okolicy takiego targu koło Rynku Górnego jest działka z altanką a na tej działce straszliwa kocia tragedia, na szczęscie w liczbie 1 sztuka. Przeraźliwy koci szkielecik, może mieć ze 3 miesiące a może byc i starszy tylko potwornie zabiedzony, same kości z uszek aż mu wyłaziło. Koleżanka kupiła mu kawałek pasztetowej ale nie miał nawet siły do niej podejść a był za siatką. Okoliczni ludzie mówili, że stamtąd wychodził, jest gdzieś jakaś dziura. dzwoniłam do mar.gajko, bo ona chyba jeżdzi tamtędy codzinnie ale nie odbiera. Czy ktoś mógłby tam zajrzeć? Bardzo proszę :modla:, :modla:, :modla: Mamy na AFN-ie pieniądze na leczenie kociuszków więc kwestię finansową biorę na siebie[/QUOTE]

Nie wiem gdzi eto jest. Cholera. I gdzi ego dac jak co?? Ze świerzbem do hotelu się nei nada; w stado też nie. Może Patia zajrzy ona zna wieliczkę. Spróbuję.

Posted

Patia właśnie oddzwoniła, że idzie już z kociuszkiem do weta. Jest w tragicznym stanie:placz:. Na tej działce została kotka z 3 kociętami, wyglądają lepiej ale brudne, wynędzniałe:shake:

Posted

"dziewczynka, ok 3 miesiące, tylko 70 dag wagi, dramatycznie odwodniona, liczne zaniki mięśni, pasożyty, stan ciężki" - takiego sms'a dostałam od Pati :placz: Boże, żeby tylko jej pomogli

Posted

bazarki na krakowskie długi hotelowe - obrazki podarowane przez Han&Dom:loveu::loveu::loveu: (jeszcze jest jeden obraz - olejny - ale go nie wystawiłam na razie - bedzie w druhgim rzucie bazarkowym).. Bardzo prosze o licytowanie i podnoszenie!!!

pejzaze
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7960406#post7960406[/URL]

akwarelki
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90861[/URL]

obrazki na liściach
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90846[/URL]

Posted

[quote name='Asior']i co z kotikiem??????[/quote]

Patia wzięła kocinkę do domu. Jej stan nadal jest bardzo ciężki i wszystko może się zdarzyć:shake: Jutro mają iść na kolejną kroplówkę. Mamy nadzieję, że to nie panleukopenia. A gdyby nie Patia to kićka pewnie nie przeżyłaby juz nocy, także wdzięcznośc moja i mojej koleżanki jest ogromna:loveu:
Żeby tylko malutka chciała walczyć. W każdym bądź razie rozmruczała się gdy wracały do domu:loveu:

Posted

Maleńka jest słabiutka ale mruczy cały czas i troszkę zjadła. Mam nadzieję , że wydobrzeje . Jutro zanoszę ją do gabinetu w drodze do pracy , dostanie znów kroplówkę . Tweety ,załozysz maliźnie wątek , żeby już tu nie zaśmiecać ? Ja w tym czasie obrobię zdjecia.

Posted

[quote name='Patia']Maleńka jest słabiutka ale mruczy cały czas i troszkę zjadła. Mam nadzieję , że wydobrzeje . Jutro zanoszę ją do gabinetu w drodze do pracy , dostanie znów kroplówkę . Tweety ,załozysz maliźnie wątek , żeby już tu nie zaśmiecać ? Ja w tym czasie obrobię zdjecia.[/quote]

jasne, czekam tylko na zdjęcia. Czy mam już przesłać jakąś zaliczkę?

Posted

dziewczyny dajcie link do tej koteczki zabiedzonej

Posted

Podaję rozliczenie:

[COLOR=#ff00ff][COLOR=#000000]było tak: [/COLOR]razem mamy: 59+ 250+65= 374. oczywiście minus długi ogromne...kota i rzeszy psów. Dziś z Ola zawiozłyśmy dużą suką wilkowatą złapaną przez sugarr ... więc doszedł kolejny pies...[/COLOR]

[COLOR=red]przyszła wpłata 100 zł od Profesor Leji[/COLOR]

[COLOR=red]czyli: mamy 374 + 100 = 474 złotych no i długiiiiiiii kocie, psie.....:-(:-([/COLOR]

Posted

[quote name='AgaG']Podaję rozliczenie:

[COLOR=#ff00ff][COLOR=#000000]było tak: [/COLOR]razem mamy: 59+ 250+65= 374. oczywiście minus długi ogromne...kota i rzeszy psów. Dziś z Ola zawiozłyśmy dużą suką wilkowatą złapaną przez sugarr ... więc doszedł kolejny pies...[/COLOR]

[COLOR=red]przyszła wpłata 100 zł od Profesor Leji[/COLOR]

[COLOR=red]czyli: mamy 374 + 100 = 474 złotych no i długiiiiiiii kocie, psie.....:-(:-([/COLOR][/quote]

zrobiłam allegro żebracze na tę kocinkę Dabrówkę, po uregulowaniu jej kosztów nadwyżka (mam nadzieję, że jakaś powstanie) będzie do wykorzystania na spłatę długu w hotelu za kociucha. I w ogóle zakładam skarpetkę "krakowskie koty" do wykorzystania ogólnego

Posted

[quote name='Tweety']zrobiłam allegro żebracze na tę kocinkę Dabrówkę, po uregulowaniu jej kosztów nadwyżka (mam nadzieję, że jakaś powstanie) będzie do wykorzystania na spłatę długu w hotelu za kociucha. I w ogóle zakładam skarpetkę "krakowskie koty" do wykorzystania ogólnego[/quote]

dzięki Tweety. :loveu::loveu:

Posted

pozwole sobie wkleic post Dea

[quote name='Dea']
Przepraszam, że tutaj wtrącę, ale sprawa pilna, może ktoś pomoże??? Post nr 264
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7995231#post7995231[/url]
[COLOR=Red][U][B]Te psy mają czas do poniedziałku, później umrą!!!![/B][/U][/COLOR][/QUOTE]