Nikus Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Wyraźnie widać,że złe fatum poszło pa pa od naszego rudaska:) Quote
brzośka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ufff, przebić się przez wpisy na tym wątku (tylko od wczorajszego wieczora, żeby było jasne) to nie lada wyczyn :roll: już dawno nie byłam na wątku, gdzie by się tyle działo! ale cieszę się niezmiernie, że właściwie są same dobre wiadomości :multi: :loveu: i oby tak dalej! buziaki dla Rudiego :p Quote
Panca Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 niezmiernie sie ciesze ze Rudi zwalczyl parwo i wlasnie sie zorientowalam ze w tych emocjach pisalam o babeszjozie i imizolu ( surowicy przeciw babeszji) co ze mnie za gapa ;) najwazniejsze jednak ze Rudi zdrowieje -poprosze numer konta do przelewu Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='santino'][CENTER][B][COLOR=darkred]Kolejna dobra wiadomość!!!!![/COLOR][/B] [B]Pani Ania napisała mi maila tej treści: "[I]Wszystko w porządku. Moje psiaki były szczepione na parwo więc nie ma obawy[/I]."[/B] :smilecol: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool: :laola:[/CENTER][/QUOTE] No to luzik :) DT jest, DS też się znajdzie. [quote name='Panca']niezmiernie sie ciesze ze Rudi zwalczyl parwo i wlasnie sie zorientowalam ze w tych emocjach pisalam o babeszjozie i imizolu ( surowicy przeciw babeszji) co ze mnie za gapa ;) najwazniejsze jednak ze Rudi zdrowieje -poprosze numer konta do przelewu[/QUOTE] Zastanawiałam się, kiedy się skapujesz :) Chociaż wtedy jeszcze mi do smiechu nie było. Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='inga.mm']jakie leki potrzebne? Może coś mam lub wykombinuję? pisz apel na moim bazarro[/QUOTE] [quote name='mari23']ja mam to samo pytanie - jakie leki? jeżeli "ludzkie" jakieś - mogę gratis załatwić, wątrobowe chyba mam nawet jakieś po Kreciku [*] i poproszę o nr konta - dużo nie mogę, ale choć trochę dorzucę Rudemu zajrzałam tu na zaproszenie Nutusi, ze szczęśliwego wątku Azorka - oby i ten watek miał szczęśliwe zakończenie ![/QUOTE] Jeszcze to wyciągnęłam bo mogło zaginąć w gąszczu postów. Jeśli coś potrzebne.... Quote
Panca Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Zastanawiałam się, kiedy się skapujesz :) Chociaż wtedy jeszcze mi do smiechu nie było.[/QUOTE] skapowalam sie jak emocje opadly ;D Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 No, na tym wątku emocji nie brakuje :) - jak słusznie Brzośka zauważyła. Takiej galopady nie miałam od czasu Adasia z wyrwaną pupą. Quote
jola_li Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dobre Anioły wygrały ze Złymi Mocami :-)! I niech już zawsze czuwają nad Rudim! Quote
santino Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 A ja siedzę i ryczę znowu. Tym razem ze wzruszenia! Weszłam na swoje konto i ... zresztą sami zobaczcie: [SIZE=3]Wpłynęło 4/07/2011 na konto:[/SIZE] [SIZE=3]Julia O.-S. 50 zł[/SIZE] [SIZE=3]rencia42 40 zł[/SIZE] [SIZE=3]Karolina K. 90 zł (50 zł na konto +wcześniej 40 zł do mojej „łapki”)[/SIZE] [SIZE=3]AniaGucio od Rufusa 200 zł[/SIZE] [SIZE=3]WiosnaA 20 zł [/SIZE] [SIZE=3]Jola+Rani+Sari 33,79[/SIZE] [SIZE=3]Ludwa 30 zł[/SIZE] [SIZE=3]mmd 50 zł[/SIZE] [SIZE=3]Nikus i Livka 20 zł[/SIZE] [SIZE=3]Do tego PayPal:[/SIZE] [SIZE=3]Ellig 50 zł[/SIZE] [SIZE=3]Matteo 100 zł[/SIZE] [SIZE=3][B]Łącznie: 683,79 zł :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/SIZE] [SIZE=3]Nie wiem co mam napisać. "Dziękuję" wydaje mi się śmiesznie małe, ale naprawdę bardzo bardzo DZIĘKUJĘ!!!![/SIZE] Quote
Ellig Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 AnkaRa wlasnie przelala pieniadze dla Rudiego, serdecznie dziekujemy!:) Julia O. z FB rowniez :) Ania C. z FB :) Matteo to imie nie nick:)To moj syn:) Quote
santino Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Dzisiaj wieczorem dostanę jeszcze zestawienie wpłat na konto fundacji to jutro uzupełnię post rozliczeniowy na 1. stronie Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A wydatki jeszcze policz ;) I chyba na wątku Rufusa trzeba potwierdzić... Quote
majowa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 dojdzie jeszcze cos ode mnie :) pewnie koło środy jak znam przepływ między tymi dwoma bankami Quote
Ellig Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='santino']A ja siedzę i ryczę znowu. Tym razem ze wzruszenia! Weszłam na swoje konto i ... zresztą sami zobaczcie: [SIZE=3]Wpłynęło 4/07/2011 na konto:[/SIZE] [SIZE=3]Julianna O.-S. 50 zł[/SIZE] [SIZE=3]rencia42 40 zł[/SIZE] [SIZE=3]Karolina K. 90 zł (50 zł na konto +wcześniej 40 zł do mojej „łapki”)[/SIZE] [SIZE=3]AniaGucio od Rufusa 200 zł[/SIZE] [SIZE=3]WiosnaA 20 zł [/SIZE] [SIZE=3]Jola+Rani+Sari 33,79[/SIZE] [SIZE=3]Ludwa 30 zł[/SIZE] [SIZE=3]mmd 50 zł[/SIZE] [SIZE=3]Nikus i Livka 20 zł[/SIZE] [SIZE=3]Do tego PayPal:[/SIZE] [SIZE=3]Ellig 50 zł[/SIZE] [SIZE=3]Matteo 100 zł[/SIZE] [SIZE=3][B]Łącznie: 683,79 zł :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/SIZE] [SIZE=3]Nie wiem co mam napisać. "Dziękuję" wydaje mi się śmiesznie małe, ale naprawdę bardzo bardzo DZIĘKUJĘ!!!![/SIZE] [/QUOTE] Julianna O. to FB Matteo to FB to moj syn , to jego imie nie nick:) Elizabeth-Ellig to dogo i facebook:) Quote
Ellig Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='majowa']dojdzie jeszcze cos ode mnie :) pewnie koło środy jak znam przepływ między tymi dwoma bankami[/QUOTE] Cudnie!Serdecznosci wielkie!:) Jeszcze dojda pieniadze od [B]akuchy[/B]:) Quote
Nikus Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Tak,tak...koniecznie zestaw wydatki:) mam pewien pomysł:razz: Quote
Ellig Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='mmd']A wydatki jeszcze policz ;) I chyba na wątku Rufusa trzeba potwierdzić...[/QUOTE] mmd , czuwaj, czuwaj:)Sciskanko!:) Quote
Ellig Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Nikus']Tak,tak...koniecznie zestaw wydatki:) mam pewien pomysł:razz:[/QUOTE] Nikus, pisz:) Quote
santino Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='mmd']A wydatki jeszcze policz ;) I chyba na wątku Rufusa trzeba potwierdzić...[/QUOTE] Napisałam, wydatki podliczę jutro. Jeszcze nie mam faktury za leczenie w Gdańsku, a w Wejherowie będzie 60zł/doba, czyli 420 zł. [quote name='Ellig']Matteo to FB to moj syn , to jego imie nie nick:) [/QUOTE] To wiem, ale nie chciałam zdradzać ;) [quote name='majowa']dojdzie jeszcze cos ode mnie :) pewnie koło środy jak znam przepływ między tymi dwoma bankami[/QUOTE] Dziękuję!! Będę wszystko na bieżąco uzupełniać. Quote
santino Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Ellig']To teraz jeszcze na Fb trzeba to wrzucic:)[/QUOTE] Wrzucone ;) Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Ellig']mmd , czuwaj, czuwaj:)Sciskanko!:)[/QUOTE] Kiedyś ukończyłam szkoły w tym kierunku i choć studia mam insze to ja księgowa i bankier całym sercem ;) Nikus - jaki pomysł? :razz: Quote
santino Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Nikus']mam pewien pomysł:razz:[/QUOTE] Ale siaki? :) Quote
Nikus Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 no trza do Kundelkowej Skarbonki jak Marta wróci:) ale musimy mieć dane,że kasa potrzebna- u pani Prezes nie ma żartów:) Quote
mmd Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Nikus']no trza do Kundelkowej Skarbonki jak Marta wróci:) ale musimy mieć dane,że kasa potrzebna- u pani Prezes nie ma żartów:)[/QUOTE] Myślałam o tym, ale nie bardzo mi wypada chyba, bo dopiero wyciągnęłam dla Batmanka od Kalvy 250 złotych. Ty też jestes w Skarbonce. I Jola - może nas poprze? ;) BTW ciągle myślę o bazarku na Kundelki i ciągle coś mi wypada... Quote
Recommended Posts