Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia 9 miesięczna, zabrana od chłopa, gdzie tkwiła na metrowym łańcuchu bez budy, miski, bez czegokolwi​ek przez niecały rok swojego krótkiego życia bo jak " Pan powiedział​... za szybko biegała"..​. jej schronieni​em przed deszczem, śniegiem, wiatrem była tylko choinka i metr na metr powierzchn​i gdzie mogła tylko wstać, siedzieć lub leżeć..
Niestety nie mam zdjęć by pokazać w jakich warunkach sunia przebywała, ponieważ musiałam ją wyciągnąć jak najszybciej z tego bagna i bez konfliktów...

Sunia waży 11kg, ma straszliwe zapalenie uszu...był​y tak opuchnięte że nie było jak zapuścić maści...je​den wielki strup, niestety nie dało się zrobić zdjęcia, okropnie boi się dosłownie wszystkieg​o :-(

Sznupcia po wizycie u fryzjera :loveu:

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego DS dla Sznupci....

Reszta zdjęć suni:
https://picasaweb.google.com/111371046464231031138/SznupkaDoAdopcji#
Ogłoszenia:
http://allegro.pl/sznaucer-sredni-mix-suka-steryl-do-adopcji-i1540693260.html
FB:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100002231551302
Sznupka obecnie przebywa w DT u Ani z malutkimi dziećmi które uwielbia, kilkoma psami, kotami z którymi się dogaduje, chodzi ładnie na smyczy , zachowuje czystość w domu ;)
Kontakt:
[email protected] , gg 5351781 lub kom.535633051 Anna Karsai-Flis

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ta ślicznotka więziona była na łańcuchu :shake:
Dobrze, że ją wypatrzyłyście. Teraz jej życie nabierze kolorów.
Przydałby sie jej fryzjer lub /ka :eviltong:
A co ona ma na prawej przedniej łapce ? Wygląda to tak jakby w tym miejscu wyłysiała, wytarła sierść.

Posted

elik napisał(a):

A co ona ma na prawej przedniej łapce ? Wygląda to tak jakby w tym miejscu wyłysiała, wytarła sierść.

niunia była sterylizowana więc myślę, że tak jej mocno wygolili do wenflonu

Posted

elik napisał(a):
I ta ślicznotka więziona była na łańcuchu :shake:
Dobrze, że ją wypatrzyłyście. Teraz jej życie nabierze kolorów.
Przydałby sie jej fryzjer lub /ka :eviltong:

Łapunia wygolona przed zabiegiem, zdjecia były robione kilka dni po sterylce.
Fryzjer ma teraz nawał pracy ale już niedługo ją dopadnie ;)

Posted

Ale zemnie ciołek matołek, nie pomyślałam o tym, że to po wenflonie :stupid:
Dziewczynka faktycznie do kochania. Na pewno szybko znajdzie domek.
Aguś mam te Twoje 3 dychy. Zamówię małej ogłoszenia - 130 stron www, ale konieczne są zddencia z nową fryzurą. Wiesz jak wiele od dobrych fotek zależy.
Ma przeuroczą mordkę, sama słodycz.

Posted

Aniu super że się odezwałaś :lol: będziemy mieć info o suni na bierząco ;)
Eluś postaram się odstawić dziewczynke na cacy po niedzieli i mam nadzieję że się uda bo to będzie mój debiut ;)

Posted

Sznupcia już po zabiegu, wygląda cudnie :loveu: przynajmniej mi się bardzo podoba ;) a jakie kolorki wyszły....
Zdjęć nie robiłyśmy bo godzinę temu skończyłyśmy :roll: jutro Ania coć cyknie to wrzuci, tylko nie bijcie, przypominam ze to mój debiut w psich fryzurach :evil_lol: ;)
Na początku bała się strasznie ale potem to już jej się chyba podobało coraz bardziej i sama się ustawiała jak modelka ;)

Posted

[quote name='margo001']Sznupcia już po zabiegu, wygląda cudnie :loveu: przynajmniej mi się bardzo podoba ;) a jakie kolorki wyszły....
Zdjęć nie robiłyśmy bo godzinę temu skończyłyśmy :roll: jutro Ania coć cyknie to wrzuci, tylko nie bijcie, przypominam ze to mój debiut w psich fryzurach :evil_lol: ;)
Na początku bała się strasznie ale potem to już jej się chyba podobało coraz bardziej i sama się ustawiała jak modelka ;)
O jerum pajtasz, to Wy suni spać nie dajecie, po nocy ją strzyżecie ? Bidulka ;)
Dajcie zdjęcia, takie do ogłoszeń super. Mojemu Bingusiowi po strzyżeniu tez kolorki wychodzą :)

Posted

solartcz napisał(a):
Szkoda, że z tak daleka:placz:

powiem szczerze że jest czego żałować....
malawaszka napisał(a):
bardzo piękna!!!!

nie mogłam się na nią napatrzeć a i ona taka jakaś szczęśliwsza po ostrzyżynach ;)

Posted

margo001 napisał(a):

nie mogłam się na nią napatrzeć a i ona taka jakaś szczęśliwsza po ostrzyżynach ;)

haha miała głupawkę golasa? moje zawsze mają - większość sznupów ma i wariują po obcinaniu jakby im lżej było :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
haha miała głupawkę golasa? moje zawsze mają - większość sznupów ma i wariują po obcinaniu jakby im lżej było :lol:

Mój sznupcio po pierwszym strzyżeniu szedł i co chwilę odwracał łebek do tyłu i się na doopkę patrzył. Prześmiesznie to wyglądało, bo miał przy tym taką zdziwioną minę, jakby chciał powiedzieć: a co to za golec za mną bez przerwy łazi ? Potem się przyzwyczaił, ale ten pierwszy raz był hecny.

margo001 napisał(a):
My już po sesji, wieczorkiem wrzucę zdjęcia.

Byłam na Picasie, ale piękność :crazyeye: A co to za czarne cudo leży ze sznupką ?
Dawaj ją tu zaraz, niech ludziska oczyska ucieszą.
Jak się nie pospieszysz, to ja Ci ją ukradnę i wrzuce na wątek :eviltong:
Śliczna jest :loveu:

Posted

Oj nie wiem elik które wybrać :roll: laska taka fotogeniczna aż się nie spodziewałam tym bardziej że robiłyśmy je zaraz po pracy umordowane ;)
może zacznę od tego :loveu: