Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super-czekamy z niecierpliwością.
Podróż to ok 8 h,z tego co sprawdziłam w rozkładzie jazdy powinny być 14.23-bo takie znalazłam połączenie.

Posted

Cześć Dziewczyny
Szczotka jest cudna,malutka kochana pieszczocha,trochę lękliwa boi się każdego szurnięcia,a i nie wydała z siebie żanego dzwięku(mam nadzieję że to chwilowe),łasi się do wszystkich i liże gdzie popadnie.Czekaliśmy na pierwszą kupkę jak u noworodka :D ogólnie powoli się rozkręca,całą noc spała na nowym posłaniu ,ale w ciągu dnia wyleguje się z nami na kanapach.Ciekawa wsystkiego,schody na górę też ją interesują ale jeszcze się nie odważyła, póżniej wrzucę kilka fotek naszej laluni.

Posted

wilczy zew napisał(a):
Psica czuje się trochę zagubiona.

za dużo wrażeń, w końcu to jej pierwszy dzień w nowym otoczeniu z nową rodziną, jazda pociągiem z obcą osobą dla niej....no i brak Ani za którą chodziła krok w krok ;)

Posted

teraz chodzi krok w krok za córką,pieszczocha niesamowita, nie masz szans posiedzieć sama na fotelu czy kanapie bo zaraz jest przy tobie ,a raczej na tobie :) jest kochana i naprawdę grzeczna z niej dziewczynka,siku zrobiła (narazie) tylko raz po pierwszej nocce,pokonała stach przed schodami jest jej pełno wszędzie.Szczotka ma jeszcze opory przed jazdą samochodem ,ale to kwestia czasu,myślę że powoli dochodzi do siebie (pewnie przez rozpieszczanie ale jak jej odmówić ;) jak to taki słodziak) a jeszcze apetyt ma niesamowity,ale nie na wszystko(lubi lody) zje wszystko ile byś nie nałożył

Posted

kajak napisał(a):
teraz chodzi krok w krok za córką,pieszczocha niesamowita, nie masz szans posiedzieć sama na fotelu czy kanapie bo zaraz jest przy tobie ,a raczej na tobie :) jest kochana i naprawdę grzeczna z niej dziewczynka,siku zrobiła (narazie) tylko raz po pierwszej nocce,pokonała stach przed schodami jest jej pełno wszędzie.Szczotka ma jeszcze opory przed jazdą samochodem ,ale to kwestia czasu,myślę że powoli dochodzi do siebie (pewnie przez rozpieszczanie ale jak jej odmówić ;) jak to taki słodziak) a jeszcze apetyt ma niesamowity,ale nie na wszystko(lubi lody) zje wszystko ile byś nie nałożył

to samo było jak poszłam do Ani w odwiedziny od razu pchała się na mnie domagając się pieszczot aż w końcu weszła na mnie i tak zasnęła :evil_lol:

Posted

kajak napisał(a):

Tak to cała Szczota :) straszny przytulas i pieszczoch
Po nocy od razu z posłania na dwór na siusiu, a na noc nie karmić to nie będzie wpadek ;)

Posted

Szczota to przytulas,pieszczoch i kanapowiec uwielbia kanapy i łóżka,ale polubiła już swoje posłanie na którym przespała już dwie nocki,nie lubi za dużo ruchu,trochę pobiega i zaraz się kładzie -bardzo spokojny psiak prawdziwa damulka :) jest CUDNA :loveu:

Posted

Hejka jak tam moja podopieczna? Zaaklimatyzowała się na dobre? Teraz mam na tymczasie 3 maluszki 2 tygodniowe, więc mam małe urwanie głowy i nie koniecznie mam czas tęsknić... ale jak gdzieś znajdę zabawkę pogryzioną, Szczotkowy włos pod meblami... łezka się w oku zakręci ;)

Posted

akarsay napisał(a):
Hejka jak tam moja podopieczna? Zaaklimatyzowała się na dobre? Teraz mam na tymczasie 3 maluszki 2 tygodniowe, więc mam małe urwanie głowy i nie koniecznie mam czas tęsknić... ale jak gdzieś znajdę zabawkę pogryzioną, Szczotkowy włos pod meblami... łezka się w oku zakręci ;)

To samo chciałam dziś zapytać ;)
U mnie też urwanie głowy...walczymy dalej....:shake:

Posted

[quote name='margo001']To samo chciałam dziś zapytać ;)
U mnie też urwanie głowy...walczymy dalej....:shake:
Ja też, ja też :)
I zdjątka jakoweś bardzo by się przydały :p

Posted

hej dziewczyny,Szczotka z dnia na dzień jest coraz słodsza,chociaż już jedna pogoń za szczotą była:razz:,ale mądra psinka jak się zatrzymałam i ukucnęłam to przyszła,a i została Szczotką-bo stwierdziliśmy jednogłośnie że inne imię do niej niepasuje.W przyszłym tygodniu mamy weterynarza i pewnie salon piękności też.Szczota po trzech dniach wydała z siebie słodki szczek-zdjęcia jutro
Szczotkowa Rodzina;):evil_lol:

Posted

kajak napisał(a):
hej dziewczyny,Szczotka z dnia na dzień jest coraz słodsza,chociaż już jedna pogoń za szczotą była:razz:,ale mądra psinka jak się zatrzymałam i ukucnęłam to przyszła,a i została Szczotką-bo stwierdziliśmy jednogłośnie że inne imię do niej niepasuje.W przyszłym tygodniu mamy weterynarza i pewnie salon piękności też.Szczota po trzech dniach wydała z siebie słodki szczek-zdjęcia jutro
Szczotkowa Rodzina;):evil_lol:

Pilnujcie jej dobrze ;)
czekamy z niecierpliwością na fotki ;)

Posted

[quote name='kajak']https://picasaweb.google.com/Konrad1306/27Maj201103?authkey=Gv1sRgCIjnrKb_h6HWBw
To nasza Szczotunia:multi:
To jakiś żart ?

Pod tym adresem otrzymuje się taki oto komunikat:

Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: