Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tripti']chyba, że coś przeoczyłam, ale z tego co pamiętam dziewczyny porobiły wcześniej ogłoszenia białych i rudych.[/QUOTE]

pewnie tak było, ja coś pokręciłam,

Posted

A czy to nie te kluchy są dzisiaj w Metrze? Zaraz im zrobię allegro...
Może ktoś miałby możliwość zrobić im wydarzenie na fb? Żeby one nie odeszły w schronie :(

Posted

Faktycznie inne, chodzi o te: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207257-P%C3%B3%C5%82toraroczna-donka-i-jej-9-szczeniak%C3%B3w-szukaj%C4%85-nowych-domk%C3%B3w-lub-dt-"]http://www.dogomania.pl/threads/207257[/URL]

Posted

przecież nie mają ogłoszeń to jak mogły trafić do metra. Zresztą niewiadomo, które przetrwają, są na powietrzu, więc co widać na przykładach o kleszcze łatwo.

Posted

[quote name='koosiek']A czy to nie te kluchy są dzisiaj w Metrze? Zaraz im zrobię allegro...
Może ktoś miałby możliwość zrobić im wydarzenie na fb? Żeby one nie odeszły w schronie :([/QUOTE]

a może mi ktoś powiedzieć kiedy i gdzie trzeba zrobić ogłoszenie żeby ukazało się w metrze, coś tam wcześniej słyszałam jak ale tak do końca nie wiem.

Posted

na cafeanimal.pl, wybierają z tych ogłoszeń na następny dzień do druku, dziewczyny jak polują to zdejmują stare i każdego dnia robią nowe, niektóre rano, inne ok 14stej.

Posted

[quote name='tripti']na cafeanimal.pl, wybierają z tych ogłoszeń na następny dzień do druku, dziewczyny jak polują to zdejmują stare i każdego dnia robią nowe, niektóre rano, inne ok 14stej.[/QUOTE]

o kurcze, to ja mam małe możliwości....cholera w pracy nie dam rady:(

Posted

koszt szczepień białej suni zostane pokryty przez Kundelkową Skarbonkę, będzie to kwota (55 zł) do zwrotu na postawie rachunku przez przyszłych adoptujących.

Posted

PILNIE potrzebna osoba do wizyty [B]przedadopcyjnej w Warszawie (NATOLIN - URSYNÓW)![/B] może znacie kogoś? jutro już 2 tygodnie będą za nami, mała jest zdrowa, zaszczepiona, czuje się super i tak naprawdę zacznie tracić czas, który w przypadku pozytywnej wizyty i spodobania sie mogłaby już spędzać w swoim domu.

Posted

[quote name='tripti']PILNIE potrzebna osoba do wizyty [B]przedadopcyjnej w Warszawie (NATOLIN - URSYNÓW)![/B] może znacie kogoś? jutro już 2 tygodnie będą za nami, mała jest zdrowa, zaszczepiona, czuje się super i tak naprawdę zacznie tracić czas, który w przypadku pozytywnej wizyty i spodobania sie mogłaby już spędzać w swoim domu.[/QUOTE]

poza wujkiem UBOCZE jeszcze AniaGucio z tego co kojarzę;)

Posted

[quote name='Astaroth']kiedy będziecie w schronisku?[/QUOTE]

ok 13 stej dziś.
Zrobiłam szczeniakom gumtree, ale miałam inny plan chciałam każdego z osobna, niestety już drugiego i trzeciego ogłoszenia nie przyjęło zwg na podobieństwo.

Mała waży 11,6 kg, a w kłębie ma prawie tylko co nasze po ok 18 kg.

Posted

tripti wyślij mi smsa jak będziecie w schronisku czy szczeniaki są i które (najbardziej interesuje mnie chłopak na ostatnich zdjęciach), właśnie dyskutuję z rodziną nad DT dla któregoś, zobaczymy

Posted

ten czarny, jest/był najbardziej kontaktowy i odważny z całej brygady, to on pierwszy wyszedł z budy i pokazał się. Zaraz zadzwonię do Ciebie idę na wątek Szanty po numer :)