dobka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ta mała mordka przeszła juz wiele. Najpierw porzucony w lesie, potem podrzucony so schroniska. Jego braciszkowi sie udało. Ten mały nie miał szczęścia:-(. Najpierw zachorował na Parvo, walczył i wygrał. Teraz ma chore węzły chłonne i częściowy paraliż łapek. Weterynarz, który przyjeżdża do schroniska nie stwierdził nic innego, ale... szczeniaknie ma zrobinych żadnych badań. To wszystko było ocenione na "OKO". Dlatego zwracamy się z prośbą o wsparcie finansowe na leczenie malucha, malucha który nawet nie ma imienia:-(. W NOCY Z 2-3.9 MALUSZEK ODSZEDŁ ZA TM:placz::placz: Quote
dobka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Maluszek oczywiście także czeka na SWOJEGO CZŁOWIEKA, na NOWY DOMEK:p Quote
asiamm Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Taki maluch a tyle już wycierpiał... :( Podnoszę Quote
agusiazet Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Taki maluszek, czy zbieracie pieniądze na AFN, czy na jakieś inne konto? Czy maluszka z takimi poważnymi chorobami można przewozić i czy są szanse na wyleczenie? Quote
Aga_Mazury Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 jaki mały okruszek....taki umęczony.... Quote
dobka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Agusiuzet dzisiaj małego oglądał lekarz. Szanse są.Mały dostał kroplówkę, leki na wzmocnienie.Ponacinał węzły żeby spuścić ropkę:-(.Mały ogólnie jest bardzo osłabiony. Ma problemy z wydalaniem, dlatego zbieramy na wizyte w klinice, żeby zrobic mu wszelkie możliwe badania u USG. Quote
agusiazet Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A zatem, gdzie wpłacać te pieniążki!!!??? Quote
tamiczek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Hopaj mały i tzreba cie jakoś nazwać!!!! Quote
ata Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 MALUSZEK DO GORY tutaj tez posty znikaja...... Quote
Tweety Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 agusiazet napisał(a):A zatem, gdzie wpłacać te pieniążki!!!??? na AFN zawsze mozna wpłacać, proponuję dopisek "szczeniak z Białej Podlaskiej". Później przelej się całość tym, którzy zajma sie jego leczeniem. Ależ bida straszna :shake: Ile będą kosztować badania? Quote
tamiczek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Okruszek możemy go nazwać co wy na to???? Quote
ata Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 malutki Okruszku trzeba Ci pomoc, hop ciotka podsadzi Cie do gory Quote
Hailwyn_Hailwey Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Może 'Dialon', no chyba ze juz jest Okruszek;) uroczy psiak oby jak najszybcuej wyzdrowiał Quote
dobka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 pieniżki wpłacać na konto schroniska. numer podłam e pierwszym poście ze zdjęciem malucha. macie jakies propozycje, jak go nazwać????? Quote
mama_Dorota Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 tamiczek napisał(a):Hopaj mały i tzreba cie jakoś nazwać!!!! Moja nieśmiała propozycja to Pinio- to imię naprawdę przynosi szczęście w znajdowaniu dobrych domków! Wszystkie moje znajdy nazywałam Piniusiem lub Piniusią i nie wiem jakim cudem, ale znajdowałam im domki sama w ciągu 1doby. Ostatni znaleziony przeze mnie miot (2 tyg. temu) to był 1 Pinio i 4 Pinie :lol: I dla pierwszych 3 znalazłam domki w ciągu 15 min !!! Wieczorem dla czwartego, a dla piątej domek tymcz, w którym czekała na domek stały aż 1,5 tyg. :lol: W ciągu 3 tyg. znalazłam dobre domki dla 8 psów, a dziewiątego znalazlam właścicieli- chyba niezłe wyniki co? :evil_lol: A imię wzięłam z wątku o pięknym ratlerku, którego właściciele mieli wypadek i byli w szpitalu, a pies uciekł z samochodu i dlatego nikt na początku go nie szukał. Co za szczęście, że nikt go w tym czasie nie zdążył zabrać ze schronu. Po wyjściu ze szpitala właściciele natychmiast zgłosili się do schroniska I zabrali swoje maleństwo! A ja doszłam do wniosku, że to imię jest jakieś magiczne i naprawdę pomaga znajdować szybko domki i to te na zawsze! :lol: Quote
dobka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 z dotychczasowych propozycji najbardziej podoba mi sie OKRUSZEK. może jeszcze coś wymyślimy czy to imie zostaje? Quote
Becia66 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 skoro kazdy Pinio taki farciarz to pozwólmy zostać mu Piniem,niech szybko zdrowieje i znajduje kochający domek. Quote
Aga_Mazury Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 dla mnie wszystkie psiaczki to "Okruszki"...więc byłabym za Okruszkiem... ...ale skoro imię Pini ma mu szczęście przynieśc...hmmmmm...trudny wybór Quote
Neris Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Pinio to brzmi słodko... A jeśli jeszcze ma przynosić szczęście? Quote
dobka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Pinio Okruszek i niech tak zostanie:diabloti: Quote
Recommended Posts