Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no oby byl ten jeden, jedyny ten najlepszy telefon :)
Jutro będę tu dopiero po poludniu, więc mam nadzieję, ze ktoś wcześniej zadzwoni i że przeczytam że szukacie osoby do wizyty przedadopcyjnej :)

Posted

Rinuś - Ryniu123 dołożył resztę za trzeci miesiąc :loveu:.
Więc teraz będziemy już zbierać na kolejny. No chyba, że piesio znajdzie dom, wtedy pieniążki będą na innego pieska.

Bazarki mile widziane :). Kajzera i jagpie handlują obecnie dla Snikersa. Mam jakąś biżuterię przygotowaną, ale chcę poprosić Gosię by to obfociła profesjonalnie.

Posted

ja mam nadzieje, ze juz nie trzeba bedzie zbierac na nastepny - jak to jest Beatko do kiedy Snikers ma zaplacone do konca czerwca narazie?
no slyszalam, ze chyba w przyszlym tygodniu sie w koncu spotkamy co???:):)

Posted

Tak, też mam nadzieję, że w końcu się spotkamy :). Umawiamy się już od 2 lat!
Snikers ma zapłacone do końca czerwca i mamy uzbierane do końca (dokładnie do 27.07) lipca. Niech te telefony już wreszcie dzwonią u Ciebie:), żeby nie trzeba było zbierać na kolejny miesiąc..

Posted

betka napisał(a):
Tak, też mam nadzieję, że w końcu się spotkamy :). Umawiamy się już od 2 lat!
Snikers ma zapłacone do końca czerwca i mamy uzbierane do końca (dokładnie do 27.07) lipca. Niech te telefony już wreszcie dzwonią u Ciebie:), żeby nie trzeba było zbierać na kolejny miesiąc..

trzymam mocno za to kciuki!

Posted

Ja już wiem, ale nie mogę w to uwierzyć :placz::multi::loveu:.

Od Gosi wiem tylko, że Wspaniali Ludzie, Rodzina, ogród, woda w ogrodzie :). Snikers pojechał :multi::multi::multi:
Wiosno albo Gosiu napiszcie coś więcej, proszę :loveu: i przy okazji DZIĘKUJĘ WAM SERDECZNIE ZA POMOC W ZNALEZIENIU DOMKU :loveu:

Ps. niestety taką mam wredną naturę, że jestem ostrożna :oops:. (Tfu, Tfu - przez lewe ramię - było!!!). Pozwolicie, że za tydzień rozdysponujemy pieniążki uzbierane na lipiec dla Snikusia?

Ach... :placz::loveu:, zerwany łańcuch i normalny dom :multi: . Niech Go inaczej nazwą :loveu:, niech wreszcie zacznie NOWE ŻYCIE!!

Posted

ale cudne wieści, tak bardzo się cieszę!!!! ale powiem że przywiązałam się już do Snikersa , więc mam nadzieję ze co jakiś czas będą wieści o nim :-)

Gosia czekamy na szczegóły

jupiiiiiiiiii :-)

Posted

tak, dokładnie - szybko i niespodziewanie, hop soip i.. Snickers ma już własny, najwłaśniejszy fotel ;)
Mało tego - ma też dość własne oczko wodne, w którym już zaliczył kąpiel. Pani jest fantastyczna, naprawdę, zresztą cała rodzina także - to dom z Gosi wizualizowania, siła pozytywnego myślenia naprawdę tworzy cuda!
Pani zadzwoniła do mnie niedawno zachwycona. Opowiedziała w kilku zdaniach jak zapoznanie z malutkimi psimi rezydentami (Snickers bardzo ją zaskoczył i zachwycił, bo dwa małe wrzeszczące i wściekłe ratlerki chciały odgryźć mu łapę, a on - oaza spokoju - stał grzecznie i cierpliwie to znosił, czekał aż małe pieski zwyczajnie się znudzą). Po tym usłyszałam kolejne słowa zachwytu - Snickers okazał się bardzo mądrym, rozgarniętym stworzeniem. Zrozumiał, że do kuchni niet, nawet siadanie za kiełbaskę okazało się dla niego prościzną!

Ja też staram się być ostrożna z radością, cieszyć się będziemy za tydzień - dwa. Ale wygląda to świetnie, wróży doskonale, lepszego domu dla Snickersa nie dałoby się wymarzyć!
Będę tam w poniedziałek sprawdzić jak się mały miewa, dam Wam oczywiście znać.

