tripti Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 małych szczeniaków nie ma żadnych ogłoszeń. Quote
tusinka22 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='tripti']małych szczeniaków nie ma żadnych ogłoszeń.[/QUOTE] oj to sorki, a mówiłam że dzisiaj jestem zakręcona;) Quote
tripti Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 chyba, że coś przeoczyłam, ale z tego co pamiętam dziewczyny porobiły wcześniej ogłoszenia białych i rudych. Quote
tusinka22 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='tripti']chyba, że coś przeoczyłam, ale z tego co pamiętam dziewczyny porobiły wcześniej ogłoszenia białych i rudych.[/QUOTE] pewnie tak było, ja coś pokręciłam, Quote
koosiek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 A czy to nie te kluchy są dzisiaj w Metrze? Zaraz im zrobię allegro... Może ktoś miałby możliwość zrobić im wydarzenie na fb? Żeby one nie odeszły w schronie :( Quote
Agnieszka_K Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='obraczus87']Wydaje mi sie ze to te kluski.......[/QUOTE] wg mnie zupełnie nie - zresztą "po owczarku niemieckim długowłosym"? :eviltong: Quote
obraczus87 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Agnieszka_K']wg mnie zupełnie nie - zresztą "po owczarku niemieckim długowłosym"? :eviltong:[/QUOTE] hahahah ale ja ślepa jestem...:D Quote
koosiek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Faktycznie inne, chodzi o te: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207257-P%C3%B3%C5%82toraroczna-donka-i-jej-9-szczeniak%C3%B3w-szukaj%C4%85-nowych-domk%C3%B3w-lub-dt-"]http://www.dogomania.pl/threads/207257[/URL] Quote
tripti Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 przecież nie mają ogłoszeń to jak mogły trafić do metra. Zresztą niewiadomo, które przetrwają, są na powietrzu, więc co widać na przykładach o kleszcze łatwo. Quote
tusinka22 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 kluski są prześliczne i odważne, nawarczały na nas bąble, a za chwilę już się tuliły do ręki:) Quote
tusinka22 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='koosiek']A czy to nie te kluchy są dzisiaj w Metrze? Zaraz im zrobię allegro... Może ktoś miałby możliwość zrobić im wydarzenie na fb? Żeby one nie odeszły w schronie :([/QUOTE] a może mi ktoś powiedzieć kiedy i gdzie trzeba zrobić ogłoszenie żeby ukazało się w metrze, coś tam wcześniej słyszałam jak ale tak do końca nie wiem. Quote
tripti Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 na cafeanimal.pl, wybierają z tych ogłoszeń na następny dzień do druku, dziewczyny jak polują to zdejmują stare i każdego dnia robią nowe, niektóre rano, inne ok 14stej. Quote
tusinka22 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='tripti']na cafeanimal.pl, wybierają z tych ogłoszeń na następny dzień do druku, dziewczyny jak polują to zdejmują stare i każdego dnia robią nowe, niektóre rano, inne ok 14stej.[/QUOTE] o kurcze, to ja mam małe możliwości....cholera w pracy nie dam rady:( Quote
tripti Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 koszt szczepień białej suni zostane pokryty przez Kundelkową Skarbonkę, będzie to kwota (55 zł) do zwrotu na postawie rachunku przez przyszłych adoptujących. Quote
Agnieszka_K Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 a co z białaską w końcu? sprawdzony już został któryś domek? Quote
tripti Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 narazie jest jeden domek Floral, ale nie mam informacji czy sprawdzony czy nie, więc chyba nie. Quote
tripti Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 PILNIE potrzebna osoba do wizyty [B]przedadopcyjnej w Warszawie (NATOLIN - URSYNÓW)![/B] może znacie kogoś? jutro już 2 tygodnie będą za nami, mała jest zdrowa, zaszczepiona, czuje się super i tak naprawdę zacznie tracić czas, który w przypadku pozytywnej wizyty i spodobania sie mogłaby już spędzać w swoim domu. Quote
Agnieszka_K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='tripti']PILNIE potrzebna osoba do wizyty [B]przedadopcyjnej w Warszawie (NATOLIN - URSYNÓW)![/B] może znacie kogoś? jutro już 2 tygodnie będą za nami, mała jest zdrowa, zaszczepiona, czuje się super i tak naprawdę zacznie tracić czas, który w przypadku pozytywnej wizyty i spodobania sie mogłaby już spędzać w swoim domu.[/QUOTE] poza wujkiem UBOCZE jeszcze AniaGucio z tego co kojarzę;) Quote
tripti Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='Astaroth']kiedy będziecie w schronisku?[/QUOTE] ok 13 stej dziś. Zrobiłam szczeniakom gumtree, ale miałam inny plan chciałam każdego z osobna, niestety już drugiego i trzeciego ogłoszenia nie przyjęło zwg na podobieństwo. Mała waży 11,6 kg, a w kłębie ma prawie tylko co nasze po ok 18 kg. Quote
Astaroth Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 tripti wyślij mi smsa jak będziecie w schronisku czy szczeniaki są i które (najbardziej interesuje mnie chłopak na ostatnich zdjęciach), właśnie dyskutuję z rodziną nad DT dla któregoś, zobaczymy Quote
tripti Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 ten czarny, jest/był najbardziej kontaktowy i odważny z całej brygady, to on pierwszy wyszedł z budy i pokazał się. Zaraz zadzwonię do Ciebie idę na wątek Szanty po numer :) Quote
Recommended Posts