betka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Gosiu dzięki za relację:) Piękne nowe imię :). Demo (z łać. odebrany, ucięty - tak!! ucięty przez nas wszystkich z łańcucha :() mieszka teraz w domu ??? Na aż takie szczęście dla niego nie liczyłam. Dziękuję WSZYSTKIM za pomoc i trzymajcie za Demo, żeby było dobrze. Quote
Basia i Barni Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Juuupppiii. wystarczyło uciąć łańcuch , uciąć jajka i hotelik u Wiosny , oby ci się kochany udało , bo po relacjach wróży to wyśmienicie , ech kochany snikersik :-) Quote
Lu_Gosiak Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 betka napisał(a):Gosiu dzięki za relację:) Piękne nowe imię :). Demo (z łać. odebrany, ucięty - tak!! ucięty przez nas wszystkich z łańcucha :() mieszka teraz w domu ??? Na aż takie szczęście dla niego nie liczyłam. Dziękuję WSZYSTKIM za pomoc i trzymajcie za Demo, żeby było dobrze. no tak dom z ogrodem, gdzie pies mieszka w domu - przeciez mowilam, ze do kojca Go nie wydamy;) w poniedzialek bedzie u Niego Wiosna to na zywo zobaczy jak to wyglada i jak Snikers sie zachwuje tam - i dopiero wtedy odetchne:evil_lol: Quote
betka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Ja też :nerwy:.. Zmienię tytuł za jakiś czas. Demo kochany :modla: nie rób nam wstydu! Wiosno będziemy czekać jutro na Twoją relację, jak po ciężkiej zimie na Wiosnę :) Ps. co do kotów :)- to ten czarny Wiosny tak Demka przeszkolił :D, pamiętacie: tu kot, ktorego eraz Snikus omija szerokim łukiem:-D:-D Quote
Lu_Gosiak Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 hahahah dokladnie tak...opowiadalam wczoraj Pani o tym incydencie to sie uśmiala ze Snikersa Quote
jagpie Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 hahahha co za fota! rewelacja, ale się uśmiałam ;-) Quote
panbazyl Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Łał!!!! No co - też się cieszę!!!! Oby wszystko było ok i za tydzień i za 2 i za rok też :) Quote
basiek8 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Cieszę się, kibicowałam Snikersowi od początku, bardzo się cieszę, Kluczbork to w sumie coś ok 40 km ode mnie. Quote
kajzera Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 I jeśli jakiekolwiek wieści, to chcę słyszeć tylko dobre! :) A najlepiej fotorelacja Quote
wiosna Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Wieści są, i zdjęcia też są :) Dom jest cudowny, naprawdę to jedna z moich najwspanialszych adopcji, jestem zbudowana i przeszczęśliwa. Zobaczcie :loveu: Quote
kajzera Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Niewypada bo już po 22... Ale kwiczę i skaczę ze szczęścia! ;D Quote
betka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Ło matko jaki on teraz piękny :)!!! Czyściutki, wykąpany, uśmiechnięty .... LuGosiak sobie taki dom wymarzyła dla Snikersa, a Wiosna pomogła ten sen zrealizować :loveu:. Dzięki Wam Dziewczyny :loveu:. Serdeczne dzięki również dla nowego Państwa Demusia, że zechcieli adoptować taką bidę z łańcucha :loveu:. Normalnie nie mogę uwierzyć, że to prawda :multi:. Wiosna dzięki, że go odwiedziłaś i obfociłaś. I może pić wodę całą mordą, nie mocząc ścian!!! Quote
Lu_Gosiak Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 hahahha wlasnie mialam wstawiac bo wiosna mi na maila podesla fotki:):):) cos pieknego!!!:loveu::loveu::loveu: szczescia psiaku:multi::multi::multi: ale oczko...wow:evil_lol::evil_lol: i Snikers moze pic jak lubi czyli moczyc morde po oczy:evil_lol::evil_lol: Pani juz nauczyła Snikersa siadać, leżeć i nie brać kiełbasy z ziemi jak leży przed Nim:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Ależ mu się cudna i mądra Pani trafiła :loveu:. Chyba ma doświadczenie w postępowaniu z psami. I takie nasze mądre psisko marnowało się na łańcuchu...Ile jest takich, które mają mniej szczęścia... Gosia może uda się Cezara "odsprzedać" gdzieś na ogłoszenia Snikersa ?. Bo miała świeżo robione przez Paja Quote
kajzera Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Proszę o oficjalne zmienienie tytułu tego wątku!:multi: Quote
Lu_Gosiak Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 betka napisał(a):... Gosia może uda się Cezara "odsprzedać" gdzieś na ogłoszenia Snikersa ?. Bo miała świeżo robione przez Paja no Cezarkowi musze rownie dobry domek znalesc i to szybko, bo On tak chce do ludzi...narazie Nikt wiecej nie dzwonil o Snikersa Quote
betka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 No nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia :). On ma jeszcze taką szczenięcą minę. Kochana mordeczka :). A.. mogę tytuł zmienić za tydzień :oops:? Quote
Lu_Gosiak Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 betka napisał(a):No nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia :). On ma jeszcze taką szczenięcą minę. Kochana mordeczka :). A.. mogę tytuł zmienić za tydzień :oops:? no ja tez się gapie i napatrzeć nie mogę:multi::multi: mozesz, mozesz to Twoj watek - mozesz robic co chcesz;):evil_lol::evil_lol: Quote
betka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Sygnaturę Snikersa już osunęłam i trochę oddramatyzowałam tytuł ;) Quote
panbazyl Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 łał!!!! No raj na ziemi. :) :) :) a ja teraz szukam dla znajomych psiaka - jamnika bo ich im odszedł niedawno, sa jeszcze w smutku pogrążeni. pewnie będą chcieli czarnego takiego jak tamten. na razie jeszcze rozmawiam z nimi w tej sprawie czy aby na pewno są pewni ze to już teraz. Quote
Guest Ryniu123 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 wiosna napisał(a):Wieści są, i zdjęcia też są :) Dom jest cudowny, naprawdę to jedna z moich najwspanialszych adopcji Nie ma lepszej wiadomości :) Quote
betka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Warto pomagać, żeby móc robić takie porównania :( :) Quote
Recommended Posts