kajak Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 no tak robiłam to pierwszy raz ,muszę jednak poprosić męża bo to on wrzuca wszystkie zdjęcia.. Quote
sybil Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ale heca :evil_lol:, wczoraj widziałam zdjęcia Szczotuni, a dziś rzeczywiście jest " upsss ":ices_bla: Quote
kajak Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 http://picasaweb.google.com/Konrad1306/PieszczotySzczoty?authkey=Gv1sRgCJHdj_O2garP-AE#[/URL] może teraz się udało:lol: Quote
Margi Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 http://picasaweb.google.com/Konrad1306/PieszczotySzczoty?authkey=Gv1sRgCJHdj_O2garP-AE# Może teraz będą. Quote
kajak Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Dzięki Margi ,bo ja taka ciemna jestem :crazyeye: Quote
kajak Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 wczoraj Szczota miała kąpiel,strasznie się bała,jak wyskoczyła z łazienki drzwi od tarasu były otwarte i biegiem na wolność ,wytarzała sie w piachu :placz: cała mokra wyglądała jak piaskowy potworek,i trzeba było ją złapać i zrobić małą płukankę,dziaiaj jest śliczna i pachnąca.Nasza Szczotka jest cudna uwielbia dzieci sąsiadów, one trochę się jej boją bo podszczpuje w zabawie :evil_lol: za to mój syn biega z nią całe popołudnie i jej różowym krabem .Wniosła do naszego domu mnóstwo radości-jak jej nie kochać:loveu: Quote
sybil Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Super wiadomości :multi:. Życzymy dużo szczęścia Szczotuni i Jej Rodzinie :loveu: Quote
elik Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ale macie dobrze - takie jezioro do dyspozycji :-o Ja też bym tak chciała i mój sznupcio też, bo mega ogromnie lubimy pływanie. Jaka to miejscowość ? Może są tam jakieś gospodarstwa na sprzedaż ? Chętnie wyprowadziłabym się z kraka :lol: Quote
akarsay Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Pozdrowienia dla całej rodziny Szczoteczki :) Fajne zdjęcia Quote
kajak Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Z dnia na dzień Szczota czuje się jak u siebie,uwielbia polowania na koniki polne i jaszczurki których u nas pod dostatkiem,skalniak mam zryty jakby stado dzików przeszło:placz:,kiedy tak poluje wygląda jak małe lwiątko,postaram się to uwiecznić i przesłać.Rozszczekała nam się na dobre,ale leniuch jest, czasami jak ktoś z nas wraca nawet nie podniesie łebka -leży jak zabita i udaje że śpi:lol:.Ale jest najsłodsza na świecie ,i bardzo mądra. Pozdrawiamy Quote
akarsay Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Fajnie że już się zadomowiła na dobre. Szkoda trochę skalniaka, moje psy również uwielbiają spędzać czas w najmniej dla mnie odpowiednich rejonach ogrodu, dlatego ogrodziłam grzędy i kawałek ogródka...niestety kwietnik stoi otworem na psie pomysły ;) Quote
margo001 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 kajak napisał(a):W przyszłym tygodniu mamy weterynarza i pewnie salon piękności też.Szczota po trzech dniach wydała z siebie słodki szczek-zdjęcia jutro Szczotkowa Rodzina;):evil_lol: I jak po wizycie u weta ??? a może jakieś foto po wizycie w salonie ;) Czemu taka cisza zapadła :roll: czy coś sie stało ?? Quote
kajak Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 wszystko ok tylko jesteśmy na wyjeżdzie tzn.ja sama dzieci i Szczota są zdrowe :lol: jak wrócę to się odezwę (po niedzieli) Quote
margo001 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 uff...już miałam czarne myśli ... więc czekamy na wieści ;) Quote
kajak Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Szczota była pierwszy raz w odwiedzinach u mojej teściowej w ok.Łodzi i była bardzo grzeczna wogóle jest super pies.Pan doktor który ją szczepił też stwierdził że to okaz zdrowia ,sprawdził serducho,uszy i oczka i jest ok.Szczota jak wyjdzie ze mną przed bramkę to trzyma się bardzo blisko moich nóg, już nam nie spiernicza .jeszcze bardziej uwielbia nasze łóżka i kanapy.No a salon piękności to dopiero w lipcu(brak kaski :placz:)ale jeszcze tak strasznie nie zarosła.Za parę dni jedziemy nad nasz piękny Bałtyk ,tylko się martwię bo tam wszędzie zakaz z psem,a chciałam Szczotusi pokazać morze. Pozdrawiamy Quote
sybil Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Spacer dziką plażą powinien się udać i Szczotunia zapozna się z morzem:bigok: , a w upały lepiej zostawić ją w cieniu, opalać nie powinna się :lol: I błagam, uważajcie, żeby nie zgubiła się:scared:. Udanego pobytu! Quote
kajak Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 moje dzieci śmieją się że najpierw pytam się o Szczotkę a dopiero póżniej o nie:lol:,naprawdę zwariowałam na jej punkcie, ale nie da się jej nie kochać,jest śłodziachna:loveu: Quote
margo001 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 kajak zlituj się wrzuć jakieś fotki, napisz coś...minął już miesiąc :mad: Quote
kajak Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Witam Dziewczyny spokojnie jesteśmy na urlopie:lol:,w tym roku całe dwa miesiące na rozjazdach.Przedwczraj wróciliśmy z Gdańska a dziśiaj jesteśmy już pod Łodzią.Szczotka pokochała nasze auto, jeszcze stresuje ją dłuższa jazda ale jest coraz lepiej,już sama wchodzi do auta.Oczywiście plaża zaliczona ,cały boży dzień w piachu,jak wróciła to biedaczka padła,na posłanie trzeba było księzniczkę zanieść:razz:, nie miała siły się doczłapać.Dzisiaj będą fotki-Pozdrawiamy rodzinka Szczotusi. Quote
margo001 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Doszły mnie słuchy że Szczotulec wygląda i ma się świetnie ;) z niecierpliwością czekam na fotki :modla::modla::modla:też chcę zobaczyć..... Quote
kajak Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 załamka tutaj internet chodzi jak chce-masakra,proszę cierpliwości-Pozdrawiamy Quote
kajak Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 https://picasaweb.google.com/Konrad1306/WakacjeZeSzczotka Quote
sybil Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Fajne, plażowe fotki! Szczotunia szczęśliwa ma towarzystwo, atrakcje i super wakacje :lol::multi: Quote
Recommended Posts