Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta mała mordka przeszła juz wiele. Najpierw porzucony w lesie, potem podrzucony so schroniska. Jego braciszkowi sie udało. Ten mały nie miał szczęścia:-(. Najpierw zachorował na Parvo, walczył i wygrał. Teraz ma chore węzły chłonne i częściowy paraliż łapek. Weterynarz, który przyjeżdża do schroniska nie stwierdził nic innego, ale... szczeniaknie ma zrobinych żadnych badań. To wszystko było ocenione na "OKO". Dlatego zwracamy się z prośbą o wsparcie finansowe na leczenie malucha, malucha który nawet nie ma imienia:-(.

W NOCY Z 2-3.9 MALUSZEK ODSZEDŁ ZA TM:placz::placz:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiuzet dzisiaj małego oglądał lekarz. Szanse są.Mały dostał kroplówkę, leki na wzmocnienie.Ponacinał węzły żeby spuścić ropkę:-(.Mały ogólnie jest bardzo osłabiony. Ma problemy z wydalaniem, dlatego zbieramy na wizyte w klinice, żeby zrobic mu wszelkie możliwe badania u USG.

Posted

agusiazet napisał(a):
A zatem, gdzie wpłacać te pieniążki!!!???

na AFN zawsze mozna wpłacać, proponuję dopisek "szczeniak z Białej Podlaskiej". Później przelej się całość tym, którzy zajma sie jego leczeniem. Ależ bida straszna :shake:
Ile będą kosztować badania?

Posted

tamiczek napisał(a):
Hopaj mały i tzreba cie jakoś nazwać!!!!

Moja nieśmiała propozycja to Pinio- to imię naprawdę przynosi szczęście w znajdowaniu dobrych domków! Wszystkie moje znajdy nazywałam Piniusiem lub Piniusią i nie wiem jakim cudem, ale znajdowałam im domki sama w ciągu 1doby. Ostatni znaleziony przeze mnie miot (2 tyg. temu) to był 1 Pinio i 4 Pinie :lol: I dla pierwszych 3 znalazłam domki w ciągu 15 min !!! Wieczorem dla czwartego, a dla piątej domek tymcz, w którym czekała na domek stały aż 1,5 tyg. :lol: W ciągu 3 tyg. znalazłam dobre domki dla 8 psów, a dziewiątego znalazlam właścicieli- chyba niezłe wyniki co? :evil_lol:
A imię wzięłam z wątku o pięknym ratlerku, którego właściciele mieli wypadek i byli w szpitalu, a pies uciekł z samochodu i dlatego nikt na początku go nie szukał. Co za szczęście, że nikt go w tym czasie nie zdążył zabrać ze schronu. Po wyjściu ze szpitala właściciele natychmiast zgłosili się do schroniska I zabrali swoje maleństwo! A ja doszłam do wniosku, że to imię jest jakieś magiczne i naprawdę pomaga znajdować szybko domki i to te na zawsze! :lol: