Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłaszam uroczyście,że jutro zaczyna się najpiękniejszy miesiąc w roku.Przyroda szaleje,wszystko pachnie i kwitnie :lol: Pieski rozpoczęły sezon osiołkowy i wcinają trawkę na potęgę.Uwielbiam maj:multi:
U Pciółki wszystko dobrze.Teraz się pakują z Zuzią bo jutro:

Oby tylko nie padało:roll:Ale co tam,majowy deszczyk też może być przyjemny

Fluidy Pciołowe majowe już lecą do Was dziewczynki:lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Gosiapk']Aaaa... uwielbiam pciołowe fluidy :)
Już wysyłam nowe fluidy Pciołowe:lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Co u Was ? :)
Wszystko gra:evil_lol:

[quote name='Gosiapk']Pcioła do raportu!
Tak jest kapitanie:evil_lol:

Cześć dziewczynki:lol:
U nas wszystko dobrze.Korzystamy z pogody ile się da, ale ten maj był chłodny w tym roku.A dzisiaj leje niemiłosiernie.

Panienki uwielbiają nasze wypady działeczkowe i szaleją cudownie.Są lepsze od każdego filmu:lol:

No ale zdarzają nam się też przygody...nie zawsze przyjemne.Głównie Pciółka lubi przyprawić mamcię o palpitacje:razz:
W poprzednią niedzielę dziewczyny wpadły na działkę i szalały.Potem Pciółka stanęła przy kępie trawy i zaczęła ją wcinać.Dobrze,że ją obserwowałam bo w pewnym momencie zaczęła nagle kaszleć ,krztusić się i wydawała bardzo dziwne dźwięki.Szybko chwyciłam ją na ręce gotowa natychmiast lecieć do kliniki.
Wtedy kichnęła trzy razy tak potężnie,że nawet kichanie doga przy niej wysiada.
Patrzę a z noska wystaje kawałek trawy.....Chwyciłam go i...........wyciągnęłam .Całość miała jakieś 8 centymetrów:crazyeye: I nie pytajcie jak ona to zrobiła,nie mam pojęcia:shake:
Tak ją chronię,specjalnie nie mam na działce żadnych kwiatów aby nie wabić owadów.
Ale trawy dotąd się nie bałam...........do 19 maja

Zaraz trochę fotek z Pciółką w roli głównej:lol:

Posted

[quote name='andegawenka']Niutka bardzo sie ozywia w porze karmienia, Tance , galopki i przeciaganie to urocze zjawisko:iloveyou:

Uciekam bo u nas burza.[/QUOTE]
Bardzo bym chciała zobaczyć to zjawisko:iloveyou:
Jak tam dzisiaj?Taniec przed śniadankiem był?

Posted

[quote name='andegawenka']...byl, połączony z przeciaganiem a potem podskoki do miski. Czeka cierpliwie na kocyku, robi rozne ruchy ......wtedy wyglada uroczo:bigcool::iloveyou:

Boi sie burzy i odkurzacza bardzo.[/QUOTE]
Można na nie patrzeć bez końca:loveu:
Ja lubię patrzeć jak Pciółka po zrobieniu siu biegnie truchcikiem do Zuzi,kładzie się na pleckach i żąda toalety:evil_lol: Zuzia do dzisiaj traktuje ją jak szczeniaka:loveu:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Można na nie patrzeć bez końca:loveu:
Ja lubię patrzeć jak Pciółka po zrobieniu siu biegnie truchcikiem do Zuzi,kładzie się na pleckach i żąda toalety:evil_lol: Zuzia do dzisiaj traktuje ją jak szczeniaka:loveu:[/QUOTE]

Nie może być, serio????:D o matko jak ja chce to zobaczyć:-D Owinęłam sobie wszystkich :loveu:

Posted

[quote name='andegawenka']Nie może być, serio????:D o matko jak ja chce to zobaczyć:-D Owinęłam sobie wszystkich :loveu:
Serio,serio:Cool!:Nie da rady zobaczyć bo jak wyciągam aparat to Zuzia robi to co Niutka:cool3:chowa się.
Ale może kiedyś uda mi się filmik komórką nakręcić.

Dla Ciebie Pcioła:)

Posted

[quote name='andegawenka']Jak to zrobione?Twojej Córci dzieło?:siara:[/QUOTE]
To moje osobiste dzieło:p
Zrobiłam w programie do zdjęć:lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ile pięknych zdjęć :loveu: Dwie rudaski i Zuzia.. no cuuudowne :)
A historia o toalecie to mnie rozbawiła :D Pcioła jest jedyna :)[/QUOTE]
Pcioła jest wiecznym dzieckiem:D

Posted

[quote name='andegawenka']Cudo normalnie. Mnie dech zapiera gdy ogladam fotki Pcioły:loveu:[/QUOTE]

:buzi:

A ja muszę się znów pochwalić.
Dzisiaj po raz pierwszy Zuzia poszła ze mną do łazienki:crazyeye:Sama chciała!
Gdy się zanurzyłam w wannie aby spłukać włosy stanęła słupka(nie oparła łapek o wannę tylko "zrobiła surykatkę").Uszka miała trochę stulone ale minkę bardzo zaciekawioną:loveu:
Znowu mamy mały krok do przodu.:sweetCyb:

Ninuś przez Ciebie cały czas nucę tego walca:lol: