Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu dzięki za relację:) Piękne nowe imię :). Demo (z łać. odebrany, ucięty - tak!! ucięty przez nas wszystkich z łańcucha :() mieszka teraz w domu ??? Na aż takie szczęście dla niego nie liczyłam. Dziękuję WSZYSTKIM za pomoc i trzymajcie za Demo, żeby było dobrze.

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betka napisał(a):
Gosiu dzięki za relację:) Piękne nowe imię :). Demo (z łać. odebrany, ucięty - tak!! ucięty przez nas wszystkich z łańcucha :() mieszka teraz w domu ??? Na aż takie szczęście dla niego nie liczyłam. Dziękuję WSZYSTKIM za pomoc i trzymajcie za Demo, żeby było dobrze.

no tak dom z ogrodem, gdzie pies mieszka w domu - przeciez mowilam, ze do kojca Go nie wydamy;)
w poniedzialek bedzie u Niego Wiosna to na zywo zobaczy jak to wyglada i jak Snikers sie zachwuje tam - i dopiero wtedy odetchne:evil_lol:

Posted

Ja też :nerwy:..
Zmienię tytuł za jakiś czas. Demo kochany :modla: nie rób nam wstydu!
Wiosno będziemy czekać jutro na Twoją relację, jak po ciężkiej zimie na Wiosnę :)

Ps. co do kotów :)- to ten czarny Wiosny tak Demka przeszkolił :D, pamiętacie:

tu kot, ktorego eraz Snikus omija szerokim łukiem:-D:-D

Posted

Wieści są, i zdjęcia też są :) Dom jest cudowny, naprawdę to jedna z moich najwspanialszych adopcji, jestem zbudowana i przeszczęśliwa. Zobaczcie :loveu:

Posted

Ło matko jaki on teraz piękny :)!!! Czyściutki, wykąpany, uśmiechnięty ....
LuGosiak sobie taki dom wymarzyła dla Snikersa, a Wiosna pomogła ten sen zrealizować :loveu:. Dzięki Wam Dziewczyny :loveu:. Serdeczne dzięki również dla nowego Państwa Demusia, że zechcieli adoptować taką bidę z łańcucha :loveu:. Normalnie nie mogę uwierzyć, że to prawda :multi:. Wiosna dzięki, że go odwiedziłaś i obfociłaś.

I może pić wodę całą mordą, nie mocząc ścian!!!

Posted

hahahha wlasnie mialam wstawiac bo wiosna mi na maila podesla fotki:):):) cos pieknego!!!:loveu::loveu::loveu:
szczescia psiaku:multi::multi::multi:
ale oczko...wow:evil_lol::evil_lol: i Snikers moze pic jak lubi czyli moczyc morde po oczy:evil_lol::evil_lol:
Pani juz nauczyła Snikersa siadać, leżeć i nie brać kiełbasy z ziemi jak leży przed Nim:crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ależ mu się cudna i mądra Pani trafiła :loveu:. Chyba ma doświadczenie w postępowaniu z psami.

I takie nasze mądre psisko marnowało się na łańcuchu...Ile jest takich, które mają mniej szczęścia...

Gosia może uda się Cezara "odsprzedać" gdzieś na ogłoszenia Snikersa ?. Bo miała świeżo robione przez Paja

Posted

betka napisał(a):
...
Gosia może uda się Cezara "odsprzedać" gdzieś na ogłoszenia Snikersa ?. Bo miała świeżo robione przez Paja

no Cezarkowi musze rownie dobry domek znalesc i to szybko, bo On tak chce do ludzi...narazie Nikt wiecej nie dzwonil o Snikersa

Posted

No nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia :). On ma jeszcze taką szczenięcą minę. Kochana mordeczka :).

A.. mogę tytuł zmienić za tydzień :oops:?

Posted

betka napisał(a):
No nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia :). On ma jeszcze taką szczenięcą minę. Kochana mordeczka :).

A.. mogę tytuł zmienić za tydzień :oops:?

no ja tez się gapie i napatrzeć nie mogę:multi::multi:
mozesz, mozesz to Twoj watek - mozesz robic co chcesz;):evil_lol::evil_lol:

Posted

łał!!!! No raj na ziemi. :) :) :)
a ja teraz szukam dla znajomych psiaka - jamnika bo ich im odszedł niedawno, sa jeszcze w smutku pogrążeni. pewnie będą chcieli czarnego takiego jak tamten. na razie jeszcze rozmawiam z nimi w tej sprawie czy aby na pewno są pewni ze to już teraz.

Guest Ryniu123
Posted

wiosna napisał(a):
Wieści są, i zdjęcia też są :) Dom jest cudowny, naprawdę to jedna z moich najwspanialszych adopcji

Nie ma lepszej wiadomości :)