Posted

Wiosna to co napisałaś czyta się jak powieść :-( (to łzy radości!). Fajnie, że Pani się odezwała.
Snikers - nasze mądre psisko o wymiarach konika :loveu:.
Gosia mówiła, że umarł im nowofunland. Dobrze, że wzięli teraz innego pieska. Snikers bądź grzeczny, kochany Szczęśliwcu !

Posted

o jaaaaa jakie super wieści!!!! :multi::multi::multi

a czy to gdzieś w okolicy ?Wiosna będziesz tam miała wgląd co jakis czas? :eviltong:

ciesze się niesamowicie, że jego los został w końcu odmieniony!! :multi::multi:

Posted

Gosia mówiła, że gdzieś w okolicy Kluczborka. Rinuś daj proszę znać "Labradorom" :). Wspierali Snikersa przez cały czas, niech się cieszą razem z nami.

Posted

betka napisał(a):
Gosia mówiła, że gdzieś w okolicy Kluczborka. Rinuś daj proszę znać "Labradorom" :). Wspierali Snikersa przez cały czas, niech się cieszą razem z nami.

Kajzera dała znać na jednym forum a ja dałam znać na moim ;) wszyscy się cieszymy że zmieniło się jego życie!! ;)

Posted

Do Basi i Barni napisałam sms-a :)

Ciekawe z jakiego ogłoszenia - zareagowali nowi Państwo Snikusia (mam nadzieję, że mu zmienią to imię :)).
Miał nowy pakiet 60 ogłoszeń... Może, jeśli ludzie zaczną dzwonić, Gosi uda się "sprzedać" Swoje inne, ukochane rudaski :)?

Posted

ufff jestem dopiero teraz...Wiosna juz wszystko napisala:):) ja jeszcze dodam, ze tez rozmawialm niedawno z nowym domkiem i Pani mówi, ze wszystko super, ze pierwszy raz widziala, zeby pies poczekal az koty zjedza z Jego miski:D:D, ze jest baaardzo inteligenty /pomiam fakt, ze Snikers na dzien dobry skoczyl na córke Panstwa i zaczął Ja bzykac:roll:/, ze umie juz siadac i lezec za kiełbaske, że grał z Mezem w piłke i bardzo sie zmeczył i ze jednak nie luboi fotela i woli lezec na kocyku w przedpokoju:loveu:
ogolnie sielanka narazie i Pani bardzo dziekowala za takiego psa...mowila, ze chcieli wziasc szczeniaka, ale jak zobaczyla Snikersa to bardzo Jej sie spodobal..Panstwo kupili rowniez u Wiosny worek karmy, ktora Snikers jadl, zeby mial to samo - super
Wiosna ma jechac w poniedzailek zobaczyc warunki i ogolnie jak tam Snikers sie odnalazl:multi::multi:
Betako ma nowe imie bo podobno na stare nie reagowal wiec od dzis nazywa sie DEMO - chyba dobrze uslyszalam to po lacinie oznacza ....kurcze zapomnialam juz

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ufff jestem dopiero teraz...Wiosna juz wszystko napisala:):) ja jeszcze dodam, ze tez rozmawialm niedawno z nowym domkiem i Pani mówi, ze wszystko super, ze pierwszy raz widziala, zeby pies poczekal az koty zjedza z Jego miski:D:D, ze jest baaardzo inteligenty /pomiam fakt, ze Snikers na dzien dobry skoczyl na córke Panstwa i zaczął Ja bzykac:roll:/, ze umie juz siadac i lezec za kiełbaske, że grał z Mezem w piłke i bardzo sie zmeczył i ze jednak nie luboi fotela i woli lezec na kocyku w przedpokoju:loveu:
ogolnie sielanka narazie i Pani bardzo dziekowala za takiego psa...mowila, ze chcieli wziasc szczeniaka, ale jak zobaczyla Snikersa to bardzo Jej sie spodobal..Panstwo kupili rowniez u Wiosny worek karmy, ktora Snikers jadl, zeby mial to samo - super
Wiosna ma jechac w poniedzailek zobaczyc warunki i ogolnie jak tam Snikers sie odnalazl:multi::multi:
Betako ma nowe imie bo podobno na stare nie reagowal wiec od dzis nazywa sie DEMO - chyba dobrze uslyszalam to po lacinie oznacza ....kurcze zapomnialam juz

Fantastyczna relacja :multi: kurcze jak ja się cieszę :multi::multi: