Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie przejmujcie się wakacjami-wcale nie musi być zastoju.Ja się na dogo pojawiłam w wakacje i też mi mówiono,że nawet ogłoszenia nic nie dadzą,a de facto był to najzłotszy czas w adopcjach,bo np.całe mioty szczeniąt szły do domów zanim się dobrze na DT zasiedziały i zanim się wątek zaczął;-)Zastój pojawił się dopiero we wrześniu-powrót do szkoły,obowiązki to nie jest dobry czas na kolejny obowiązek pt.pies.W wakacje ogłaszałam chyba ze 100psów i szczeniąt poszło do DS chyba z 40od czerwca do końca sierpnia;dorosłych jak zawsze mniej.

Posted

Powiedz NIE dzieciństwu w schronisku, w samotności i tęsknocie. Schronisko to miejsce gdzie psów jest mnóstwo, a ludzi mało. Każdy pies chciałby mieć swojego człowieka, który pogłaszcze, pobawi się i nakarmi. Niestety tam jest to nie możliwe. Trudno jest się wyróżnić z tłumu psów, spragnionych kontaktu z człowiekiem.

Szczeniak potrzebuje przewodnika który pokaże mu ze świat jest dobry a człowiek ma wielkie serce. Będzie mu pomagał przezwyciężać leki i obawy, po prostu będzie jego przyjacielem.

(tutaj prezentacja ogłaszanego psiaka, wiek, Płeć itp.)

Nie pozwólmy im/jej/jemu dorastać w schronisku. Odwdzięczy się oddaniem i przywiązaniem przez całe psie życie. Jeśli chcesz zyskać prawdziwego przyjaciele nie czekaj, skontaktuj się z nami.
KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI …………………………….. (jaki kontakt podawać?)

UWAGA: warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę po i przed adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej. (jeśli rzeczywiście jest wymagane [FONT=Wingdings]:) [/FONT])

Moze byc cos takiego? nie mam wielkiego doswiadczenia w tekstach ale moze sie przyda :)

Posted

malvaaa - bardzo dziękuje!!!!!!!!!!! badzo, świetne!

to od jutra powolutku będziemy działać z ogłoszeniami.

tusinka22 - mogą być Wasze nr telefonów?

Posted

imion nie mają, więc jak im jakieś nadasz będzi super:) może razem? nie ma za bardzo zdjęć osobnych, a one wyglądają bardzo podobnie i zachowują się tak samo, jedna ma ciemne oczka i czarny nosek, a druga ma oczka takie błękitne i lekko różowy nos.

Posted

tripti napisał(a):
malvaaa - bardzo dziękuje!!!!!!!!!!! badzo, świetne!

to od jutra powolutku będziemy działać z ogłoszeniami.

tusinka22 - mogą być Wasze nr telefonów?

oczywiście że mogą, tekst super, bardzo dziękujemy.

Posted

[quote name='koosiek']Tak jak pisałam, pomogę z ogłoszeniami :) Skoro Malvaaa zrobi białym, to ja wezmę te starsze, Liska i Rudego :)

Jaki kontakt do ogłoszeń?

koosiek to może jak jest zgoda na piśmie, to ogłoszenia na ten kontakt: http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=20132&n=Sliczna-Tula-w-typie-bokserka-szuka-domu
czyli:
Kontakt w sprawie adopcji:
Natalia: 509 750 806/ 503 783 622;
[email protected]

Dzięki :)
Magda: 606 352 274; [email protected]

Posted

malvaaa napisał(a):
Więc tak od teraz Korba to ta co ma ciemne oczka i czarny nosek, a Koda ta co ma oczka błękitne i lekko różowy nos :)

Lejdis wczoraj czy przedwczoraj oglądałaś ;)?

Posted

malvaaa napisał(a):
hehe, nie jakos to imie mi sie podoba :) a w jakiej miejscowosci one przebywaja?

do ogłoszeń to chyba tak ogólnie w województwie mazowieckim, bo to chyba główny wyznacznik. Niedaleko od wawy :)

Posted

tripti napisał(a):
wiało, było zimno, a one tak się wierciły, że nawet ostrości nie dało się złapać :(

no właśnie pogoda nie była zbyt piękna a psiaki tak się cieszyły, że nie chciały grzecznie pozować do zdjęć;)