Monalisa4 Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Nadal cisza ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merrick Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 I nadal nic :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpassione Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Tak trzymać ludzi w napięciu przez weekend, to niezdrowe :eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trops69 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 co z tym rodowodem trzeba dosłać czy nie? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazarus Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 [COLOR=#000066][B] w nowosciach na stronie Chorzowa ( [URL="http://www.zkwp-chorzow.net"]www.zkwp-chorzow.net[/URL] ) [/B][/COLOR][B]Plan sędziowania (pdf.) ; [/B] [B]lista Młody Prezenter (pdf.) ; spis psów i wystawców (pdf.) ; [/B][B]Program wystawy (pdf.)[/B] oraz [B]plan ringów (pdf.)[/B] [B][/B] [B][/B] [B] uffffffffffffffffffffffffffffffff.[/B] [B][/B] A z tymi rodowodami... w regulaminie jest, że trzeba. Wiem, że zgłaszając na wystawy obsługiwane przez firmę [FONT=Tahoma][SIZE=2]wystawy.net piszą , że nie ma się wysyłać chyba, że poproszą (oni mają rodowody w bazie ponieważ obsugują wiele naszych krajowych wystaw ) ...[/SIZE][/FONT] Konieczne przynajmniej u nas jest przysyłanie kopii certyfikatów użytkowości do klasy użytkowej czy Championatów do championów.... Interchampionatow, żeby były gratis. A rodowody w wielu przypadkach pozwalają uzupełnić braki w zgloszeniu czy przekrecone dane ( np nr rejestracyjny za krotki , czy za wysoki wpisany w zgloszeniu ) Czesi zawsze zaraz za zgłoszeniem przysyłają rodowód i wszystkie załaczniki nie ma potem bałaganu przy kompletowaniu zgłoszeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trops69 Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 355 Airedale Terrier pies baby ZEMSTA GROOMERA Aluzja Agnieszka Nowak-Patyniak, 47-208 Debowa Judith Averis 356 Airedale Terrier pies młodziey Gingerdream (FCI) BOUND FOR GLORY Marek Kos, 40-474 Katowice; Angelika Żabicka Judith Averis 357 Airedale Terrier pies posrednia Gingerdream (FCI) ALL AROUND IS CHAOS Marek Kos, 40-474 Katowice Judith Averis 358 Airedale Terrier pies posrednia Balutido AZEURUS Stanisław Sikora, 41-506 Chorzów; Katarzyna Sikora Judith Averis 359 Airedale Terrier suka młodziey JAZZ Erbetki Hubert Małkowski, 32-082 Bolechowice Judith Averis 360 Airedale Terrier suka posrednia MAKOWA PANIENKA Kementari Anna Paczena, 42-583 Bobrowniki Judith Averis 361 Airedale Terrier suka otwarta HARIT Erbetki Jarosław Leskiw, 33-113 Zbylitowska Góra Judith Averis 362 Airedale Terrier suka otwarta MODNA PANI Kementari Anna Paczena, 42-583 Bobrowniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panienkabubu Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Dzisiaj przyszło potwierdzenie i numerek, brawo dla mojego Oddziału :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 [quote name='panienkabubu']Dzisiaj przyszło potwierdzenie i numerek, brawo dla mojego Oddziału :)[/QUOTE] Panienko, ja równiez przyłączam się do grona zadowolonych. Dzisiaj dostałam full infos w/s wystawy. Nawet nie ma się do czego przyczepić;) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza i Noddy Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 O tak organizacja bez najmniejszego zarzutu, brawo dla oddziału. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 [B]Zuzka[/B], juz wróciłaś...? Jak tak, to chooooo na FB, to sobie poczatujemy;) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza i Noddy Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 [quote name='Asiaczek'][B]Zuzka[/B], juz wróciłaś...? Jak tak, to chooooo na FB, to sobie poczatujemy;) pzdr.[/QUOTE] Już jestem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 No to co tutaj jeszcze robisz? Jazda na FB;) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza i Noddy Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 [quote name='Asiaczek']No to co tutaj jeszcze robisz? Jazda na FB;) pzdr.[/QUOTE] W sensie jestem już na fb, jak widać można być w 2 miejscach na razi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 No tak, racja;) Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niukunia Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Poszukuję transportu z Wrocławia, bądź okolic na tą wystawę z dwoma grzecznymi grzywkami. Będę wdzięczna za info na pw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merrick Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Ja również wyjęłam dziś ze skrzynki kopertę z wszystkimi informacjami :) Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ppx Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Szukam transportu. :) woj.podkarpackie gg:6519773 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Mamy jeszcze miejsce w busie z W-wy do Chorzowa:) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 My tez mamy juz potwierdzenie i szykujemy się na niedziele :))) Do zobaczenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ppx Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Szukam psa na MP do Chorzowa, niestety obecny dostał cieczki. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka85 Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 A co jak nie dostałam potwierdzenia i numerka?? A jestem zapisana:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Sprawdź na liście wystawców. Jak tam jestes, to wtedy normalnie jedziesz i po wejściu na teren wystawy idziesz do Sekretariatu wyjasnić sprawę. A panom na wejściu mówisz, że pies jest zgłoszony, ty jestes w spisie, pokazujesz paszport/książeczkę z aktualną wścieklizną i już. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collieland Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Tradycyjnie już w tygodniu przed wystawą jakaś tajemnicza choroba dopada naszych sędziów - będą zmiany: w miejsce Pana Leszka Salamona oceniać będzie Pan Krzysztof Dobrzański, a w miejsce Pani Anny Pulikowskiej-Klimondy oceniać będzie Pani Iwona Gisterek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merrick Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 [quote name='Collieland']Tradycyjnie już w tygodniu przed wystawą jakaś tajemnicza choroba dopada naszych sędziów - będą zmiany: w miejsce Pana Leszka Salamona oceniać będzie Pan Krzysztof Dobrzański, a w miejsce Pani Anny Pulikowskiej-Klimondy oceniać będzie Pani Iwona Gisterek[/QUOTE] To pewne ? Bo na stronie związku nic o zmianach jeszcze nie piszą . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchewkowy Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Do zobaczenia na wystawie ;) Dziś wróciłam z nad morza ale jutro oczywiście będę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts