Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kajak']My również dziękujemy jeszcze raz i rozumiem,że możemy rzucić się w wir zakupów dla pieska :)
Jak najbardziej ;)

Pilnie potrzebny transport Lublin-Łódź-Poznań dla naszej Sznupci :modla::modla::modla::modla:

Posted

Dobrzy ludzie prosimy o wsparcie finansowe na transport dla Szczotki. Może ktoś przy okazji będzie jechał, a my dorzucimy się do paliwka :)

Posted

[quote name='kajak']Dobrzy ludzie prosimy o wsparcie finansowe na transport dla Szczotki. Może ktoś przy okazji będzie jechał, a my dorzucimy się do paliwka :)[/QUOTE]
[CENTER]Kochani piszę gdzie tylko mogę, niestety ciężko znaleźć jakiś transport :-(
Rozmawiałam z Anią, ponieważ jest to od nas 500 km w jedną stronę, niestety nie zdołamy pokryć w pełni kosztów podróży suni do DS ale jeżeli uda nam się zebrać pieniążki na paliwo to jesteśmy w stanie zawieźć sunię na miejsce osobiście ;)

To nasza propozycja wyjscia z tej sytuacji, mam nadzieję że znajdzie się choć jedna dobra dusza na dogo i wspomoże naszą Sznupcię :modla::modla::modla:
Ja na początek deklaruję 50 zł :lol:[/CENTER]

Posted

[quote name='kajak']Dobrzy ludzie prosimy o wsparcie finansowe na transport dla Szczotki. Może ktoś przy okazji będzie jechał, a my dorzucimy się do paliwka :)[/QUOTE]

Ja daje 50zł na paliwo

Posted

[quote name='kajak']wCZORAJ KONTAKTOWAŁAM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ KTÓRA JEDZIE 14 Z RADOMIA KOSZT TO 120 ZŁ ,TYLKO TRZEBA DOWIEŻĆ JĄ DO RADOMIA.[/QUOTE]

W takim razie ja z Agnieszką pokrywamy transport do Radomia, a wy resztę czy tak może być?

Posted

Jeśli to nadal aktualne to ja dołożę do transportu 30 zł.
Aguś, to te, które miałam w Twoim imieniu dodać do jakiejś bidy :) Pamiętasz ?

Posted

[quote name='elik']Jeśli to nadal aktualne to ja dołożę do transportu 30 zł.
Aguś, to te, które miałam w Twoim imieniu dodać do jakiejś bidy :) Pamiętasz ?[/QUOTE]
Eluś pamiętam, jak nas bardzo przypili to będę zmuszona prosić ale jak narazie nie trzeba ;)

Posted

[quote name='elik']I co z transportem, kiedy sznupcia pojedzie ?
A może juz wiadomo, tylko przegapiłam ?[/QUOTE]
Prawdopodobnie Sznupcia wyruszy w sobotę :lol:

Posted

[quote name='margo001']Prawdopodobnie Sznupcia wyruszy w sobotę :lol:[/QUOTE]
To jeszcze całe pięć dni czekania przed nią. To dobrze, czy źle :)

Posted

[quote name='elik']To jeszcze całe pięć dni czekania przed nią. To dobrze, czy źle :)[/QUOTE]

To zależy dla kogo, Ania zadowolona że jeszcze może się sznupcią nacieszyć, a kajak nie może się doczekać kiedy wreszcie będzie u niej :evil_lol:
A tak wogóle wyjazd ustalony, w sobotę raniutko Sznupcia wyrusza w drogę do DS, po południu utuli ją w swych ramionach nowa mamusia czyli kajak :multi:

Posted

Już wszystko przygotowane do wyjazdu. Zawsze jest to smutna i radosna zarazem chwila. Smutna bo członek naszej rodziny (tymczasowy), którego już pokochaliśmy jak swojego, idzie do DS. Radosna bo kolejnemu pieskowi odmieniliśmy życie, no i znów będzie taka możliwość gdy się zwolni miejsce po Szczotce...

Posted

[quote name='akarsay']...Zawsze jest to smutna i radosna zarazem chwila. Smutna bo członek naszej rodziny (tymczasowy), którego już pokochaliśmy jak swojego, idzie do DS. Radosna bo kolejnemu pieskowi odmieniliśmy życie, no i znów będzie taka możliwość gdy się zwolni miejsce po Szczotce...[/QUOTE]
Wiem coś na ten temat. Niedawno pożegnałam moje dwie tymczasowiczki - maleńkie siostry z popowodziowych terenów. Płaczę po nich do dziś :placz:
Ja nie nadaję się na DT.
A cieszę sie bardzo, że śliczna sznupeczka będzie miała kochający DS.
Wszystkiego i samego dobrego dla sznupki i jej przyszłej Opiekunki :loveu:

Posted

Dziś dzwoniła w sprawie adopcji Szczoty kolejna osoba, tym razem z Londynu... tam nie ma podobno bezpańskich psów. Oczywiście musiałam odmówić bo w sobotę pierwszy dzień nowego życia Sznupci. Nie mniej jednak obiecała, że zadzwoni w przyszłym tygodniu bo nic nie jest przesądzone i że liczy na cud bo się zakochała w tym pyszczku!

Kajak pieniążki na transport Szczoty jeszcze nie doszły, czy są jakieś problemy?

Posted

pieniążki już powinny być na koncie,przepraszam że tak póżno -napisałam powód na gg-oczywiście dorzucę sie dla studentki za fatygę :) Czekamy na ten dzień z utęsknieniem .

Posted

kajak napisał(a):
Dla nas też,to przecież nowy członek w rodzinie ;), nawet obiadek juz dzisiaj ugotowałam dla Szczotki.

To dobrze, bo nie kazałam nic dawać na drogę co by nie było niespodzianek ;) jesteśmy umówione po 7 rano na PKP w Lublinie...niestety Kasia która bezinterysownie zgodziła się zawieźć Sznupcię, będzie musiała wrócić PKS i to się nazywa pświęcenie.....Kasiu dziękujemy Ci bardzo za pomoc :loveu: