Asior Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 dziewczyny... czy wiecie coś więcej o tym drugim (zdrowym) kaukazie ze schronu???? Bo mam namiary faceta chętnego z Wrocka na kaukaza... Napisałam do kierownika zapytanie o kaukaza, ale może wiecie coś o nim... Quote
miniulka91 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 tego kałkaza na 2 drązkach wprowadzali:p Quote
weszka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mam [B]100 zł[/B] od domku Kamyka vel Dino na pokrycie długu hotelowego :multi: AgaG przekażę Tobie przy najbliższej okazji. [B]Ajcila[/B] - baardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AgaG Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Podaję dzisiejsze wpłaty: 150 od Miśka 79 NA bALTAZARA, Sylwia W. 40 NA BALTAZARA. monikusf (portfelik) 15 NA bALTAZARA. uREGULOWAŁAM HOTEL ZA KAMYKA ORAZ ATOLĘ. Za Kamyka zamiast 330 zapłaciłam 300 a 60 złotych Atoli pan tomek nam darował. Tak więc jesteśmy 90 zlotych do przodu. zaraz wszystko policzę tu i dam na stronę pierwszą. [COLOR=red]najpierw kopiuję wpis z 27: [/COLOR] dziś przyszło [B]50 złotych od monikusf dla Baltazara :loveu: :loveu: wielkie dzięki[/B] [B]a 400 wręczyła mi AniaB ze skarpet AFN [/B] czyli 146.16 + 50 +400= [B]596.76.[/B] plus 200 w hotelu od anonimowego darczyńcy dane w dniu zawozenia Wilczka jutro jadę do hotelu z moją bratową by zawieźć na kastrację i wyrwanie zęba Baltazara więc ureguluję hotel czyli: 330 na kamyka + 60 Atola czyli 390. Wilczek był jeden dzień, no może pan Tomek nam daruje:cool3: :cool3: tak więc do 200 złotych od anonima dopłacę panu Tomkowi 190. czyli: 596 sumy u mnie - 190= [B]406.76.[/B] [B]406. 76.[/B] z tego oczywiscie wystaczy na kastrację i wyrwanie zęba. zobaczymy ile zostanie na sterylkę i usuniecie duza Atoli, rsnie dług hotelowy Baltazara i Pegaza:placz: :placz: :placz: prosimy o pomoc. Długi ma tez Niusia i Bary razem około 1000 jesli dobrze pamiętam, co mówiła Karusiap [COLOR=red]ROZLICZENIE Z DZIŚ: [/COLOR] [B]do kwoty 406.76 dodaję 90 bo tyle nam darował pan Tomek LICZĄC MNIEJ HOTEL, za co BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!! I ODEJMUJĘ DZISIAJSZA CENĘ 200 ZŁ ZA ZABIEG BALTAZARA U DOKTORA kUJAWSKIEGO: [/B] [B]CZYLI MAMY: 296.76. A DO TEGO DOCHODZA KWOTY DZIŚ WPŁACONE: 150+ 40 + 15= 426.76[/B] [B]DŁUGI HOTELOWE MA W TYM MOMENCIE PEGAZ, HOTEL BALTAZARA TO CODZINNIE 15 ZŁOTYCH.[/B] [B]CZEKA NAS TEż STERYLKA ATOLI plus wyciecie guzka sutka. [/B] [B]jesli ktos może pomóc pieskom to bardzo proszę. [/B] Quote
Jagienka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 mamy kolejne 200 zł od anonimowego darczyńcy... miałam dzisiaj na pegaza wpłacić, ale najpierw Pan Tomek miał psy a potem na smierć zapomniałam, dałam karusiap, żeby przekazała, bo ona będzie najprawdopodobniej szybciej w hote niż ja... Pegaz dostał również puszki i smakołyki... puszki tak pyszne, że zjadł z ręki :loveu: ale o tym napewno mar.gajko napisze na jego wątku. Mamy także od E.DEREK 200 zł na nuzię, które zmniejszą nam dług hotelowy za Nusię do 410 zł... Dziękujemy!!!!!!!!!:loveu: Quote
Camara Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wątek Bony: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6614248&posted=1#post6614248[/url] Quote
Asior Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='miniulka91']tego kałkaza na 2 drązkach wprowadzali:p[/QUOTE] już mi kierownik odpisał wiem wszystko :) na śmierć zapomniałam o tym z wybiegu G taki mix kaukaza ale przecudnej urody :) [IMG]http://images28.fotosik.pl/70/4bac3dd3d99bcb5c.jpg[/IMG] [IMG]http://images13.fotosik.pl/56/8de62d548f43d7c8.jpg[/IMG] [IMG]http://images24.fotosik.pl/71/c23460a918148327.jpg[/IMG] Quote
Jagienka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mam plakaty Pongo i Rendi od paulusa :loveu::loveu::loveu::loveu: Z kim się podzielić? Quote
black sheep Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Moze ze mną w pt? :] Asiorku to napisz coś o tym Kaukazie tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6619195#post6619195[/url] Quote
AgaG Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 jutro Baltzar który przebywa w hotelu w Wieliczce [COLOR=red]pownien miec kontrolę po kastracji. kto to moze załatwić? Można podejchać do wieliczki i załatwić tu w\Artwecie w Wiliczce. [/COLOR]Nie ma potrzeby na te kontrolę jechac do Krakowa. Ja nie daję ze wszystkim rady. mam teraz trzy psy plus Atole na tymczasie a od jutra dokramiam bezdomne koty, co mi zleciła sąsiadka jadąca na urlop a nie chcąca ich zostawić na pastwę losu. Quote
AgaG Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Jagienka']Mam plakaty Pongo i Rendi od paulusa :loveu::loveu::loveu::loveu: Z kim się podzielić?[/quote] Pongo ze mną!!! koniecznie!!!! Quote
weszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 AgaG ja jutro nie dam rady ale chyba będę jechać w piątek do hotelu to mogłabym z Baltazarem podjechac na kontrolę jeśli jutro się nie uda. Quote
Jagienka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='AgaG']Pongo ze mną!!! koniecznie!!!![/quote] Aga to gdzie Ci zostawić w hotelu? Może w przysżłym tyg podejde do pani Małgosi to moge zostawic, ona już będzie od września? Quote
AgaG Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='weszka']AgaG ja jutro nie dam rady ale chyba będę jechać w piątek do hotelu to mogłabym z Baltazarem podjechac na kontrolę jeśli jutro się nie uda.[/quote] TAK TAK bŁAGAM CIĘ !!! JEST KATASTROFA Z TRANPORTEM OSTATNIO. ja na dowózna kastrację ubłagałam raz bratową, ale teraz no koszmar. jeden dzień poślizgu może być...Baltuś zresztą to anioł w autku a dp weta którekogolwiek mozna pójść by zrobił to, co się robi dwa dni po kastracji psa.... Quote
AgaG Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Jagienka']Aga to gdzie Ci zostawić w hotelu? Może w przysżłym tyg podejde do pani Małgosi to moge zostawic, ona już będzie od września?[/quote] ytak u Małgosi. Małgosia własnie wróciła. od dwóch dni przyjmuje już. Quote
Asior Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='black_sheep']Moze ze mną w pt? :] Asiorku to napisz coś o tym Kaukazie tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6619195#post6619195[/url][/QUOTE] na razie nie wiem nic o nim :) Quote
Jagienka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Camara'] I jeszcze prośba do schroniskowych wolontariuszy. W izolatce w szpitalu jest podhalan - stary pies. W stanie podobnym do Bony. Juro ma mieć amputowany palec. Z bólem serca, ale musiałam go zostawić. Nie dam rady mieć pod patronatem i opieką takiej ilości psów. Zwłaszcza, że mam je porozrzucane we wszystkich kierunkach od Krk + moja liczna gromada. Jeżeli będziecie mieć szansę to proszę o zrobienie mu chociaż zdjęcia :-([/quote] Wątek Flapa: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6622832#post6622832[/URL] Quote
AniaB Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 dostałam dzisiaj od MOJEJ SASIADKI:loveu: - właścicielki ciuchlandu ŻABCIUCH na Żabincu (koło karuska) pierwszy rzut reczniczków, poduszek, narzutek i poszewek..Jutro kolejny wór.. Postaram sie w sobote zawiexc do hotelu.. Każdy kto potrzebuje niech korzysta...:lol: Połoze koło boksu ramzesa.. [B]AgaG[/B] - mam dla Ciebie 100 zł od weszki na kamykowy hotel (od Ajcila) - czy mam dać Panu Tomkowi jak bede w hotelu, czy chcesz pojechać ze mna w sobote czy jak to załatwic? [B]Karusiap[/B] - dla Ciebie tez mam pieniazki - 100 zł na hotel barryego za bazarki i 30 zł na szczepienie sary z bazarku.. [B]Jagienko[/B] - czy otrzymałaś juz naszyjnik?:lol: Quote
AgaG Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Ania na razie to 100 trzymaj, jak będziemy rozliczać hotel Baltusia albo Pegaza to się przyda. Quote
Patia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Miś znaleziony dziś w rowie : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6627635#post6627635[/URL] Quote
noemik Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Aga, ja mam jeszcze 220 zł z poprzednich bazarków, kiedy to było.... mogę jutro przelać na twoje konto lub na konto hoteliku... co wy na to? Quote
noemik Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 z innej beczki, mam problem w postaci 3 kociąt. nie są u mnie, póki co są ze swoją kocią mamą na wsi, ale lada dzień ktoś może chcieć zająć się tym problemem...tak się stało z ostatnim miotem, wtedy nie zdążyłam... na sterylkę też ni cholery namówić się nie dają, potrzebuję dobrej rady, co teraz robić. pomóżcie, nie chcę, żeby skończyło się tak, jak ostatnio. ech... Quote
AgaG Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='noemik']Aga, ja mam jeszcze 220 zł z poprzednich bazarków, kiedy to było.... mogę jutro przelać na twoje konto lub na konto hoteliku... co wy na to?[/quote] super. podam Ci numer konta na pw. mamy teraz koniezność sterylki jednej i kastracji kota a być moze dwóch jak ten drugi da się złapać. więc hjotel będziemy póxniej rozliczać. Co do strylki tej kotki rodzącej, to ja wiem ze mam pomysł kontrowrsyjny ale... jak odchowa koty to bym te kotkę cichutko "pożyczyła" i wysterylizowała i odddała potem.może nie zauważą...:diabloti: Quote
Jagienka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 AniaB, naszyjnik dostałam już nawet dzisiaj był w użyciu :loveu: A od Pani z Żabciucha tez dostałam kiedyś dwie siaty cudów, możesz jej powiedzieć, że współpracujemy... :cool3: chyba, że są dwa żabciuchy na żabińcu... bo ja z tego koło przychodni i bacówki, a karusek nie wime gdzie tam jest szczerze... :oops: Quote
AniaB Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 a to Ty jagienko jesteś tą wysoką blondynką która wybierała najbrzydsze poszwy..?:eviltong: :lol: najbrzydsze - no tak psiaki z hotelu nie muszą mieć nic ładnego...:mad: :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts