auraa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Teraz Święta, potem długi weekend a potem wakacje................... załamka. Quote
Zuzka2 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nie przejmujcie się wakacjami-wcale nie musi być zastoju.Ja się na dogo pojawiłam w wakacje i też mi mówiono,że nawet ogłoszenia nic nie dadzą,a de facto był to najzłotszy czas w adopcjach,bo np.całe mioty szczeniąt szły do domów zanim się dobrze na DT zasiedziały i zanim się wątek zaczął;-)Zastój pojawił się dopiero we wrześniu-powrót do szkoły,obowiązki to nie jest dobry czas na kolejny obowiązek pt.pies.W wakacje ogłaszałam chyba ze 100psów i szczeniąt poszło do DS chyba z 40od czerwca do końca sierpnia;dorosłych jak zawsze mniej. Quote
malvaaa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Powiedz NIE dzieciństwu w schronisku, w samotności i tęsknocie. Schronisko to miejsce gdzie psów jest mnóstwo, a ludzi mało. Każdy pies chciałby mieć swojego człowieka, który pogłaszcze, pobawi się i nakarmi. Niestety tam jest to nie możliwe. Trudno jest się wyróżnić z tłumu psów, spragnionych kontaktu z człowiekiem. Szczeniak potrzebuje przewodnika który pokaże mu ze świat jest dobry a człowiek ma wielkie serce. Będzie mu pomagał przezwyciężać leki i obawy, po prostu będzie jego przyjacielem. (tutaj prezentacja ogłaszanego psiaka, wiek, Płeć itp.) Nie pozwólmy im/jej/jemu dorastać w schronisku. Odwdzięczy się oddaniem i przywiązaniem przez całe psie życie. Jeśli chcesz zyskać prawdziwego przyjaciele nie czekaj, skontaktuj się z nami. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI …………………………….. (jaki kontakt podawać?) UWAGA: warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę po i przed adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej. (jeśli rzeczywiście jest wymagane [FONT=Wingdings]:) [/FONT]) Moze byc cos takiego? nie mam wielkiego doswiadczenia w tekstach ale moze sie przyda :) Quote
tripti Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 malvaaa - bardzo dziękuje!!!!!!!!!!! badzo, świetne! to od jutra powolutku będziemy działać z ogłoszeniami. tusinka22 - mogą być Wasze nr telefonów? Quote
malvaaa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ja jutro porobie tym bialym, tylko oglaszac je razem czy oddzielnie? jakies imiona by sie przydaly czy nie mieszac? Quote
tripti Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 imion nie mają, więc jak im jakieś nadasz będzi super:) może razem? nie ma za bardzo zdjęć osobnych, a one wyglądają bardzo podobnie i zachowują się tak samo, jedna ma ciemne oczka i czarny nosek, a druga ma oczka takie błękitne i lekko różowy nos. Quote
tusinka22 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 tripti napisał(a):malvaaa - bardzo dziękuje!!!!!!!!!!! badzo, świetne! to od jutra powolutku będziemy działać z ogłoszeniami. tusinka22 - mogą być Wasze nr telefonów? oczywiście że mogą, tekst super, bardzo dziękujemy. Quote
koosiek Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Tak jak pisałam, pomogę z ogłoszeniami :) Skoro Malvaaa zrobi białym, to ja wezmę te starsze, Liska i Rudego :) Jaki kontakt do ogłoszeń? Quote
Zuzka2 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jeśli mogę coś doradzić:-)to najwięcej psów znajduje domy dzięki morusek,tablica i gumtree:-) Quote
tripti Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 [quote name='koosiek']Tak jak pisałam, pomogę z ogłoszeniami :) Skoro Malvaaa zrobi białym, to ja wezmę te starsze, Liska i Rudego :) Jaki kontakt do ogłoszeń? koosiek to może jak jest zgoda na piśmie, to ogłoszenia na ten kontakt: http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=20132&n=Sliczna-Tula-w-typie-bokserka-szuka-domu czyli: Kontakt w sprawie adopcji: Natalia: 509 750 806/ 503 783 622; [email protected] Dzięki :) Magda: 606 352 274; [email protected] Quote
malvaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Więc tak od teraz Korba to ta co ma ciemne oczka i czarny nosek, a Koda ta co ma oczka błękitne i lekko różowy nos :) Quote
tripti Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 malvaaa napisał(a):Więc tak od teraz Korba to ta co ma ciemne oczka i czarny nosek, a Koda ta co ma oczka błękitne i lekko różowy nos :) Lejdis wczoraj czy przedwczoraj oglądałaś ;)? Quote
malvaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 hehe, nie jakos to imie mi sie podoba :) a w jakiej miejscowosci one przebywaja? Quote
tripti Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 malvaaa napisał(a):hehe, nie jakos to imie mi sie podoba :) a w jakiej miejscowosci one przebywaja? do ogłoszeń to chyba tak ogólnie w województwie mazowieckim, bo to chyba główny wyznacznik. Niedaleko od wawy :) Quote
malvaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 w niektorych jest wymagane miasto, ale to zaznacze warszawa, jak niedaleko. Sunie są na tych portalach: www.gumtree.pl - www.ale.gratka.pl - www.petsy.pl - www.e-zwierzak.pl - www.petworld.pl - www.ojej.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl -- www.rubryka.pl - www.swistek.pl - www.adpedia.pl - www.adsy.pl - www.cwirek.pl - www.szerlok.pl - www.psiamania.pl - www.kupiepsa.pl - www.pineska.pl ide spac :) Quote
tusinka22 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 bardzo dziękujemy za ogłoszenia, imiona też fajne;) Quote
beka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Sliczne te szczeniorki, z wiasna ludzie chcetniej biorą pieski. Mam nadzieje że im się uda. Quote
koosiek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Zobaczcie ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/206400 :( Quote
malvaaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 beżowa sunia to Abi i jest tutaj: - www.ale.gratka.pl - www.petsy.pl - www.e-zwierzak.pl - www.petworld.pl - www.ojej.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl -- www.rubryka.pl - www.swistek.pl - www.adpedia.pl - www.adsy.pl - www.cwirek.pl - www.szerlok.pl - www.psiamania.pl - www.kupiepsa.pl - www.pineska.pl Quote
tripti Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 malvaaa - dziękujemy :) to mamy i imiona i ogłoszenia dla panienek! Quote
malvaaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 teraz czekamy na domki :) szkoda ze nie ma lepszych zdjec, ludzie to wzrokowcy. ale rozumiem ze sie nie dalo innych :) Quote
tripti Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 wiało, było zimno, a one tak się wierciły, że nawet ostrości nie dało się złapać :( Quote
tusinka22 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 tripti napisał(a):wiało, było zimno, a one tak się wierciły, że nawet ostrości nie dało się złapać :( no właśnie pogoda nie była zbyt piękna a psiaki tak się cieszyły, że nie chciały grzecznie pozować do zdjęć;) Quote
Agnieszka_K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 najpóźniej jutro ogarniam maluszkom allegro - w nawale wszystkiego wypadło mi to zupełnie z głowy!:) Quote
Recommended Posts